KWSN_Men Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Πρέπει να πούμε την αλήθεια. Έμαθε ότι βγαίνω από την αγορά και επανεμφανίστηκε για μια τελευταία προσπάθεια... Manuel, που πήζεις ρε κωλόψαρο;
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Πρέπει να πούμε την αλήθεια. Έμαθε ότι βγαίνω από την αγορά και επανεμφανίστηκε για μια τελευταία προσπάθεια... Manuel, που πήζεις ρε κωλόψαρο; καλέ είναι εποχή εκπτώσεων πάλι? βουάου τι κάνεις μενελίκ, ολα καλά? Παντρέφτηκες, εκαμες μενελάκια ή ακόμα?
KWSN_Men Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Καλά κορόιδευε τρελοκόριτσο... Κάνεις πως γελάς... Αλλά κατά βάθος κλαις και μ' αγαπάς...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Χμμμ.... ο Manuel και η frou-frou επανεμφανίστηκαν ταυτόχρονα? Ύποπτο... You know too much. Stop before it's too late... for you Μanuel τελικά πήγες φαντάρος ε? Που? Χαιρετώ σε :* Manuel, που πήζεις ρε κωλόψαρο; Ρόδο mates. Καλά είναι εκεί που είμαι γενικώς, αλλά ρε παιδί μου αυτός ο στρατός είναι λες και ξαναπήγες σχολείο. Σου φέρονται όλοι λες και είσαι 12 χρονών, δε πα' να είσαι και σπουδαγμένος στα καλύτερα πανεπιστήμια (που δεν είμαι, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που είναι). ΕΛΕΟΣ! Τε'σπα', απλά υπομονή και το καλοκαίρι επανέρχομαι δριμύτερος...
FilipposMD Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Άντε ρε φίλε, γιατί είχα παίξει ένα ματς στο στοίχημα και σε έψαχνα, μήπως γυρίσει το σκορ στο Β ημίχρονο! Άντε, βάρα και καμιά σκοπιά στο Φαληράκι!
bibibo Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 μισό λεπτό... γιατι εδώ έχουμε θέμα το καζανάκι δούλευε?
novice21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 bibibo,Μου εχει χαλασει η γαργαλιερα, να γελαγα λιγο με το χιουμορ σου.Γκρρρρρ....πολυ κρυο. Παντα φιλικα.Ετσι?
bibibo Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ξέρεις ποια είναι η πλάκα? ότι δεν το είπα για αστείο..
novice21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ξέρεις ποια είναι η πλάκα? ότι δεν το είπα για αστείο.. Α!,δηλαδη το εννοουσες θελεις να πεις?.Κανε το λοιπον χυμα,να το καταλαβω και εγω,γιατι το CPU του εγκεφαλου μου, τρεχει στα 4.7 KHZ:-D.
klainmaingr Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ξέρεις ποια είναι η πλάκα? ότι δεν το είπα για αστείο.. Indeed.. Ουκ ολίγες φορές είναι χαλασμένο το καζανάκι σε τέτοιες φάσεις (αν και δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που "χ3ζ0υν" έξω (και όχι το γνωστό χέσε μέσα... ). Πρέπει να μιλάμε για τρελό mayday... Ηθικό δίδαγμα.. αν έχεις σκοπό να χ3$3Ις τσέκαρε πρώτα αν δουλεύει το καζανάκι.. Ευχαριστώ.
novice21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Sorry...Η ερωτηση περι...καζανακιου ηταν προς τον klainmaingr??. Εαν ναι, τοτε ειδες που σου ειπα οτι η CPU μου τρεχει στα 4.7 khz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.