KWSN_Men Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Εγώ έχω ερωτήσεις: 1. Γιατί κλειδώθηκε το θέμα όταν έδωσε ο Omni ερωτική συμβουλη (και δη περί fucking around); Δηλαδή δε σας ενδιαφέρει το bandwidth σε αυτό το site; 2. Είναι καινούργια μόδα να απαντάμε εδώ τα pm's; Εάν ναι έχω και εγώ μήνυμα: "Μήτσο, Σούλα, Κίτσο, Βούλα, μπείτε στο MSN, κανονίζουμε ουζοπάρτυ με cams" 3. Aletso θα με βοηθήσεις και εμένα με τα ερωτικά μια που τα ξέρεις όλα; Πλιιιιιιζ;
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 3. Aletso θα με βοηθήσεις και εμένα με τα ερωτικά μια που τα ξέρεις όλα; Πλιιιιιιζ;Λύγισες και συ.
KWSN_Men Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Λύγισες και συ. Εμ, ξέρεις, δεν τα πάω καλά με τις γυναίκες, είμαι ντροπαλός... Ελπίζω να με βοηθήσει να μιλήσω για πρώτη φορά σε κάποια γυναίκα ώστε σε 2-3 χρόνια να κάνω την πρώτη μου σχέση.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Εμ, ξέρεις, δεν τα πάω καλά με τις γυναίκες, είμαι ντροπαλός...Ελπίζω να με βοηθήσει να μιλήσω για πρώτη φορά σε κάποια γυναίκα ώστε σε 2-3 χρόνια να κάνω την πρώτη μου σχέση. Όχι,θα είναι 3 σχέσεις παράλληλα.Δεν τα χεις μάθει καλά.
Toufas Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 και αν δεν θες καποια απο τις 3 να του δωσεις το κινητο της.
Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 τα δικα σου ναι, εμενα μου τα δειξε ο λουσι αυτα που λες
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 btw. μπορουν οι moderators να δουν τα πμ μας? μόνο αυτά που στέλνεις στις κοπέλες τους. και στεναχωριούνται όταν δεν συνεχίζεις να στέλνεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 btw. μπορουν οι moderators να δουν τα πμ μας? Όχι, οι moderators, οι super moderators και ο administrator δεν μπορούν να δουν τα pm των μελών.
Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 κανε χωρο στα pm!!! θελω να σου στειλω γυμνές της cuddy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.