leftermann Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 για να είμαι ακριβής, συνήθως ψήνουμε κατσικάκι και όχι αρνάκι. Εγώ θα προτιμούσα βέβαια αρνάκι... Το σίγουρο είναι ότι θα στιφογυρίζει και το αμνοερίφιο, και τα σωθικά...
Houston Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εμείς συνήθως ψήνουμε αρνί (γύρω στα 10 κιλά) Μια φορά πριν 3- 4 χρόνια ψήσαμε κατσίκι και μου άρεσε πιο πολύ. Αλλά εκείνο που τα σπάει είναι το κοκορέτσι.
Houston Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 σήμερα θα μου φέρει η νονά μου την ActionMan πήραμε και κουπάκια αλλά εγώ θα το βγάλω κρυφά
aledjo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ρε παιδια εχω μια απορια. εμεις οι Ελληνες οταν εχουμε νταλκα και θελουμε να πιουμε, ακουμε σκυλαδικα τυπου Γονιδη, Μακροπουλο κτλ ή και ελαφρολαικο που τα περισσοτερα ειναι κλαψοτραγουδα. στο εξωτερικο τι ακουνε στη αναλογη περιπτωση? παντα το ειχα απορια....
mayhem1999 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 το επιτραπεζιο παιχνιδι Risk το γνωριζετε; υπαρχει καποιος που να συμφωνει μαζι μου στο οτι το εν λογω παιχνιδι ειναι απιστευτα βαρετο;
Houston Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ρε παιδια εχω μια απορια.εμεις οι Ελληνες οταν εχουμε νταλκα και θελουμε να πιουμε, ακουμε σκυλαδικα τυπου Γονιδη, Μακροπουλο κτλ ή και ελαφρολαικο που τα περισσοτερα ειναι κλαψοτραγουδα. στο εξωτερικο τι ακουνε στη αναλογη περιπτωση? παντα το ειχα απορια.... σκοπεύεις να την κάνεις στην αλλοδαπή??? τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου ωρε τι θα κάνουμε με δ αύτον?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ρε παιδια εχω μια απορια.εμεις οι Ελληνες οταν εχουμε νταλκα και θελουμε να πιουμε, ακουμε σκυλαδικα τυπου Γονιδη, Μακροπουλο κτλ ή και ελαφρολαικο που τα περισσοτερα ειναι κλαψοτραγουδα. [...] 1. Γενικεύεις. Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες έτσι όπως τους περιγράφεις. 2. Οι αλλοδαποί ακούν τα αντίστοιχα καψουροτράγουδα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία τους: άλλος θα ακούσει country, άλλος την Celine-άει-στο-διάολο-Dion, άλλος Scorpions.
Houston Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 κάποιος είπε πως η αγάπη σ ένα αστέρι κατοικεί αύριο βράδι θα μαι κει κάποιος είπε πως ο έρωτας για μια στιγμή κρατά αύριο βράδι θα ναι αργάαααα
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Επίσης εμείς, ακόμα και την γκόμενα απωθημένο ετών να έχουμε μόλις βγάλει... να έχουμε κερδίσει το τζόκερ... και να να έχουμε πάρει και τα αποτελέσματα των γενικών εξετάσεων υγείας που δείχνουν ότι είμαστε σε τέλεια κατάσταση... μόλις ακούσουμε ένα άσμα βαρύ λέμε το κλασικό "ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.... άκου τι λέει τώρα ο άνθρωποοοοος !!!!" Ψοφάμε για τέτοια
aledjo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 1. Γενικεύεις. Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες έτσι όπως τους περιγράφεις. 2. Οι αλλοδαποί ακούν τα αντίστοιχα καψουροτράγουδα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία τους: άλλος θα ακούσει country, άλλος την Celine-άει-στο-διάολο-Dion, άλλος Scorpions. καλα ενταξει, οι περισσοτεροι Ελληνες, ακουν τετοια... στο εξωτερικο ποιο αλλο ειδος μουσικης μπορει να "καλυψει" τοσο πολυ μια αναλογη περιπτωση? οσους εχω ρωτησει που εχει τυχει να ζουν και στο εξωτερικο και γνωριζουν, μου λενε οτι σαν τα Ελληνικα καψουροτραγουδα δε υπαρχει κανενα αλλο ειδος! μονο εμεις οι Ελληνες το εχουμε καψει τοσο πολυ το θεμα...
aledjo Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Επίσης εμείς, ακόμα και την γκόμενα απωθημένο ετών να έχουμε μόλις βγάλει... να έχουμε κερδίσει το τζόκερ... και να να έχουμε πάρει και τα αποτελέσματα των γενικών εξετάσεων υγείας που δείχνουν ότι είμαστε σε τέλεια κατάσταση... μόλις ακούσουμε ένα άσμα βαρύ λέμε το κλασικό "ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.... άκου τι λέει τώρα ο άνθρωποοοοος !!!!" Ψοφάμε για τέτοια ειμαστε αισθηματιες...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 καλα ενταξει, οι περισσοτεροι Ελληνες, ακουν τετοια... Φαίνεται ότι η παρέα μου και το 99% των γνωστών μου ανήκουμε στη μειοψηφία. στο εξωτερικο ποιο αλλο ειδος μουσικης μπορει να "καλυψει" τοσο πολυ μια αναλογη περιπτωση?οσους εχω ρωτησει που εχει τυχει να ζουν και στο εξωτερικο και γνωριζουν, μου λενε οτι σαν τα Ελληνικα καψουροτραγουδα δε υπαρχει κανενα αλλο ειδος! μονο εμεις οι Ελληνες το εχουμε καψει τοσο πολυ το θεμα... Κοίτα, το κακομοίρικο "παναγιά μου να πεθάνω γιατί με άφησε και δεν ξέρω τι να κάνω" ενυπάρχει και στην ξένη μουσική. Όπως σου προανέφερα και η country έχει τέτοια τραγούδια και η ηλιθιοpop. Το ότι εμείς ακούγαμε παλιά τα μπλουζ για να χουφτώσουμεν τη συμμαθήτριά μας στα περίφημα πάρτυ της δεκαετίας του '80 δεν σημαίνει ότι οι ξένοι δεν τα άκουγαν στους πνιγμούς, χωρισμούς, σκοτωμούς ανασκολοπισμούς και λοιπάς εορτάς...
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ειμαστε αισθηματιες... Ερωτευόμαστε 3 φορές την μέρα... μετά το φαγητό.
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Κοίτα, το κακομοίρικο "παναγιά μου να πεθάνω γιατί με άφησε και δεν ξέρω τι να κάνω" ενυπάρχει και στην ξένη μουσική. Θυμήθηκα τον μπαμπά μου με αυτό που έλεγε όποτε έβλεπε παλιά Ελληνική ταινία (ξέρετε κλασσικά πράγματα... φτώχεια, ορφάνια κτλ κτλ) "έσφαξα και έφαγα το παιδί μου"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.