Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μάλλον δεν πολυακούστηκε, και ούτε πρόκειται. Αν ήταν ανάποδα τα πράγματα βέβαια, θα είχαμε πορείες...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=815148&lngDtrID=244

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με το συμβάν. Βέβαια δεν με εκπλήσει καθόλου. Η βία με βία αντιμετωπίζεται πάντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Δώρα.

Ποια συναυλία ήταν χθες στο Ελληνικό? (Να ΄μην κάνω τον κόπο να πάω να πάρω εισιτήρια για την Τρίτη, ε)

Αγγελάκας & οι επισκέπτες, The Last Drive, Διάφανα Κρίνα, Παυλίδης & οι B-movies, Σαδίκης, Lost Bodies

http://www.rockpages.gr/sunaulies.htm

Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με το συμβάν. Βέβαια δεν με εκπλήσει καθόλου. Η βία με βία αντιμετωπίζεται πάντα.

Το ίδιο θα μπορούσε να πει και η αστυνομία, σωστά;

Και λέω εγώ. Ο 24χρονος πιτσιρικάς που μόλις βγήκε από την ακαδημία τι τους έφταιγε; Στη μάνα του τι θα πουν οι αντιεξουσιαστές; Σε τι διαφέρουν από τους χουλιγκάνους; Οι μεν επικαλούνται πολιτική ιδεολογία, οι δε οπαδική.

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο όπως θέλουν να μας λένε μερικοί.

Και λέω εγώ. Ο 24χρονος πιτσιρικάς που μόλις βγήκε από την ακαδημία τι τους έφταιγε; Στη μάνα του τι θα πουν οι αντιεξουσιαστές; Σε τι διαφέρουν από τους χουλιγκάνους; Οι μεν επικαλούνται πολιτική ιδεολογία, οι δε οπαδική.

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο όπως θέλουν να μας λένε μερικοί.

Συμφωνώ και επαυξάνω.Δεν δικαιολογώ καμία από τις πλευρές. Αυτό ήθελα να πω και εγώ. Η εκδίκηση είναι μυστήριο συναίσθημα. Και όσοι πιστεύουν πως υπάρχει άσπρο και μαύρο όπως λες το καλύτερο που μπορούν να καταφέρουν είναι να γίνουν ένας από αυτούς

Επισκέπτης

Γιατί, οι πλευρές είναι δύο; Δηλαδή οι εμείς και οι αυτοί; Δεν κατάλαβα, ποιον υποτίθεται ότι εκπροσωπούν δηλαδή οι τριάντα; Αν βέβαια ισχύει η είδηση, γιατί σε σχέση με την αστυνομία η ενημέρωση έχει πάντα ένα 60% να είναι ψεύτικη - στημένη (τουλάχιστον εγώ αυτά που έζησα από κοντά δεν αναφέρονταν ποτέ στις ειδήσεις όπως έγιναν).

Γιατί, οι πλευρές είναι δύο; Δηλαδή οι εμείς και οι αυτοί; Δεν κατάλαβα, ποιον υποτίθεται ότι εκπροσωπούν δηλαδή οι τριάντα; Αν βέβαια ισχύει η είδηση, γιατί σε σχέση με την αστυνομία η ενημέρωση έχει πάντα ένα 60% να είναι ψεύτικη - στημένη (τουλάχιστον εγώ αυτά που έζησα από κοντά δεν αναφέρονταν ποτέ στις ειδήσεις όπως έγιναν).

Στο νοσοκομείο είναι ο πιτσιρικάς. Μπορείς να πας να τον βρεις.

Πάντως αν ήταν ζαρντινιέρα και όχι τρέντυ αρβυλάκι, θα ήταν και πιο τρέντυ είδηση...

Πάντως αν ήταν ζαρντινιέρα και όχι τρέντυ αρβυλάκι, θα ήταν και πιο τρέντυ είδηση...

Σκόνταψε ....

οφφτοπιψ

'To be able to fly. To be smoke, or a wolf. To know the night, and live in it forever... that's not so bad. You call us monsters. But when you dream, you dream of flying, and changing, and living without death. You envy us, and what you envy...'

'...we destroy'

Επισκέπτης
Στο νοσοκομείο είναι ο πιτσιρικάς. Μπορείς να πας να τον βρεις.

Αυτό δε σημαίνει ότι καταλαβαίνουμε πως έγιναν τα πράγματα.

Δεν ξέρω τι σημαίνει η δεύτερη φράση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...