liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Κι εγώ βαριέμαι. Και θα βαριέμαι τουλάχιστον για τις επόμενες 6 ώρες, που θα σχολάσω και θα τιμήσω το κρεββάτι μου...
poscaman Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 liopyr τι δουλεια κανεις;; φυλας τους υπναραδες;;;
andreapaog328 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 ξέρει κανείς αν γίνεται να συνδέσω pc με στερεοφωνικό? δλδ ότι παίζει το pc να ακούγεται στα ηχεία του στερεο...
aledjo Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 ξέρει κανείς αν γίνεται να συνδέσω pc με στερεοφωνικό? δλδ ότι παίζει το pc να ακούγεται στα ηχεία του στερεο... αν το στερεο εχει εισοδο "video" τοτε ναι. απο πισω πρεπει να εχει 2 υποδοχες rca περνεις ενα καλωδιο καρφι > rca, βαζεις το καρφι στη καρτα ηχου και τα αλλα στο στερεο. αλλη λυση ειναι αν εχει εισοδο για μικροφωνο. ΔΕ χρειαζεται προενισχυση.
Lucifer Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Πάσο, το δικό μου ήθελε αλλά δεν είχε καμία τέτοια είσοδο, μόνο κλασσική συρματοτέτοια.
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 αν το στερεο εχει εισοδο "video" τοτε ναι.απο πισω πρεπει να εχει 2 υποδοχες rca περνεις ενα καλωδιο καρφι > rca, βαζεις το καρφι στη καρτα ηχου και τα αλλα στο στερεο. αλλη λυση ειναι αν εχει εισοδο για μικροφωνο. ΔΕ χρειαζεται προενισχυση. εισοδο video για ηχο δε νομιζω AUDIO IN ειναι
andreapaog328 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 έχει μόνο vcr(ext) άσπρα κόκκινα in και out, left και right. τέτοια διάταξη... in out L O O R O O
adi32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 θα παρεις ενα τετοιο καλωδιο ή ενα adaptora και τα συνδεεις στο audio in κοκκινο ασπρο
aledjo Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 στα παλιοτερα στερεο την εισοδο την γραφανε video. στα πιο καινουργια vcr ή audio in που ειναι ακριβως το ιδιο. @andreapaog328 θα τα βαλεις στο πρωτο μαυρο (ή ασπρο) και πρωτο κοκκινο με το καλωδιο που λεει ο adi32 κατω απο κει που λεει in θα επιλεξεις απο το στερεο "vcr" και λογικα θα βγει ο ηχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.