Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Θελω να αγορασω καρεκλα για το pc, καθομαι αρκετες ωρες κ με την μπουρδα που εχω τωρα πιανομαι.Υπολογιζω γυρω στα 200..Περασα απο σατο, κατι βρηκα, αλλα στα 1000ε...

ξερεις κανεις τπτ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Members
Θελω να αγορασω καρεκλα για το pc, καθομαι αρκετες ωρες κ με την μπουρδα που εχω τωρα πιανομαι.Υπολογιζω γυρω στα 200..Περασα απο σατο, κατι βρηκα, αλλα στα 1000ε...

ξερεις κανεις τπτ?

Δεν ξέρω αν θες να ρίξεις μια ματιά και σε αυτές που έχει το Πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=6&category=1157

Εγώ από εκεί είχα πάρει μία φτηνή, που όμως είναι μια χαρά - δεν ξέρω βέβαια εσύ πόσο απαιτητικός είσαι...

απο 2-10 ευρω για μια βολτα σε καθε παιχνιδι

21 ευρω το αλλου φαν πας με unlimited use μπαινεις παντου (εκτος 6g και συγκρουόμενα ) kai οσες φορες θες

Θέλω να ευχαριστήσω τους moderators του insomnia που είναι όπως είναι,γιατί έχω σιχαθεί τους σοβαροφανείς moderators των περισσότερων forums...

Δεν ξέρω αν θες να ρίξεις μια ματιά και σε αυτές που έχει το Πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=6&category=1157

Εγώ από εκεί είχα πάρει μία φτηνή, που όμως είναι μια χαρά - δεν ξέρω βέβαια εσύ πόσο απαιτητικός είσαι...

Eγω πηρα με 50 ευρω μια δερματινη και μου κρατησε ενα χρονο μετα πηρα μια αλλη μια τετοια ,μου κρατησε δυο χρονια και χτες εσπασαν τα δυο ποδαρακια.

Η σουμβουλη μου παρε μια ξυλινη να μην σπαει βαζεις και ενα μαξιλαρι και εισε ετοιμος.Αθλιοτητα ε?:mrgreen:

Γεια. Είμαι η Δώρα. Βρέθηκα εδώ αναζητώντας υπότιτλους και ευχαριστώ

όλους όσοι έχουν τη καλοσύνη να κάνουν αυτή τη δουλειά. :)

Καλως ήρθες Δώρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...