frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 thanks wizzy. Το μόνο που λείπει από τη συλλογή μου. Λέει τίποτα ή χλιαρό σαν όλα τα comeback/reunion?
Mithrantir Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μερικά κομμάτια που έπαιξαν στη συναυλία πέρσι πάντως δε μου έκαναν καλή εντύπωση. Όπως είπαν ακόμα τα σουλούπωναν αλλά τώρα τελευταία στο ράδιο παίζεται ένα εξ' αυτών σχεδόν ίδιο, και ακόμα με ξενερώνει. Μπορεί και να κάνω τρελό λάθος αλλά δεν είναι στο επίπεδο που είχαν πριν το διαλύσουν.
ioanna_b Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Οι James δεν έβγαλαν ένα καινούργιο άλμπουμ πριν κάτι μήνες?Πως λέγεται και γιατί ξαναενώθηκαν? ..Hey ma..
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ακόμη και στο pleased to meet you δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα. Λίγο η έλλειψη του Brian Eno, λίγο η απώλεια του folk, λίγο τα γηρατειά γι'αυτό είπα γιατί ξαναενώθηκαν. Θρυλική μπάντα πάντως (προσωπικό μου all time favourite group) οπότε θα τα ακούσω όλα τα κομμάτια του άλμπουμ.
azio Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ρε παιδια ξερεται που μπορω να βρω κανα οργανογραμμα για τον αδερφο μου που το θελει για τη σχολη του στο μαθημα δοιηκησης επιχειρησεων???Κυριως καποιας εταιριας παιδικων τροφιμων .... (π.χ. νουνου, νεστλε) στα site των εταιριων εχουν συνηθως..αλλιως μπορει να παρει ενα τηλεφωνο και να ρωτησει ποιες ειναι οι διοικητικες θεσεις και η ιεραρχια και μετα να το φτιαξει..
wizzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 @frenzy: Βασικά, ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί τους για να το κάνω τώρα. Δύο κομμάτια τους έχω, τα "Getting Away With It" και "Laid", αλλά ως εκεί. Οπότε, δεν άκουσα το καινούριο album και μάλλον δεν θα το κάνω.
Mithrantir Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ακόμη και στο pleased to meet you δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα. Λίγο η έλλειψη του Brian Eno, λίγο η απώλεια του folk, λίγο τα γηρατειά γι'αυτό είπα γιατί ξαναενώθηκαν. Θρυλική μπάντα πάντως (προσωπικό μου all time favourite group) οπότε θα τα ακούσω όλα τα κομμάτια του άλμπουμ. Το pleased to meet you εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Όντως κορυφαία μπάντα αλλά όπως σου είπα τα καινούργια κομμάτια που έπαιξαν στη συναυλία μου φάνηκαν εντελώς άνοστα και χαζοχαρούμενα. Καμία επαφή με το feeling που είχαν στα προηγούμενα album. Πάντως αν το ακούσεις ενδιαφέρομαι να ακούσω τη γνώμη σου για το πως σου φάνηκε.
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Θα το ψάξω after hourz και θα σου πω αύριο mithrantir. @ Wizzy: Δεν έχεις ακούσει και τα καλύτερα. Βάλε lastfm και άκου. Αν σου αρέσουν original british indie κομμάτια δεν θα βρεις καλύτερο γκρουπ. Κι αν θες να βάλεις ένα διαμάντι στη συλλογή σου (και πάνω απ' όλα στα αυτιά σου) βρες όλο το Wah-Wah. Όλο το άλμπουμ είναι τζαμάρισμα υπό την εποπτεία και την παραγωγή του Brian Eno.
Harkon Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 sorry για την παρέμβαση, αλλά έχουμε ένα υπέροχο φορουμ για την μουσική. δεν τα λέτε εκεί καλύτερα να τα βλέπουμε κι εμείς οι ενδιαφερόμενοι; κατά τύχη τα είδα αυτά.
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ναι δεν φαντάστηκα πως θα τραβήξει σε συζήτηση η ερώτηση. Ας μας το κάνει ένα θέμα ένας μοντ με τίτλο "James The Ultimate British Folk Indie Burned Out Band - Or Not?" xax
ioanna_b Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 τώρα που το ακούω πάντως ψιλοαδιάφορο το αλμπουμάκι..
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 To ακούω τώρα. Τα πρώτα κομμάτια θυμίζουν λίγο παλιά αλλά ...ωπ. Of Monsters and Heroes and Men. Πολύ καλό. Με τα μισά ακόρντα του Lullaby βέβαια αλλά πολύ όμορφο.
klainmaingr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Seniorita κ τα μυαλά στα κάγκελα.. (+lose control)... AWESOMENESS
ioanna_b Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 συμφωνώ και το getting away with it..!ιδίως σε live τα συγκεκριμένα όλα τα λέφτα..!
wizzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 @ Wizzy: Δεν έχεις ακούσει και τα καλύτερα. Βάλε lastfm και άκου. Αν σου αρέσουν original british indie κομμάτια δεν θα βρεις καλύτερο γκρουπ. Κι αν θες να βάλεις ένα διαμάντι στη συλλογή σου (και πάνω απ' όλα στα αυτιά σου) βρες όλο το Wah-Wah. Όλο το άλμπουμ είναι τζαμάρισμα υπό την εποπτεία και την παραγωγή του Brian Eno. Will do so! Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.