Freakster Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ήγγικεν γαρ η ώρα που μαζεύουν τα χαρούπια. +1111
fireflies Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Το σημερινό μου σχόλιο για το Wimbledon (μιας και δεν έχω ιδέα τι είναι τα χαρούπια) είναι ότι το να βλέπω το Ναδάλ να παίζει στο γρασίδι είναι μόλις ελαφρώς καλύτερο από το να βλέπω αγελάδες να κάνουν καλλιτεχνικό πατινάζ. Ας τον νικήσει κάποιος να τελειώνουμε, δεν βλέπεται άλλο αυτό το πράγμα.
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εντάξει, αυτό ήταν. Αποφάσισα για αντίποινα, να μη σου κάτσω. Και να σαγηνεύσω τη χάπι. Πάω να λουστώ. αγαπητό μου παιδί punky, είπαμε : καλό παιδί πρέπει να είσαι, χιούμορ έχεις και χαρά στην κοπέλα, που θα σε πάρει (ακούς εσύ μωρή ξεμυαλισμένη, που σου έχουν πάρει τα μυαλά οι ρούγες κι έχουν βγάλει κάλους τα δαχτυλάκια μου να σου πλέκω με το βελονάκι το σεμεδάκι για το ράφι ? Γυρουλού ! Ε γυρουλού ! Αυτό είναι παιδί να νοικοκυρευτείς !) !:-P:mrgreen: Ωστόσο, από αυτό μέχρι να σαγηνεύσεις είναι μακρύυυυυυυυυυυυυυς ο δρόμος ("σαν βγεις σρον πηγαιμό για την Ιθάκη...") !
punky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ^ αυτά τα λες γιατί δεν με έχεις δει ακόμη λουσμένο Υπάρχει άραγες κανένα πλυντήριο για μηχανάκια στα βόρεια προάστεια; παλιά ήξερα ένα παραπλεύρως της Καλλιρόης. που είναι ο ΒάγγοςΦορτυΣεξ;
Vagos_46 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 υπάρχει νόμος εδώ μέσα ότι όταν αναφέρεται στο όνομά μου, να το γράφει με bold. Υπάρχει άραγες κανένα πλυντήριο για μηχανάκια στα βόρεια προάστεια;παλιά ήξερα ένα παραπλεύρως της Καλλιρόης. που είναι ο ΒάγγοςΦορτυΣεξ; punky Με απογοητεύεις!! Σε πληντήριο πηγαίνουν οι τυπάδες με τα v-strom,transalp κ.λ.π που ανεμίζει το παντελόνι τους χαρούμενα και γυαλίζει απο κάτω το σκαρπίνι! Η σωστή αντρική δουλειά γίνεται με σαγιονάρα και σορτσάκι! tips: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=119
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ^ αυτά τα λες γιατί δεν με έχεις δει ακόμη λουσμένο γιατί ? Μ' έχεις δει εσύ λουσμένη ?
punky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Βάγγο forumονομοταγή φίλε μου, κάποτε που έφευγα σουζαριστός από κάθε φανάρι, με το TDR μου, κατέβαινα και το έπλενα σχολαστικά στην πιλωτή. Τώρα όμως έχω ένα ταπεινό Suzuki Burgman 200, τίγκα στην πλαστικούρα και είμαι πια της άποψης ότι το μηχανάκι (όπως και η γκόμενα) θέλω να υπηρετεί αυτό εμένα, και όχι εγώ αυτό. Με άλλα λόγια, πρώτον βαριέμαι να ανεβοκατεβάζω σφουγγάρια, γυαλιστικά, κουβάδες και να μου έρχεται και πιο ακριβά το πλύσιμο. Και δεύτερον, σιγά μην εμφανιστώ με την παντόφλα στα κορίτσια της γειτονιάς. Πέρα από τις βλακείες, πραγματικά απορώ πως καθόμουν παλιότερα και έτρωγα χρόνο με το πλύσιμο της μηχανής. Βέβαια φοβόμουν και τον κάθε παπάρα μπετζινά που πλάκωνε τη μηχανή στην πίεση. Τώρα το σκούτερ, έχει μια πανοπλία από πλαστικό. Ε, και δε σηκώνει και σούζα. χάπι, λυπάμαι αλλά μόνο ένα κορίτσι λούζω αποκλειστικά στη ζωή μου. Αλλά άμα επιμένεις μπορούμε να βρεθούμε για να σε κοιτάζω την ώρα που λούζεσαι.
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 χάπι, λυπάμαι αλλά μόνο ένα κορίτσι λούζω αποκλειστικά στη ζωή μου. Αλλά άμα επιμένεις μπορούμε να βρεθούμε για να σε κοιτάζω την ώρα που λούζεσαι. να σου πω,ζήτησε η χάπι αποκλειστικότητα>? ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙ! μια παρεούλα στο λούσιμο ζήτησε, κάνε το ....ψυχικό!
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 χάπι' date=' λυπάμαι αλλά μόνο ένα κορίτσι λούζω αποκλειστικά στη ζωή μου.Αλλά άμα επιμένεις μπορούμε να βρεθούμε για να σε κοιτάζω την ώρα που λούζεσαι.[/quote'] ούτε ζήτησα να με λούσεις, ούτε και θα άφηνα ποτέ να δει κάποιος σε μια τόσο προσωπική μου στιγμή...
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 να σου πω,ζήτησε η χάπι αποκλειστικότητα>? ΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙ! μια παρεούλα στο λούσιμο ζήτησε, κάνε το ....ψυχικό! :lol: αααντε γειαααα :lol:
punky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Τον άντριου σε παρακαλώ να τον παίρνεις με το καλό. Δε φτάνει που δεν του κάνει μεταγραφές ο ταρίφας (πόσες φορές πια θα υπογράψει συμβόλαιο αυτός ο Νίνης?), του πετάς και ατάκες γνωστού κόκκινου κάφρου;
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Τον άντριου σε παρακαλώ να τον παίρνεις με το καλό.Δε φτάνει που δεν του κάνει μεταγραφές ο ταρίφας (πόσες φορές πια θα υπογράψει συμβόλαιο αυτός ο Νίνης?), του πετάς και ατάκες γνωστού κόκκινου κάφρου; Με παρακαλείς- δε με παρακαλείς όπως θέλω θα τον παίρνω ! :-P bye και καλό ΣΚ !
kattistt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Με παρακαλείς- δε με παρακαλείς όπως θέλω θα τον παίρνω ! :-P bye και καλό ΣΚ ! Αααα... εχουμε προχωρησει σε αλλα επιπεδα εδω μεσα... οσο παμε και το βαθαινουμε...
fireflies Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Αντιθέτως, το να βλέπεις τον Baghdatis είναι σκέτο bliss, λέω εγώ.
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ούτε ζήτησα να με λούσεις, ούτε και θα άφηνα ποτέ να δει κάποιος σε μια τόσο προσωπική μου στιγμή... καλά,δε σου είπε να σε δει και όταν ....αφοδεύεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.