klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δεν νομίζω να το έχω δει αλλά αύριο γύρω στις 09:00 θα το ψάξω... --- πεεεεεεειιιιιιιιιινννννννααααααααα βραδιάτικα!!! --- Καλά μην φανταστείς... Αηδία είναι Απλά υπάρχει σαν κατάστα... Επίσης τώρα μου ήρθε μπιφτέκι απο το κάτι άλλο που το ανοίγεις και βάζεις ουγγαρέζα!Ώ θεοί! Γιατί μένω θεσσαλονίκη (δεν είναι σοβαρή ερώτηση μιας και τη λατρεύω) edit: Lucifer πως πέρασες εδω πάνω?
Erunildo Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ποια εκδοση???γιατι με τον Firefox3 b5 παει σφαιρα με πολυ χαμηλο CPU και RAM Την 2.0. Βασικα ξαφνικα το εβγαλε το προβλημα,δεν ειχα προβλημα παλαιοτερα,τωρα ειναι μονιμως κολλημενο στο 50% καταναλωση..
Freakster Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δοκίμασε να μπεις με safe mode στον firefox (απενεργοποιημένα όλα τα addons) και αν συνεχίζει ψάξου για ιους, spyware κ.τ.λ.
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ιός maybe? Είμαι open με msn imgburn και 3 tabs firefox και είμαι στο 2%... Μάλλον κάτι τρέχει..
poscaman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Την 2.0. Βασικα ξαφνικα το εβγαλε το προβλημα,δεν ειχα προβλημα παλαιοτερα,τωρα ειναι μονιμως κολλημενο στο 50% καταναλωση.. περνα σε Firefox3 θα δεις τρελη διαφορα...
Garnele Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 edit: Lucifer πως πέρασες εδω πάνω? Υπέροχα, πώς θα περνούσε
poscaman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Υπέροχα, πώς θα περνούσε θελει η garnele να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει....:mrgreen::mrgreen:
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Υπέροχα, πώς θα περνούσε Ξέρω γω; Κάτι για πράσινες κάρτες κτλ έλεγε τελευτάια... Αν δεν έβρεχε και τόσο πολύ τελευταία.. απλά δεν θα υπήρχαμε σαν πόλη (we rule)
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 περνα σε Firefox3 θα δεις τρελη διαφορα... Τα αγαπημένα και τα skin πηδάνε μόνα τους ή θέλει backup? Άντε να ανέβω κατηγορία με την ευκαιρία
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ναι....πηδανε ελπίζω.. αλλιώς θα τα ...πηδήξω... updating right now ;p
Garnele Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Αν δεν έβρεχε και τόσο πολύ τελευταία.. απλά δεν θα υπήρχαμε σαν πόλη (we rule) μμ, από την πέμπτη που πήγα εγώ, μέχρι και προχθές που έφυγα είχα πονοκέφαλο από την υγρασία. αύριο επιστρέφω πάλι, ελπίζοντας. καληνύχτα και τέτοια παιδιά. θελει η garnele να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει....:mrgreen::mrgreen: χεχ
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Αν κρίνω απο το σύνολο της σημερινής ημέρας αύριο θα αγγίξουμε την τελειότητα (αν και τώρα έχει πουτ$οκρυο έξω..) εδιτ: beta/ groanf.. δεν έχει το αγαπημένο μου simple ie7 skin... back to v2 ;p (δεν βλέπω διαφορά to be honest..)
Toufas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 περνα σε Firefox3 θα δεις τρελη διαφορα... αν δεν ηταν τα addons...θα ειχα παει σε ff3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.