aledjo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 οκ αλλα σαν Ελληνικα κλαψοτραγουδα με τοσο αισθημα, δε νομιζω να υπαρχει.... πχ. Γονιδης - κλαματα Τερζης - ποναω Καλιδης - ασε με μονο Ζαζοπουλος - στην υγεια τις αχαριστης κτλ κτλ και αυτα ειναι τα "καινουργια", μη ξεχνατε οτι υπαρχουν και παλια οπως εγω ειμαι ενα παλιοπαιδο διπροσωπη με σκοτωσε γιατι την αγαπησα πες μου που πουλαν καρδιες κτλ κτλ. παει χρονια το θεμα.... αλλα πεστε μου, πια αλλα ξενα τραγουδια βγαζουν τοσο συναισθημα?
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μακρόπουλος- Έτσι είχες πει και κάναν ένα κλάμα τα μ...σμέεεεεεεναααα....
Houston Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 τι..., Johnny B και So sad θ ακούμε ? ασε ρε παρεδώσε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 οκ αλλα σαν Ελληνικα κλαψοτραγουδα με τοσο αισθημα, δε νομιζω να υπαρχει.... πχ. Γονιδης - κλαματα Τερζης - ποναω Καλιδης - ασε με μονο Ζαζοπουλος - στην υγεια τις αχαριστης κτλ κτλ και αυτα ειναι τα "καινουργια", μη ξεχνατε οτι υπαρχουν και παλια οπως εγω ειμαι ενα παλιοπαιδο διπροσωπη με σκοτωσε γιατι την αγαπησα πες μου που πουλαν καρδιες κτλ κτλ. παει χρονια το θεμα.... αλλα πεστε μου, πια αλλα ξενα τραγουδια βγαζουν τοσο συναισθημα? Νομίζω δεν καταλαβαίνεις και κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια: Ανάλογα τα γούστα! Τουλάχιστον όσα τραγούδια αναφέρεις εμένα δεν μου λένε τίποτα. Δεν τα ακούω, δεν τα έχω ακούσει, δεν πρόκειται να τα ακούσω. Δεν ξέρω καν τι είναι αυτά. Άλλα τραγούδια, ξένα, βγάζουν το συναίσθημα που εσύ (προφανώς) βρίσκεις σε αυτά.
aledjo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 οκ μπορεις να μου πεις μερικα να δω πως ¨νιωθουν" οι ξενοι?
Houston Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 paredwse άλλο συναίσθημα βγάζουν τα ξένα. ανέφερες celine dion…σου αρέσει π.χ. το falling into you…σου βγάζει συναίσθημα μελαγχολίας ερωτευμένου κτλ. Ο aledjo για άλλο πράγμα μιλάει…το συναίσθημα του καμένου του καψούρη, αυτού που νοιώθει αγάπη χωρίς ανταπόκριση, του αδικημένου της ζωής κτλ. αυτού τεσπα που έχει φάει την χυλόπιτα της ζωής του Τουλάχιστον όσα τραγούδια αναφέρεις εμένα δεν μου λένε τίποτα. Δεν τα ακούω, δεν τα έχω ακούσει, δεν πρόκειται να τα ακούσω. Δεν ξέρω καν τι είναι αυτά. καλά ντε σε πιστέυουμε μην ορκίζεσαι
aledjo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ο aledjo για άλλο πράγμα μιλάει…το συναίσθημα του καμένου του καψούρη, αυτού που νοιώθει αγάπη χωρίς ανταπόκριση, του αδικημένου της ζωής κτλ. εβεβαια αυτο μονο στην Ελλαδα γινεται με τις ψωναρες που εχουμε! αντε μην αρχισω τωρα.... ευτυχως αυτο το καιρο ειμαι καλα. θυμαμαι ομως παλιοτερες καταστασεις και που ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναρθουν. αλλα και παλι, το βλεπω και απο τη δουλεια (σαν dj) οτι ακομα και χαρουμενος/η να ειναι καποιος/α, με αυτα το διασκεδαζουν σαν ρομαντικα τραγουδια...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 οκ μπορεις να μου πεις μερικα να δω πως ¨νιωθουν" οι ξενοι? Έχω πολύ καιρό να ακούσω "καψούρικα" τραγούδια - κι όταν τα άκουγα ήμουν μάλλον πιο πιτσιρικάς. Δύο που μου έρχονται έτσι αβίαστα είναι το "Still Loving You" των Scorpions και το "Nothing Compares 2 U" της Sinead O'Connor. Επίσης το "My Way" του Sinatra (το ξέρω, είναι λίγο σαν Coca-Cola: πάει με όλα) αρκετά του Nick Cave και των Joy Division (με κορυφαίο το "She's Lost Control"). Έτσι πρόχειρα αυτά. Αλλά πρόσεξε: αυτά εκφράζουν εμένα - δεν σημαίνει ότι αυτά είναι ΤΑ καψουροτράγουδα. Για παράδειγμα δεν έβαλα καθόλου country γιατί τη λατρεύω αλλά δεν μου αρέσουν τα county-καψουροτράγουδα.
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 "o paredwse αφιερώνει στην Sandra το "and i will always love you"..."
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 "o paredwse αφιερώνει στην Sandra το "and i will always love you"..." Σάντρα λεγόταν μία συμμαθήτριά μου στην Τρίτη Γυμνασίου με την οποία ήμουν σφόδρα... κολλημένος! Σάντρα εσύ;
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Σάντρα εσύ; Ναι, εγώ... μπήκα στο σώμα αυτού του πόντιου όμως για να δω αν ακόμα έχεις αισθήματα για μένα
aledjo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ΩΡΑΙΟΣ paredwse! αν εχεις χρονο πες μου κι'αλλα τετοια.... ερχεται το καλοκαιρι και περιμενω εισαγομενο αιμα και πρεπει να το παιξω ευρωπαιος! (πλακα κανω) αλλα χρειαζονται σε περιπτωση αναγκης (οπως στην υπογραφη μου)
MiltoZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δύο που μου έρχονται έτσι αβίαστα είναι το "Still Loving You" των Scorpions και το "Nothing Compares 2 U" της Sinead O'Connor. Επίσης το "My Way" του Sinatra (το ξέρω, είναι λίγο σαν Coca-Cola: πάει με όλα) αρκετά του Nick Cave και των Joy Division (με κορυφαίο το "She's Lost Control"). Εμένα αυτά μου έρχονται αβίαστα Love will tear us apart - Joy Division There is a Light that Never goes out - The Smiths Shine on you crazy diamond (αν και δεν είναι ακριβώς καψουροτράγουδο) - Pink Floyd Και ένα πιο πρόσφατο: you are beautiful - James Blunt
parsifal Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Συγκρότημα επιλογής μου για συνοδεία αλκοολοθεραπείας ( ; ) από την καψούρα: Madrugada...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.