Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν νομίζω να το έχω δει αλλά αύριο γύρω στις 09:00 θα το ψάξω...

---

πεεεεεεειιιιιιιιιινννννννααααααααα βραδιάτικα!!!

---

Καλά μην φανταστείς... Αηδία είναι :P

Απλά υπάρχει σαν κατάστα...

Επίσης τώρα μου ήρθε μπιφτέκι απο το κάτι άλλο που το ανοίγεις και βάζεις ουγγαρέζα!Ώ θεοί! Γιατί μένω θεσσαλονίκη :P (δεν είναι σοβαρή ερώτηση μιας και τη λατρεύω) ;)

edit: Lucifer πως πέρασες εδω πάνω? :)

Δημοσ.
ποια εκδοση???γιατι με τον Firefox3 b5 παει σφαιρα με πολυ χαμηλο CPU και RAM

Την 2.0. Βασικα ξαφνικα το εβγαλε το προβλημα,δεν ειχα προβλημα παλαιοτερα,τωρα ειναι μονιμως κολλημενο στο 50% καταναλωση..

Δημοσ.
Την 2.0. Βασικα ξαφνικα το εβγαλε το προβλημα,δεν ειχα προβλημα παλαιοτερα,τωρα ειναι μονιμως κολλημενο στο 50% καταναλωση..

περνα σε Firefox3 θα δεις τρελη διαφορα...

Δημοσ.
Υπέροχα, πώς θα περνούσε :P

Ξέρω γω; Κάτι για πράσινες κάρτες κτλ έλεγε τελευτάια... :P

Αν δεν έβρεχε και τόσο πολύ τελευταία.. απλά δεν θα υπήρχαμε σαν πόλη :P (we rule) :P

Δημοσ.
περνα σε Firefox3 θα δεις τρελη διαφορα...

Τα αγαπημένα και τα skin πηδάνε μόνα τους ή θέλει backup? Άντε να ανέβω κατηγορία με την ευκαιρία :P

Δημοσ.

Αν δεν έβρεχε και τόσο πολύ τελευταία.. απλά δεν θα υπήρχαμε σαν πόλη :P (we rule) :P

μμ, από την πέμπτη που πήγα εγώ, μέχρι και προχθές που έφυγα είχα πονοκέφαλο από την υγρασία. αύριο επιστρέφω πάλι, ελπίζοντας.

καληνύχτα και τέτοια παιδιά.

θελει η garnele να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χεχ :o

Δημοσ.

Αν κρίνω απο το σύνολο της σημερινής ημέρας αύριο θα αγγίξουμε την τελειότητα :P (αν και τώρα έχει πουτ$οκρυο έξω..)

εδιτ: beta/ groanf.. δεν έχει το αγαπημένο μου simple ie7 skin... back to v2 ;p (δεν βλέπω διαφορά to be honest..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...