ioanna_b Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 μια χαρά είμαι με τη δουλειά, αλλά ας ''γκρινιάξουμε'' κ λιγάκι..επιτρέπεται, έτσι δεν είναι.... χεχε.. καλή επιτυχία....
ioanna_b Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 απορία νέου μέλους.. το τόπικ με το ερωτικό-εφηβικό τρίγωνο γιατί κλειδώθηκε....
aledjo Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 εεεεεε οχι! μολις γυρισα και ειδα το τοπικ του kostetos και ακριβως εκεινη τη στιγμη κλειδωθηκε! τι να πω.... γκαντεμια!
aledjo Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 απαντω στο πμ που μου εστειλε o kostetos! φιλε kostete διαβασα μονο το πρωτο ποστ που εκανες για το θεμα σου. υπαρχουν μερικα κενα ομως. α) η Α ξερει κανεναν φιλο σου ωστε να ρωταει αυτον για τα νεα σου? β) γιατι σου ελεγε να χωρισετε? γ) δεν αναφερεις τι τυπος ειναι η Α ωστε να εχω μια εικονα για το πως σκεφτεται αυτη η κοπελα και σε ποια κατηγορια ανηκει. η δικη μου γνωμη, τι θα εκανα δηλαδη εγω σε αναλογη περιπτωση (που εχει τυχει κατι παρομοιο) 1) σιγουρεψου οτι ο κολλητος σου δε θα σε προδοσει ποτε. 2) σιγουρεψου οτι η Α εχει οντως χωρισει με τον αλλον γιατι κατι μου βρωμαει εδω περα και μπορω να σου πω διαφορα σεναρια οπως : α) να σε εχει για καβατζα, β) να σε χρησιμοποιει για να ζηλεψει ο αλλος γ) να κανει επιδειξη στις φιλες τις οτι μπορει να εχει οποιον θελει κτλ 3) αν ισχυει το 2αβγ τοτε πες στην Α οτι σε κυνηγαει η Β και εσυ εισαι στεναχωρημενος που δε μπορεις να εχεις την Α κοντα σου και μονο αυτη θες! (κρατας μια καβατζα σε περιπτωση που αν γινει οτιδηποτε το εχεις για να πεις μια δικαιολογια) 4) ριχτα στην Β χωρις να αναφερεις τιποτα για την Α (και φυσικα μη πει τιποτα ο κολλητος σου βλεπε 1) 5) πες στην Α οτι σου λειπει πολυ και θα ηθελες να μη χωρισετε και αν ειναι δυνατον να βρισκοσαστε συχνα (γιατι αν δε βρισκοσαστε τοτε δεν βλεπω κανεναν λογο να ασχολεισε με την Α) α)αν δεχτει τοτε εχεις ΚΑΙ την Α. ετσι αφου εχεις και τις 2 και ασχολεισε με αυτες, θα μπορεις να διαλεξεις ποια σου ταιριαζει καλυτερα για να κρατησεις σχεση (ΑΝ θες μονο μια β)αν δεχτει και ισχυει το 2αβγ τοτε μη της ξαναμιλησεις (εκτος αν θες να εχεις κατι παραπανω να ασχολεισε οταν κατεβαινεις αθηνα οπως και αυτη) γ)αν δε δεχτει παραμενεις με την Β αλλα δε της λες τιποτα. (και που ξερεις... ισως αλλαξει γνωμη) δ)αν δε δεχτει και ισχυει το 2αβγ, τοτε δωσε μου το κινητο της! αυτα που σου ειπα ειναι αν εισαι τυπος που του αρεσουν οι περιπετειες (οπως και μενα) αλλιως ασχολησου μονο με την Β. tip: οτι κι'αν γινει, ποτε μα ποτε μη παρεις στα σοβαρα αυτα που λενε οι Α Β Γ Δ .... εχεις μελλον μπροστα σου!
sarithepunk Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ωωωω μλκα επαθα υπερφορτωση απ'την σοφια...
alexzzz Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Και ξαφνικά τι μαθαίνω.... ... ότι έχω αύριο ρεπό! Από την τετάρτη κάθομαι. Έχω αρχίσει να βαριέμαι.
aledjo Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 ε και τι να κανω? αφου το παιδι ζητησε τη πολυτιμη συμβουλη μου! δε το συνεχιζω...
kostetos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ευχαριστω ALEDJO για τις συμβουλες σου..Αλλα επειδη δεν ειμαι της περιπετειας θα ασχοληθω με την κοπελα β...Και παλι ευχαριστω..
aledjo Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 kostete ακομα περιμενω πμ! τσαμπα συμβουλες σου δινω? τσι τσι τσι αχαριστος κοσμος που υπαρχει σημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.