χάπι Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Καλό Πάσχα ! Καλή Ανάσταση ! Καλά Μυαλά (και λοιπά εντόσθια) ! Καλά Αρνιά ! Και Καλά Κρασιά !
Αmbient Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 I know luci...πάντως πλάκα στην πλάκα αν όχι όλα τους αλλά πολλά ή μερικά από τα τραγούδια τους έχουν φοβερούς στίχους!
χάπι Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 μ'αγαπας???? "...αγάπαμε... μ' όλα τα λάθη που' χω κάνει..."
klainmaingr Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Alexzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Μπές στις ταινίες του Φλωρινιώτη και Δές τον τσοπάνον!! Το πρώτο ποντιακό μιούζικαλ απο ότι λένε... "Ένα ουίσκι.. με λίγο πάγο... κ κόκα κόλα..." ΧΟΧοΧΟΧΟχΟΧοχΟΧοχΟΧοχΧΟχ Το είχα ξεχάσει αυτό Μάλιστα.. να ευχαριστήσω τον alex που μου έδωσε ιδέα για το lame car soundtrack του φετινού πάσχατος!! Τηνχ σσσσσσσοοοοοοοοοοοοοοοου ματς!
aledjo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 "...αγάπαμε... μ' όλα τα λάθη που' χω κάνει..." σε συγχωρω!
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 AlexzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzΜπές στις ταινίες του Φλωρινιώτη και Δές τον τσοπάνον!! Το πρώτο ποντιακό μιούζικαλ απο ότι λένε... "Ένα ουίσκι.. με λίγο πάγο... κ κόκα κόλα..." ΧΟΧοΧΟΧΟχΟΧοχΟΧοχΟΧοχΧΟχ Το είχα ξεχάσει αυτό Μάλιστα.. να ευχαριστήσω τον alex που μου έδωσε ιδέα για το lame car soundtrack του φετινού πάσχατος!! Τηνχ σσσσσσσοοοοοοοοοοοοοοοου ματς! Έχω δει "το Κρίμαν" αλλά αυτό όχι ακόμα. Μην μου μιλάτε για λίγο... είμαι απασχολημένος.
livewire Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 οκ αλλα σαν Ελληνικα κλαψοτραγουδα με τοσο αισθημα, δε νομιζω να υπαρχει.... πχ. Γονιδης - κλαματα Τερζης - ποναω Καλιδης - ασε με μονο Ζαζοπουλος - στην υγεια τις αχαριστης κτλ κτλ και αυτα ειναι τα "καινουργια", μη ξεχνατε οτι υπαρχουν και παλια οπως εγω ειμαι ενα παλιοπαιδο διπροσωπη με σκοτωσε γιατι την αγαπησα πες μου που πουλαν καρδιες κτλ κτλ. παει χρονια το θεμα.... αλλα πεστε μου, πια αλλα ξενα τραγουδια βγαζουν τοσο συναισθημα? οκ μπορεις να μου πεις μερικα να δω πως ¨νιωθουν" οι ξενοι? Σου βάζω ένα βαρύ, από έναν σχετικά "ελαφρολαϊκό" bluesίστα για να πάρεις μια γεύση με τι άσματα νταλκαδιάζονται στο Cincinnati! Bonus, η διαβολική ομοιότητα με τον δικό μας σπαζοκλαμπάνια Panos Kiamos. ....αν πάρει χαμπάρι ο Πλούταρχος(Ρέμος, Μακρόπουλας κλπ κλπ) το ρεφρέν του, καήκαμε! Joe Bonamassa - If Heartaches were nickels (Η στούντιο έκδοση με τον Leslie West στις αλλαξο-κιθαρο-σ(κ)ωλιές και τον ΘΕΟ Gregg Allman στα vocal goosebumps είναι ακόμα πιο μπροστά βέβαια) Μπαρτέντερ, κέρνα τα παιδιά ό,τι πίνουν! Απόψε γιορτάζουν οι χωρισμένοι.... Πωωωωω. Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!
frenzy Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Πάρτο-Κλάφτο Και κλωτσιά στο τραπέζι με το μισοάδειο μπουκάλι ουίσκι
livewire Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ...μισοάδειο... νομίζω ότι φτάνουμε σιγά σιγά στην καρδιά του ζητήματος. Κατά τ'άλλα, τι τοιούτοι, θεέ μου! Ρε σείς! Η καψούρα θέλει αντριλίκι ρε! Πάρτε το χαμπάρι!
ferongr Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Don't feed from the tube. There is an Evil Plot behind it
Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 internet hate machine, hackers on steroids etc etc
ferongr Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 On a side note, το Axe DarkTemptation ειναι το πρωτο αρωμα μαζικης καταναλωσης της προκοπης, μετα απο το all-time classic Africa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.