Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Χαιρετίσματα από τον φαντάρο σ' όλο το forum! 6ήμερη άδεια Πάσχα. Yeah!
frenzy Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 να ξαναφύγω θες? αυτό θες κακε? Σου κάνω σκηνή μέχρι να απολογηθείς που έφυγες. Και έχω και μια πιθανότητα στο πίσω μέρος του μυαλού μου για make-up sex αλλά αυτό είναι long shot Γενικά μες στη νεύρωση ένα πράμα
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μanuel τελικά πήγες φαντάρος ε? Που? Χαιρετώ σε :* Garnele ευχαριστώ για το οχι, οχι !!! Καλώς σε βρήκα :** Frenzy θα έπρεπε να έχεις καταλάβει γιατί έφυγα, τι σου ζήτησα? να κατεβάζεις τα σκουπίδια και εσυ με έγραφες μια ζωή στα παπάκια σου.. Τωρα μην ζητάς τα ρέστα. Και μην νομίζεις οτι γύρισα για τα μούτρα σου, τα παιδιά σκέφτομαι που θα είναι δαχτυλοδεικτούμενα στο Κολλέγιο Αθηνών. :* Και σέξ οχι.
Toufas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ασε ρε φρουφρου δεν λες οτι ηρθες επειδη σου εστειλα εγω pm χτες και frenzy γιατι δυσκολευεις τα πραγματα? στελνεις την μικρη στην πεθερα και την κολλαει και νικας.
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ασε ρε φρουφρου δεν λες οτι ηρθες επειδη σου εστειλα εγω pm χτες και frenzy γιατι δυσκολευεις τα πραγματα? στελνεις την μικρη στην πεθερα και την κολλαει και νικας. Toufas ήρθες κιάλλαξες τηζωημου Το Κίτσος δεν θα το σχολιάσω.
frenzy Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 φρου αφού στα πλήκτρα το παίζουμε δεν μπορείς να με αφήσεις να νικήσω μια φορά? Toufas είσαι genious
MiltoZ Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Χμμμ.... ο Manuel και η frou-frou επανεμφανίστηκαν ταυτόχρονα? Ύποπτο...
Φρού-Φρού Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 φρου αφού στα πλήκτρα το παίζουμε δεν μπορείς να με αφήσεις να νικήσω μια φορά? Toufas είσαι genious Οχι. δεν εχω το orgsm στο k/b μου, μαλακία λοιπόν.. Χμμμ.... ο Manuel και η frou-frou επανεμφανίστηκαν ταυτόχρονα? Ύποπτο... μι ιζ νο φαντάρο. γεια σου μιλτο τι χαμπάρια? :*
frenzy Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Οχι. δεν εχω το orgsm στο k/b μου, μαλακία λοιπόν.. That's a start...
MiltoZ Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 μι ιζ νο φαντάρο. γεια σου μιλτο τι χαμπάρια? :* Ναι καλά τώρα, μπορεί να ξεγέλασες τους άλλους αλλά εμένανε δεν με ξεγελάς. Καλά μωρέ, εδώ
novice21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ειχα και εγω τις προαλλες ενα περιστατικο.Σε καποιον σταθμο του τρενου,βρηκα ενα κινητο,και απο τα ακριβα παρακαλω.Νοκια, αλλα δεν θυμαμαι τωρα το μοντελο. Δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη να το κρατησω, και για αυτο το αφησα ανοιχτο ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα το καλεσει αυτος που το ειχε χασει. Πραγματι.Εχω παει σπιτι,και μετα απο κανενα μισαωρο, αρχισε και τραγουδαγε το ρημαδι, ενα παλιο τραγουδι του Στελιου "Θα κοψω το τηλεφωνο λα λα λα ".Απαντησα στην κληση και ρωταω τον τυπο, ποιος ειναι.Μου απαντησε οτι ειναι αυτος που εχασε το τηλεφωνο.Αρχιζω εγω την ανακριση, που το εχασε,ποια ωρα,τι μαρκα τηλεφωνο ηταν ,κλπ. Ηθελα να σιγουρευτω οτι πραγματι ειναι δικο του.Το μονο που δεν ηξερε ηταν το IMEI της συσκευης, ρωτωντας με, τι ειναι αυτο.Τελος παντων του δινω διευθυνση ,και σε κανα μισαωρο,τσουπ νατος ο τυπος.Κρατουσε στο χερι ενα μπουκαλι τυλιγμενο προσφεροντας μου το, χιλιοευχαριστωντας με.Δεν δεχομουν το μπουκαλι με τιποτα,αλλα επεμενε τοσο πολυ ο μαγκας,που τελικα το αφησε επανω στο τραπεζι και ευχαριστωντας με παλι εφυγε.Ανοιγω το περιτυλιγμα του μπουκαλιου,και βλεπω ενα μπουκαλι ουισκυ John Waker.Φιλοτιμος ο τυπάς. Διδιαγμα: Κανε καλο και ριξτο στο γυαλο.Κατι μπορει να βγει,ποτε δεν ξερεις ΥΓ: Ξεχασα να πω οτι του ζητησα και εγω μια χαρη.Να μου δωση το τραγουδι του Στελιου.( σιγα μην αρνιοταν). Βαλαμε το Bluetooth σε ενεργεια και τωρα ακουω τον Στελιο να λεει. "Θα κοψω το τηλεφωνο, θα αλλαξω γειτονια,να βρω την ησυχια μου, να μην σ' ακου πια κλπ κλπ".Εκτος απ το ουισκυ οικονομισα και το τραγουδακι του Στελαρα,που αξιζει περισσοτερο απο το ουισκυ.Αυτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.