Toufas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 γαμωτο εχασα το usb stick με ολες μου τις εργασιες! και δεν τις ειχα αλλου!!!!
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 γαμωτο εχασα το usb stick με ολες μου τις εργασιες!και δεν τις ειχα αλλου!!!! Nice going... Δεν παίζει να τις βρείς κάπου σκόρπιες στο pc ή ανεβασμένες σε κάνα mail? Bαck up ρε κόσμε.. Έχασα = ξέχασα κάπου/μου το πήρανε/δεν το βρίσκω μές στο σπίτι; Υπάρχει ελπίδα..;
Toufas Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 θα δω αυριο στην σχολη αν το ξεχασα εκει ισως ειμαι τυχερος. μου την σπαει γιατι την δευτερα που ημουνα εκει νομιζα οτι το ειχα ξεχασει και το βρισκω σε μια φαση τελικα μαζι μου και ειχα χαρει.... εχω μερικες σε backup οκ...αλλα ειναι σπασιμο οπως και να χει
liopyr Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 ΠΠφφφ, βλέπω Liverpool-Chelsea. Ρε παιδιά, αυτοί ξέρουν και αλλάζουν την μπάλα με την μία!
user12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ρε παιδια τι εγινε με τη rapid μου βγαζει κατι περιεργα.Αντι για 4 κωδικο μου βγαζει 6.
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ρε παιδια τι εγινε με τη rapid μου βγαζει κατι περιεργα.Αντι για 4 κωδικο μου βγαζει 6. Ναι, είναι νέα μόδα... το συζητάνε τα παιδιά εδώ. Γράφεις μόνο όσα έχουν γάτες (!!!) μου φαίνεται. [premium εδώ.... δεν ασχολούμαι με αιλουροειδή)
liopyr Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ρε παιδια τι εγινε με τη rapid μου βγαζει κατι περιεργα.Αντι για 4 κωδικο μου βγαζει 6. βάζεις μόνο τα γράμματα που έχουν το ''χαρακτηριστικό'' γατάκι...
ferongr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 γαμωτο εχασα το usb stick με ολες μου τις εργασιες!και δεν τις ειχα αλλου!!!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 γαμωτο εχασα το usb stick με ολες μου τις εργασιες! και δεν τις ειχα αλλου!!!! Μου φαίνεται γελοίο όταν σκέφτομαι ότι έχεις 300 χιλιάδες terrabyte HD.=P
Toufas Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 lol ειδες ειρωνια ομως? απλα τα ειχα στο stick γιατι βαριομουνα να τα κανω copy laptop<=>desktop
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μου φαίνεται γελοίο όταν σκέφτομαι ότι έχεις 300 χιλιάδες terrabyte HD.=P Αφού ξέρεις ότι δεν είναι θέμα χώρου. Είναι η βαρεμάρα και το "σιγά μην μου συμβεί τώρα... ειδικά τώρα που το χρειάζομαι θα προσέχω παραπάνω". Ε, εκεί ακριβώς την πατάς. Edit: τα λεγα... να πω δεν τα λεγα;
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Αφού ξέρεις ότι δεν είναι θέμα χώρου. Είναι η βαρεμάρα και το "σιγά μην μου συμβεί τώρα... ειδικά τώρα που το χρειάζομαι θα προσέχω παραπάνω".Ye,i know,αλλά εξακολουθεί να είναι γελοίο =PΡε Toufas,μπας και έπεσε το stick ανάμεσα στους σκληρούς σου??Το ψαξες?
ferongr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Γιαυτο μερικα εμπνευσμενα παλικαρια κυκλοφορανε τα flashακια τους στον κρικο των κλειδιων.
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Στην τελική παράτα το stick και κουβάλα κάνα δίσκο μαζί σου. Βαρύ πράγμα όταν δεν θα το έχεις πάνω σου θα το καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.