Achilles Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μόνο σε μένα έκανε εντύπωση οτι ο πρώτος φραπές του 2008 είναι στις 17 απριλίου;;;;Ε ρε θεσσαλονίκη που σας χρειάζεται ;p Όχι Ναι
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 πάω για ύπνο ? Η επανάληψη είναι σαφής ένδειξη παρακμής... (μην κουράζω και τον εύστροφο φρένζυ ) Εδώ αναγκάστηκα εγώ να βλεφαρίσω κάμποσες φορές για να αντέξω αυτό που σου συνέβη, και δεν είμαι και κανένα «τσακμάκι». Φαντάσου ο frenzy πώς (δεν) θα την πάλεψε. Κάτι σαν αυτό: pic courtesy of Toufas @klaimmaingr: το nickname σου προς απάντησή σου! Γέννημα θρέμμα Σαλλλλονίκη είμαι μωρέ!
klainmaingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 @klaimmaingr: το nickname σου προς απάντησή σου! Γέννημα θρέμμα Σαλλλλονίκη είμαι μωρέ! Ενίσταμαι!!! Κανένας Σαλλλλλλλλλονικιός δεν πίνει τον πρώτο του Φραπε στις 17 απριλίου Ακόμα κ αν είναι έγγυος, έχει δυσανεξία στην καφείνη και όταν πίνει φραπέ του γίνεται η γλώσσα μπλέ... Βαριά βαριά στις 17:00 της πρωτοχρονιάς Συγχωρεμένος κατα τα άλλα !
χάπι Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ρε συ... Πάω για ύπνο ? Δεν την παλεύω... (ε στην 3η που θα το γράψω μπορεί και να με πείσω...)
Absinthe Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εν τω μεταξυ ρε συ χαπι τωρα μολις πηρα γραμμη οτι το αβαταρ σου ειναι ο γατος-κιλλερ απο το σρεκ. Τυχαιο αραγε οτι τον σπικαρε ο αντονιο μπαντερας?
aledjo Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 άργησες μάνα μ' συγνωμη παιδια που αργησα, δε θα το ξανακανω. 1000 συγνωμη!
χάπι Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 εντέλως τυχαίο (σιγά τον γκόμενο ρε συ !!!!) Ο (κωλο)χαρακτήρας του γάτου μου άρεσε...
Absinthe Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μας χαλαει ο αντονιο μπαντερας. Μαλιστα. Ας το δεχτω. υγ: εγω καραγουσταρα εντι μερφι στον ρολο του γαιδαρου
χάπι Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 μα την Παναγία με χαλάει αυτό το επιδεικτικό βλαχολάτιν !Ούτε ως ηθοποιός ούτε ως άντρας μου κάνει κάτι ... (να πεις ένα τζόνι ντεπ, να πεις έναν ντανιελ ντέι λούις...) κι ο γάιδαρος ήταν σούπερ... (όπως κι ο έντι βέβαια)
klainmaingr Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Το βλέμμα του γάτου απλά .. δεν υπήρχε... Kαλές μλκίτσες τα σρέκ.. δεν μπορώ να πώ Goin out.. Cheers..
Absinthe Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Κοιτα και εγω δεν εσκιζα τα εσωρουχα μου για τον μπαντερας, αλλα και χαλιαμουτρα δεν τον λες. Και οχι, δεν ειμαι γκει.:mad: Καλα μιλαμε οτι ο γαιδαρος χωρις εντι μερφι δε θα ελεγε μια. Μονο και μονο να το βαλεις σε μεταγλωττιση μοουντ καταλαβαινεις τη διαφορα. Σρεκ 1 και 3 πολυ γελιο. Τα ξαναβλεπω ανετα. εντιτ: μου τη δινουν αυτοι που μπορουν και βγαινουν στις 11:15 καθημερινες γιατι δε δουλευουν αυριο, και για αυτο δε σου λεω να περασεις καλα. να σου καει το βιντεο ρε.
χάπι Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 παρομοίως ! Κι ας τον Κλάιν να τα λέει χαζοταινίες... (χαλιαμούτρα ξερά ! Η αντρίλα στον άντρα πρέπει να είναι μετρημένη...Σου έδωσα παραδείγματα, μην επαναλαμβάνομαι.)
Absinthe Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Οκ ρε χαπι. Μη βαρας. Παντως για μενα, η γυναικιλα (ναι, η λεξη θηλυκοτητα δε μου αρεσει, ειμαι βλαχος, τι να κανουμε..) στη γυναικα δε χρειαζεται να ειναι μετρημενη. δε μορ δε μπετερ
χάπι Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 όταν λέω "μετρημένη" εννοώ "όχι επιδεικτική"... λες ιζ μορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.