klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 αν δεν ηταν τα addons...θα ειχα παει σε ff3 Σαν το ff7 δεν έχει πάντως... (οκ μου έριξα σφαλιάρα και σιώπησα )
aledjo Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ναι ναι το εκανα και αυτο! δε το περιμενα ποτε απο τον εαυτο μου να το κανω εγω αυτο αλλα το εκανα! τι εκανα.... αγορασα software απο το ιντερνετ με paypal! πανε 9 χρονια που πρωτοακουμπησα υπολογιστη και παντα τα ειχα ολα αντιγραφη ή σπασμενα προγραμματα. βρεθηκε ομως ενα που το χρειαζομαι και δεν υπαρχει πουθενα σπασμενο.... ετσι αναγκαστηκα να αγορασω το πρωτο μου software! γκαλοπ εχετε αγορασει κανενα software? αν ναι ποσα και ποια
leftermann Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ντροπή σου αλέτζο. Με απογοητεύεις... έντιτ: καταπληκτική η υπογραφή σου...
Lucifer Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Λοιπόν, σήμερα είχαμε 4 εκτρώσεις (στατιστικά: 3 κάγκουρες και ένας καθυστερημένος πόστερ στον απόγονο του ινσόμνια λιγότεροι) και μια διαγνωστική απόξεση στη μάνα του Σχορτσιανίτη -ο οποίος μπροστά στη μάνα του κυμαίνεται από "παιδάκι στο Μαλάουι" προς το "ακτινογραφία".
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Λοιπόν, σήμερα είχαμε 4 εκτρώσεις (στατιστικά: 3 κάγκουρες και ένας καθυστερημένος πόστερ στον απόγονο του ινσόμνια λιγότεροι) και μια διαγνωστική απόξεση στη μάνα του Σχορτσιανίτη -ο οποίος μπροστά στη μάνα του κυμαίνεται από "παιδάκι στο Μαλάουι" προς το "ακτινογραφία". Review ή υπότιτλους για το παραπάνω έχουμε;
Houston Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Αμααααν αυτός δεν είναι καλά ούτε σήμερης . Τι λεειιιιιιιιιιιιιιιι?
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 klainmaingr, πήγα το πρωί αλλά δεν είχαν (καλό/ κακό αυτό... δεν ξέρω)
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 klainmaingr, πήγα το πρωί αλλά δεν είχαν (καλό/ κακό αυτό... δεν ξέρω) Καλό είναι, καλό είναι.. δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ούτως η άλλως.. Στην επόμενη ανάβαση μέσα στο πάσχα θα το επιβεβαιώσω ;p edit: Τρόπος να εξάγω σε ένα txt όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς απο τον firefox υπάρχει; Αρχίσαν τα γεράματα και δεν θυμάμαι τί και πώς.. :|
MixalisX Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Αυτός ο μπούλης με την κοτσίδα στο Μακεδονία ΤV που κάνει με τα άλλα 2 παιδία μια εκπομπή για pc (double click νομίζω την λενε) δεν ειναι φοβερός μ@@@@ς και ξερόλας? Δεν λέω καλή προσπάθεια απο το κανάλι για εκπομπη κατά τα αλλα.
wizzy Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Λοιπόν, σήμερα είχαμε 4 εκτρώσεις (στατιστικά: 3 κάγκουρες και ένας καθυστερημένος πόστερ στον απόγονο του ινσόμνια λιγότεροι) και μια διαγνωστική απόξεση στη μάνα του Σχορτσιανίτη -ο οποίος μπροστά στη μάνα του κυμαίνεται από "παιδάκι στο Μαλάουι" προς το "ακτινογραφία". Το πρώτο μέρος μάλλον εννοεί ότι έκαναν οριστικό ban σε 4 (πρώην) μέλη του Insomnia. Το δεύτερο για τη μάνα του χοντρού δεν το έπιασα.
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δεν νομίζω μιας και μιλάει για τον "απόγονο" του ινσόμνια.. Μήπως εμπεριέχει λίγο καφρίλα απλά μέσα και είναι real stats ? ;p
poscaman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εεεε, πραγματικα στατιστικα ειναι...ατιμη δουλεια το νοσοκομειο...
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δεν φαντάστηκα λάθος λοιπόν Υπάρχει πιο τεράστιο ών απο τον σκορτσιανίτη.. και μάλιστα γυναίκα!!!!
Lucifer Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 χμ ναι ρε παιδιά, δεν ήταν μεταφορικό. 4 χαρμόσυνες εκτρώσεις και η μάνα του μπάσκετμπώλερ που ήταν όσο το γήπεδο.
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Τραγελαφικό. υποψήφια μάνα για έκτρωση ,προβληματισμένη,κλαμμένη ,αγχωμένη,τρομαγμένη ίσως - "θα κάνω έκτρωση" Lucifer - "Ναι ρε πούστη!!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.