Sellers Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Αν πατήσεις καρφί και μετά απο 14 ώερς κάνεις αντιτεναικό ορό είσαι πλήρως καλυμμένος ή υπάρχει ακόμα κίνδυνος... Θα δεχτώ μόνο σοβαρές απαντήσεις απο σοβαρούς κυρίους. Τηλ: 69...
ferongr Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Βλεπω δυο μπατσους να κουβεντιαζουν σε ενταση club απεναντι, οποτε η Nemesis δεν ηρθε ακομα
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Καλημερίζω το ωραίο ετούτο φόρουμ !!!! όπως θα έλεγε και ο Μπαμπάς μου... καλημέρα τέτοια ώρα; Καλησπέρα λέμε
Achilles Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Καλημερίζω το ωραίο ετούτο φόρουμ !!!! Καλώς τα ... μάτια μας τα δυο. Που χάθηκες;
ferongr Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 @ Alexzzz: Μην χρησιμοποιεις το Hοstme.gr για ανεβασμα εικονων, σερνεται ελεεινα (εκανε timeout το ανοιγμα της εικονας συνεχεια). Καλυτερο το Imageshack (παροτι και αυτο δεν θεωρειται light-fast)
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 @ Alexzzz: Μην χρησιμοποιεις το Hοstme.gr για ανεβασμα εικονων, σερνεται ελεεινα (εκανε timeout το ανοιγμα της εικονας συνεχεια). Καλυτερο το Imageshack (παροτι και αυτο δεν θεωρειται light-fast) ???? Στο imageshack τις ανέβασα!!!! ???? Διαόλοι μπήκαν στο ΠιΣι μου !!!!
ferongr Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2111431&postcount=8088 Αυτο το post δεν εμφανιζει τιποτα, ενω ο browser κολαει στο "Read www.hostme.gr" για ωρες. Για καντο edit και δες το img κωδικα... Abort! Abort! Σορρυ για το μπερδεμα.
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2111431&postcount=8088 Αυτο το post δεν εμφανιζει τιποτα, ενω ο browser κολαει στο "Read www.hostme.gr" για ωρες. Για καντο edit και δες το img κωδικα... Abort! Abort! Σορρυ για το μπερδεμα. Κοίτα να δεις. 1. Εγώ θυμάμαι ότι την έβαλα στο imageshack γιατί μόνο αυτό χρησιμοποιώ. 2. Όντως... δεν ανοίγει η φώτο 3. Όσο φόρτωνε έλεγε "αναμονή από hostme.gr" 4. Τώρα πάλι δεν φορτώνει πάλι και λέει "αναμονή από imageshack.us" Εγώ δεν κατάλαβα ιτς... δεχόμεθα εξηγήσεις ευχάριστα πάντως.
ferongr Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ντεν κσερει. Δυστυχως επεσα στην παγιδα του να ειμαι πολυ προσεκτικος σχετικα με τους servers που επικοινωνει o browser μου.
=-sp00ker-= Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Θέλω τσίχλες stimorol. Πληρώνω όσο όσο Ρε γιατί σταμάτησαν να τις εισάγουν τόσα χρόνια τώρα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.