Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Shine on you crazy diamond (αν και δεν είναι ακριβώς καψουροτράγουδο) - Pink Floyd

Το σκέφτηκα ως λυπητερό τραγούδι αλλά όχι ως καψουροτράγουδο. :-)

Και ένα πιο πρόσφατο: you are beautiful - James Blunt

Το πιο πρόσφατο "damaged" τραγούδι είναι της Amy Winehouse, το Back to Black (καμιά σχέση με το εκπληκτικό-αλλά-άσχετο Back in Black των AC/DC)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συγκρότημα επιλογής μου για αλκοολοθεραπεία ( ; ) από την καψούρα: Madrugada...

madrugada.jpg

ψάχνετε πολύ για να βρείτε τέτοιους τύπους;

Δημοσ.

Το πιο πρόσφατο "damaged" τραγούδι είναι της Amy Winehouse, το Back to Black (καμιά σχέση με το εκπληκτικό-αλλά-άσχετο Back in Black των AC/DC)

Ωραίο :-)

Ναι προσθέσω επίσης το reel around the fountain και το I know its over των Smiths

Δημοσ.

Το ότι εμείς ακούγαμε παλιά τα μπλουζ για να χουφτώσουμεν τη συμμαθήτριά μας στα περίφημα πάρτυ της δεκαετίας του '80 δεν σημαίνει ότι οι ξένοι δεν τα άκουγαν στους πνιγμούς, χωρισμούς, σκοτωμούς ανασκολοπισμούς και λοιπάς εορτάς...

Πωωω τι μου θύμισες....

Μου χει λείψει ένας καλός ανασκολοπισμός μέρες που 'ναι...

Όσο για το θεματάκι σας αν δεν έχεις δει Ιρλανδό σε νταλκά δεν έχεις δει τίποτα.

St.Patrick lead me to the gate, St.Peter let me in.

For I don't wanna see the face of ugly Mrs.Fenn,

she comes from France and she wears pants and smells like fishermen,

St.Patrick lead me to the gate, St.Peter let me in.

Γάλλο να τραγουδάει Jacques Brel με δάκρυα στα μάτια (τους έχω δει να κάνουν τo ίδιο και με Rita Mitsuko αλλά το προσπέρασα γιατί δεν το επεξεργάζεται ο εγκέφαλός μου).

Ne me quitte pas...:cry::cry:

* A και το δικό μου είναι το All Out to Get You των James

Δημοσ.

aledjo, χίλια ευχαριστώ! Με έβγαλες από την ανάγκη να βρω πνευματώδη απάντηση στο spoiler του συν-Ποντίου παραπάνω...

Δημοσ.

Lol...

Τερλέγκας θεός ρε...

Τον ακούω κρυφά στο αυτοκίνητο (Βάπτισμα πυρός) σε μεγάλα ταξίδια μαζί με Καρρά(Αθήνα θεσσαλονίκη live)

Αλλα τα μούτρα του δεν υπάρχουνε... ;p

(καλημέρα)

Βάζω Τερλέγκα.. Με φτιάξατε μεγαλοπεμπτιάτικα :P

Κάνα αυγό θα βάψουμε;;;;

Δημοσ.
aledjo, χίλια ευχαριστώ! Με έβγαλες από την ανάγκη να βρω πνευματώδη απάντηση στο spoiler του συν-Ποντίου παραπάνω...

Τερλέγκας και τα μυαλά στο μπλέντερ! Πήγα μια φορά να τον δω ζωντανά. Είχε κερδίσει ένας φίλος φιάλη σε μπουζουξίδικο της Καβαλάς. Είχα μείνει άφωνος.

Τώρα μου έμεινα να πάω να δω και μια φορά τον

και μπορώ να πεθάνω ήσυχος.

Δημοσ.

ΟΧΙ ΜΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ SITE TOY ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ, ΣΤΗΝ FLASH ΜΟΡΦΗ! ΤΩΡΑ

(έχω σκάσει στα γέλια, δείτε intro)

Δημοσ.
ΟΧΙ ΜΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ SITE TOY ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ, ΣΤΗΝ FLASH ΜΟΡΦΗ! ΤΩΡΑ

(έχω σκάσει στα γέλια, δείτε intro)

Νομίζω πως αν ακούσεις πάνω από δύο δευτερόλεπτα τέτοια πράματα, έχεις αμέσως 4D20 Intelligence Hit

Δημοσ.

Mάγκες νομίζω τα καλύτερα ελληνικά καψουροτράγουδα μέχρι τελικής πτώσης(δηλ. κόψιμο αρτηρίας) είναι από ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ:-D με χαρακτηριστικό τραγούδι:

Θα πεθάνω ένα πένθιμο του φθηνοπόρου δείλι!

Επίσης πριν μια βδομάδα όπως έψαχνα τα σιντιά μου,βρήκα και έβαλα να ακούσω το ANTOLOGIA από MADREDEUS από Πορτογαλία πολύ κατάθλιψη αλλά και μελωδία(άσχετο)!

Δημοσ.
Το τραγούδι που αναφέρεις είναι μελοποίηση (ο θεός να την κάνει) ποιήματος του Κώστα Ουράνη.

Για όσους δεν κατάλαβαν αυτό πάει στο θέμα "Φλωρινιώτης"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...