Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να κάνω, αυτός είμαι. Πρέπει να το αποδεχτώ. Πρέπει να το αποδεχτώ. Πρέπει να το αποδεχτώ.Πρέπει να το αποδεχτώ. Πρέπει να το αποδεχτώ. Αποδεχτώ. Ω

Δημοσ.
Τη δική μου πάντως την πουλάω αν βρεθεί αγοραστής που θα την αγαπά και θα την φροντίζει

*Ιωάννα ότι κατηγορία και να είσαι άσχημα θα σου φέρονται, μην τρως την παραμύθα

δεν το είπα για αυτό, είμαι σίγουρη ότι έτσι θα είναι..!πληροφοριακά το ρώτησα..

Δημοσ.

Έχω ένα βρωμόγατο που έρχεται στον κήπο κι επιτίθεται στον δικό μου. Ο δικός μου εντωμεταξύ είναι τυφλός και άκακος και δεν ξέρει τι να κάνει και πάει και κουρνιάζει σε μια γωνία και τρώει ξύλο. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Του πέταξα παπούτσια, κέρματα, ένα καδρόνι, μια σκουπα μια σφουγγαρίστρα, ένα μάρμαρο και κάτι άλλα που αυτά δεν τον πέτυχαν. ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ ΓΑΤΙ??

Μου δανείζει κάποιος ένα ντόπερμαν 2-3 μέρες?

Δημοσ.
Έχω ένα βρωμόγατο που έρχεται στον κήπο κι επιτίθεται στον δικό μου. Ο δικός μου εντωμεταξύ είναι τυφλός και άκακος και δεν ξέρει τι να κάνει και πάει και κουρνιάζει σε μια γωνία και τρώει ξύλο. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Του πέταξα παπούτσια, κέρματα, ένα καδρόνι, μια σκουπα μια σφουγγαρίστρα, ένα μάρμαρο και κάτι άλλα που αυτά δεν τον πέτυχαν. ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ ΓΑΤΙ??

Παρεδώσε δοκίμασες;

Δημοσ.

Ρίξε ένα τσουβάλι ποντίκια στην αυλή του γείτονα. :-)

Για να μην πάμε σε άλλες λύσεις και βγει κάνα χάπι και μας κράξει.

EDIT: Όχι δεν κάνει οποιοσδήποτε νομικός. Μόνο ο δικός μας είναι ανθρωπο-ζωο-διώκτης.

Δημοσ.

Οκ τώρα καταλαβαίνω.

παρεδώσε Πάρτονε!

εντιτ. Τώρα που ξαναδιαβάζω την εντολή θα μπορούσε να παρερμηνευθεί. Παρεδώσε φατονε!

Shit again!

Δημοσ.
Οκ τώρα καταλαβαίνω.

παρεδώσε Πάρτονε!

εντιτ. Τώρα που ξαναδιαβάζω την εντολή θα μπορούσε να παρερμηνευθεί. Παρεδώσε φατονε!

Shit again!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:\

looooooooooooooooooooool

Δημοσ.

Στις πόσες χιλιάδες θα σταματήσουν τις επαναλήψεις του Σεφερλή στον Αντ1; Μας αναγκάζουν να βγούμε Σαββάτο βράδυ έξω.

Δημοσ.
Στις πόσες χιλιάδες θα σταματήσουν τις επαναλήψεις του Σεφερλή στον Αντ1; Μας αναγκάζουν να βγούμε Σαββάτο βράδυ έξω.

Είναι τυχαίο οτι ο κόσμος βγαίνει έξω το σάββατο..;

Απο επιθεωρήσεις ξεκίνησαν...

Ντεμέκ έλληνες διασκέδαση κτλ...

@@@@ ο Σεφερλής φταίει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...