Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
κανε χωρο στα pm!!! θελω να σου στειλω γυμνές της cuddy.

Μόλις τώρα είδα ότι είχα τιγκάρει inbox/outbox στα pm...

Έκανα χώρο, στείλε, στείλε!!! :-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χριστός ανέστη

Ναι... έτσι άκουσα και εγώ!

Όχι, οι moderators, οι super moderators και ο administrator δεν μπορούν να δουν τα pm των μελών.

Και καλά τώρα. Ντεμέκ (που λένε και στις Σέρρες)! Για ξεκάρφωμα τα λένε.

Δημοσ.
Όχι, οι moderators, οι super moderators και ο administrator δεν μπορούν να δουν τα pm των μελών.

O admin μπορει αμα θελει. Απλα δεν γινεται απο το πανελ ρυθμισεων/διαχειρησης του φορουμ. Βασικα, οποιος εχει δικαιωματα read στις databases, μπορει να το κανει ανετα.

Δημοσ.
Να'χαμε να λέγαμε βέβαια, αλλά αποκαταστάθηκε η τάξη ιβέντσουαλυ.

Εν μέρει συμφωνώ... Αλλά στην γνωστή ταινία, εκεί που τη θαύμαζα βλέπω τα δάκτυλά της και ξενέρωσα άσχημα. Κοντά και πλατιά νύχια, σα του Μήτσου του περιπτερά. Από τα πιο άσχημα δάκτυλα που έχω δει σε γυναίκα.

Από την άλλη, όπως είχε πει και ο Νόρμαν Μέιλερ για τα δάκτυλα της Τσέρυ στο Αμερικάνικο Όνειρο, "τα δάκτυλά της ήταν άσχημα, όπως κάθε πραγματικά όμορφης γυναίκας".

ΥΓ1: Ο Νόρμαν αναφέρονταν στα δάκτυλα των ποδιών βέβαια... :lol:

ΥΓ2: Η πλάκα είναι ότι δεν έχω foot fetish ή finger fetish γενικότερα. :lol:

Δημοσ.
[...]Κοντά και πλατιά νύχια, σα του Μήτσου του περιπτερά. Από τα πιο άσχημα δάκτυλα που έχω δει σε γυναίκα.

Μήπως είναι όμως από τα πιο όμορφα που έχεις δει σε περιπτερά? :-D :-D

Δημοσ.

Κάνω γρήγορο browsing στην ταινία, αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάποια δυσαναλογία. ΤΟ ψάχνω όμως.

Ούτε κι εγώ θεωρώ εαυτόν foot/finger fetishist, αλλά μια ευαισθησία την έχουμε αμφότεροι βλέπω.

...

Μούμπλε μούμπλε

...

μμμόχι.

Δεν βλέπω κάτι περίεργο. Άδικα με κοψοχόλιασες.

Από που αγοράζεις τσίχλες είπαμε?

Δημοσ.
Αν θέλετε να μας πείτε για το πως σας έκατσε ένα φίνο γκομενάκι τις προάλλες...

η ωρα ειναι 07:00 και δεν εχω υπνο, ετσι σκεφτηκα να μοιραστω μαζι σας το σημερινο επεισοδιο που εγινε στο κεντρο της Αθηνας και οταν το σκεφτομαι λιωνω απο τα γελια.

φυσικα πρωταγωνιστες ειναι γυναικες αλλα σημασια εχει ΤΙ ειδους γυναικες ειναι αυτες. (ακομα το ψαχνω....)

ξεκιναω που λετε με εναν φιλο μου να παμε στο κεντρο για να βρουμε κατι που ηθελε να αγορασει, εγω εντομεταξυ ειχα να κατεβω στο κεντρο πανω απο 1,5 χρονο και λεω ας παω για βολτα.

απο το ψαξιμο και τα χιλιομετρα που καναμε με τα ποδια, ειπαμε στο τελος να παμε για καφε στο Θησειο αφου περασουμε πρωτα απο το μοναστηρακι.

μπαινουμε στο ηλεκτρικο και ηταν μπροστα μας 3 ξανθιες ηλικιας περιπου 18-20

εγω με το φιλο μου κλασικα να τις σχολιαζουμε μεταξυ μας, μιας και ειχαμε ξεχασει το σπορ που καναμε καποτε (το τοπικ που ειχα ανοιξει παλια με το καμακι)

επειδη ο φιλος μου ειχε σταθερη σχεση και γω ημουν σε περιεργη φαση το τελευταιο καιρο....

μονο αυτο, τις ειδαμε και κατεβηκαμε μοναστηρακι για τα ψωνια. εντελως τυχαια κατεβηκαν και αυτες εκει (συμπτωση).

εκει χαθηκαμε για μπαιναμε σε μαγαζια εμεις κτλ και στο τελος πηγαμε με τα ποδια στο Θησειο.

πηγαμε εκει που ειναι οι καφετεριες μαζεμενες που παει η νεολαια, ειχα καιρο να βρεθω με τετοιο κοσμο.

παμε καθομαστε σε μια κενη θεση αφου ολες οι καφετεριες ηταν γεμααατες!

με το που καθομαι κοιταω δεξια μου και στο διπλανο τραπεζι ηταν αυτες οι 3 ξανθιες! μικρος που ειναι ο κοσμος.... (συμπτωση)

και ηταν ολο χαχαχουχα χαζογκομενες δηλαδη....

δεν εδωσα σημασια

μετα απο λιγο και ενω μας εχει πιασει η βαρεμαρα μου λεει ο φιλος μου να θυμηθουμε τις μαλακιες που καναμε παλια, (παλια καναμε chatting και καμακι κτλ κτλ) αλλα αυτη τη φορα το ηθελε hi-tech και μου λεει να ψαξω για bluetooth!

εγω στην αρχη λεω "μαλακιες" αλλα στο τελος με επισε να το δοκιμασω.

κανω ενα scan και βλεπω μπολικα γυναικια ονοματα και ενα προτοτυπο "φραουλιτσα καυλα"

εκει γελασα και λεω εδω ειμαστε τωρα.

στελνω μυνημα και λεω "γεια σου καυλα", δεν απανταει αλλα φανηκε οτι το μυνημα πηγε.

ξαναστελνω μυνημα και λεω "σηκωσε το χερι να δω ποια εισαι"

εκεινη την ωρα ακουω μια γυναικα φωνη να λεει στη φιλη της "χαχα εσυ σηκωσε το ποδι!"

και ηταν απο το διπλανο τραπεζι με τις 3 ξανθιες! (συμπτωση?)

φυσικα καταλαβα οτι η φραουλιτσα ηταν μια απο τις 3 ξανθιες. δεν εχασα χρονο, σηκωνομαι και παω στην ωραιοτερη της παρεας και της λεω:

- γεια σου φραουλιτσα

- ΚΑΓΚΕΛΟ οι γκομενες να με κοιτανε λες και ειμαι εξωγηινος!

- εσυ δεν εισαι η φραουλιτσα?

- εεεε χχχχχμμμμμμ οχι!

- κριμα εχασες.... (και φευγω)

απο κεινη τη στιγμη δεν ξανακουστικε κιχ απο τη παρεα αυτη, εκει που ηταν μες τη τρελη χαρα ξαφνικα γειωθηκαν.

μετα απο λιγο φυγαμε απο τη καφετερια και μας κοιταζαν ολες καπως.

ο φιλος μου μου ειπε οτι ειναι ηλιθιες, δε διαφωνω αλλα πεστε μου, γιατι το κανουν αυτο?

νομιζουν οτι ειναι καποιες, βαζουν ενα "καυλα" στο bluetooth και αφηνουν ανοιχτο. τι σκοπο εχουν? τι γυναικες ειναι αυτες? το παιζουν προχωρημενες κτλ....

τεσπα, σημασια εχει το οτι εγω εχω τη συνειδηση μου ησυχη, εκανα αυτο που επρεπε και στη τελικη αυτες εχασαν.

ας τολμισει καμια απο αυτες να πει "δεν υπαρχουν αντρες πια, χαθηκαν ολοι"....

μαλλον αντρας = εξωγηινος! δεν εξηγηται αλλιως...

να γιατι πεταω τετοια ποστ που μερικοι τα λενε ακυρα, απο κατι τετοιες χαζογυναικες που μπλεκω-γνωριζω. δε φταιω εγω για το συμπερασμα που με κανουν να βγαλω κι αν δενειναι ολες ετσι, που ειναι οι υπολοιπες? να βαλω αγγελια? φυσικα θα μου πειτε τωρα "καλα τα 18-20χρονα ειναι μικρα, μη βγαζεις συμπερασματα απο αυτες" αλλα οταν οι μεγαλυτερες ειναι ακομα χειροτερες, εγω τι να κανω? ουφ! συγχηστικα...

βαζω στοιχημα οτι ακομα αναρωτιουνται αν το bluetooth δουλευει και σαν gps! γιατι πως αλλιως θα τις εβρισκα αναμεσα σε τοοοοσο κοσμο? bit για bit!

Δημοσ.

Γειά σου αλέτζο θεέ! Εγώ πάντως έχω δηλώσει φαν σου, και μάλιστα όσο πάει και πιό φανατικός. Αλλά νομίζω γεννήθηκες σε λάθος εποχή. Άργησες καμιά 30-40 χρόνια...

Δημοσ.
ας τολμισει καμια απο αυτες να πει "δεν υπαρχουν αντρες πια, χαθηκαν ολοι"....

όλοι άντρες είμαστε aledjo, όλοι

Δημοσ.
όλοι άντρες είμαστε aledjo, όλοι

εγω το ξερω οτι ειμαστε ολοι αντρες αλλα αυτες βαζουν δικους τους κανονες και κρινουν ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι.

αλλα ακομα και να παιζεις με αυτους τους κανονες, παλι κατι θα βρουν για να δικαιολογηθουν...

συμπερασμα: μη περνετε στα σοβαρα τα λογια των γυναικων, σημερα λεει ασπρο αυριο λεει μαυρο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...