Erunildo Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Τωρα τελευταια ο FIrefox χρησιμοποιει περιπου 50% CPU(απο διαχειριση εργασιων). Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; Λοιπον,εκανα scan με Nod,Ad-Aware,Spybot και δεν αλλαξε κατι(μαλλον κατι αλλαξε,εχει κολλησει πλεον στο 40%). Αν ξανακανω εγκατασταση τον firefox,θα κρατηθουν τα add-ons ή πρεπει να τα ξαναβαλω απο την αρχη;
Absinthe Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Η ταυτιση αποψεων και υφους των χιουστον, αφεντικο7 και τζιμαρα στα διαφορα τοπικ δε σας ανησυχει? Το ενδεχομενο να ειναι ενας με τρια νικνειμς το εχει σκεφτει κανεις? Για το καλο (ή τουλαχιστον το μικροτερο δυνατο κακο) της ανθρωποτητας, ελπιζω να εχω δικιο.
frenzy Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 colonhttp://www.answers.com/topic/colon-wordnet isn't that above the Rectum?
frenzy Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Η ταυτιση αποψεων και υφους των χιουστον, αφεντικο7 και τζιμαρα στα διαφορα τοπικ δε σας ανησυχει? Το ενδεχομενο να ειναι ενας με τρια νικνειμς το εχει σκεφτει κανεις? Για το καλο (ή τουλαχιστον το μικροτερο δυνατο κακο) της ανθρωποτητας, ελπιζω να εχω δικιο. Ελπίζω να μην τσακωθούν γιατί όπως και να το κάνουμε κι αυτός έχει μανούλα
Toufas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εγω ενα θα πω και θα παει εκει που πρεπει ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΩ
afentiko7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Επειδή καθημερινά κινούμαι από Παλλήνη, δυστυχώς δεν υπάρχει σερί Παλλήνη - Πειραιάς, σου λέω, τον έχουν κάνει τελείως κώλο τον Προαστιακό. Κανονικά θα σου πρότεινα το εξής δρομολόγιο: Πειραιά - Νερατζιώτισσα με ΗΣΑΠ και μετά Νερατζιώτισσα - Αεροδρόμιο με Προαστιακό. Τώρα, με την αυριανή στάση εργασίας του ΗΣΑΠ και του Μετρό, πρέπει να πάρεις τον Προαστιακό από Πειραιά και να πας Άνω Λιόσια (περίπου 40 λεπτά) και μετά από Άνω Λιόσια να πάρεις άλλο συρμό για Αεροδρόμιο (άλλα 20 λεπτά μέχρι Παλλήνη ή 40 λεπτά μέχρι Αεροδρόμιο) Τσέκαρε δρομολόγια Πειραιά - Άνω Λιόσια εδώ: http://www.proastiakos.gr/files_files/Image/PirLioKia030408.jpg και δρομολόγια Άνω Λιόσια - Αεροδρόμιο εδώ: http://www.proastiakos.gr/files_files/Image/AIA-KIATO-AIA%20APRIL%203%202008.jpg Ελπίζω να βοήθησα. Γενικά είναι ΧΨΑ κατάσταση... Εγινε ευχαριστώ κατατοπιστικότατος. Πάλι τη λαμαρίνα θα παρω αύριο μου φαίνεται. Αλήθεια έμαθε κανείς γιατί απέλυσαν τους 2 εργαζόμενους? Η ταυτιση αποψεων και υφους των χιουστον, αφεντικο7 και τζιμαρα στα διαφορα τοπικ δε σας ανησυχει? Έγραψες απλά.αλλά να μου πεις με κάποιον που πίνει απσέντι τι να πει κανείς. Ρε μπας και είσαι καμιά πρώην μου γιατί όλη την ώρα μαζί μου ασχολείσαι. Και για το kwsn το ίδιο θα νόμιζα αν δε είχε avatar με φωτό του.Α και ποιος σου είπε πως συμφωνούμε?
parsifal Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Τι έχει το αψέντι δηλαδής; Καταρχήν, ποστάρει warez links σε άπταιστα greeklish στο forum...
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Τι έχει το αψέντι δηλαδής; Είναι πολύ καλό για να είναι νόμιμο ;p
χάπι Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 είναι τα χάλια του τα ...πράσινα ! (μπλιααααχχχχ)
Lucifer Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 χάπι, αν το πίνεις όσο είναι ακόμα πράσινο, μάλλον δεν στο έχουν σερβίρει σωστά. επίσης είναι νόμιμο επειδή δεν αντιπροσωπεύει το μύθο που το περιβάλλει.
χάπι Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Όχι ... Μου το σέρβιραν στην Πράγα, επαγγελματίες, σε ένα πολύ καλό καφέ/μπαρ.
frenzy Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Και για το kwsn το ίδιο θα νόμιζα αν δε είχε avatar με φωτό του χωρίς λόγια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.