Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ποιός πείραξε το χαπακάκι μου να του φάω το λαρύγγι ???? (ξύπνησε ο Γιαγκούλας μέσα μου ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaplin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Θελω να αγορασω καρεκλα για το pc, καθομαι αρκετες ωρες κ με την μπουρδα που εχω τωρα πιανομαι.Υπολογιζω γυρω στα 200..Περασα απο σατο, κατι βρηκα, αλλα στα 1000ε... ξερεις κανεις τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 α) Το επόμενο post θα είναι κάτι περισσότερο από καλαμπουράκι χωρίς νόημα. β) Το μεθεπόμενο θα είναι λουκέτο. γ) "Είσαι φασίστας" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Unholy_Trinity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Members Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Θελω να αγορασω καρεκλα για το pc, καθομαι αρκετες ωρες κ με την μπουρδα που εχω τωρα πιανομαι.Υπολογιζω γυρω στα 200..Περασα απο σατο, κατι βρηκα, αλλα στα 1000ε...ξερεις κανεις τπτ? Δεν ξέρω αν θες να ρίξεις μια ματιά και σε αυτές που έχει το Πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=6&category=1157 Εγώ από εκεί είχα πάρει μία φτηνή, που όμως είναι μια χαρά - δεν ξέρω βέβαια εσύ πόσο απαιτητικός είσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mafalda19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Γεια σας insomniacs... μπορεί κάποιος από εσάς να μου 'δώσει' τα φώτα του... μήπως ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν στο allou fun park? ευχαριστώωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 απο 2-10 ευρω για μια βολτα σε καθε παιχνιδι 21 ευρω το αλλου φαν πας με unlimited use μπαινεις παντου (εκτος 6g και συγκρουόμενα ) kai οσες φορες θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mafalda19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 να 'σαι καλά... γιατί έψαχνα στο google και δεν εβρισκά τίποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Θέλω να ευχαριστήσω τους moderators του insomnia που είναι όπως είναι,γιατί έχω σιχαθεί τους σοβαροφανείς moderators των περισσότερων forums... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dthemora Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Γεια. Είμαι η Δώρα. Βρέθηκα εδώ αναζητώντας υπότιτλους και ευχαριστώ όλους όσοι έχουν τη καλοσύνη να κάνουν αυτή τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω αν θες να ρίξεις μια ματιά και σε αυτές που έχει το Πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=6&category=1157 Εγώ από εκεί είχα πάρει μία φτηνή, που όμως είναι μια χαρά - δεν ξέρω βέβαια εσύ πόσο απαιτητικός είσαι... Eγω πηρα με 50 ευρω μια δερματινη και μου κρατησε ενα χρονο μετα πηρα μια αλλη μια τετοια ,μου κρατησε δυο χρονια και χτες εσπασαν τα δυο ποδαρακια. Η σουμβουλη μου παρε μια ξυλινη να μην σπαει βαζεις και ενα μαξιλαρι και εισε ετοιμος.Αθλιοτητα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=6&category=1157&product=736066 μολις την ειδα την αγαπησα!!!αυτην θα παω να παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Αυτή έχω, στο εξάμηνο όμως βλέπω πως έχει φθαρεί πολύ το δέρμα της. Πάντως είναι πολύ αναπαυτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εμένα πάλι μου αρέσει αυτή. Την έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
system Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Γεια. Είμαι η Δώρα. Βρέθηκα εδώ αναζητώντας υπότιτλους και ευχαριστώ όλους όσοι έχουν τη καλοσύνη να κάνουν αυτή τη δουλειά. Καλως ήρθες Δώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.