alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Κι εμένα μου σβήσανε την αγανάχτηση που δεν ανήκω πουθενά. Μη μασάς αυτοί είναι μοντς εμείς γιούζερς. Δε θα τους πετύχουμε πουθενά; Θα δουν. Θα τους ξαμολήσω την κόρη μου και δε θα ξέρουν από που τους ήρθε. Έχεις ακούσει 5χρονη να φλυαρεί; είναι σα να ακούς τριαντάχρονη με πιο ψιλή φωνή Είχα μια αμφιβολία για το αν το έγραψα ή όχι. Έχω που έχω μνήμη χρυσόψαρο κάνουν και τέτοια οι αλητο-μόντς....
frenzy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Είχα μια αμφιβολία για το αν το έγραψα ή όχι. Έχω που έχω μνήμη χρυσόψαρο κάνουν και τέτοια οι αλητο-μόντς.... εγώ πάλι για λίγο αναρωτιόμουν γιατί έσβησαν το δικό σου και όχι το δικό μου... Και να σου πω...δηλαδή να σταματήσω να προσπαθώ να μάθω στο χρυσόψαρό μου την εντολή "επίθεση" ε; Εννοώ επειδή έχει αδύναμη μνήμη...
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 εγώ πάλι για λίγο αναρωτιόμουν γιατί έσβησαν το δικό σου και όχι το δικό μου... Και να σου πω...δηλαδή να σταματήσω να προσπαθώ να μάθω στο χρυσόψαρό μου την εντολή "επίθεση" ε; Εννοώ επειδή έχει αδύναμη μνήμη... Χρυσόψαρο; Τι είναι αυτό; Και εσύ... ποιος είσαι εσύ;;;;
klainmaingr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 1)Ο λαζόπουλος ειναι γτπ... 2)Ο χατζηγιάννης έχει φωνάρα... για ποιο λόγο ο ατάλαντος (στο τραγούδι σίγουρα) τραγουδάει μαζί του και μαμεί τα τραγούδια.. edit μετά απο 3 λεπτά ακρόασης ακόμα... bold στο ατάλαντος..
poscaman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 γκαλοπ λοιπον.ειμαι πατρινος (παιζει ρολο) και οταν ημουν μικρος (δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο) ετρωγα πατατοκουλουρο στο σχολειο. ποιος ξερεις τι ειναι το πατατοκουλουρο;; (θα εκτιμησω απαντησεις εκτος πατρων) ευχαριστω....
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 γκαλοπ λοιπον.ειμαι πατρινος (παιζει ρολο) και οταν ημουν μικρος (δημοτικο-γυμνασιο-λυκειο) ετρωγα πατατοκουλουρο στο σχολειο. ποιος ξερεις τι ειναι το πατατοκουλουρο;; (θα εκτιμησω απαντησεις εκτος πατρων) ευχαριστω.... Φαντάζομαι οτι είναι "κουλούρι" με γέμιση πατάτας... Έχω φάει φυσικά στη θεσσαλονίκη αλλα έχει τύχει να βρώ σχετικά και στην καβάλα και στο βόλο... Ψιλοπαντού υπάρχει βασικά... Αν δεν είναι αυτό που λέω.. τότε δεν έχω ιδέα..
Erunildo Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Τωρα τελευταια ο FIrefox χρησιμοποιει περιπου 50% CPU(απο διαχειριση εργασιων). Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;
poscaman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Τωρα τελευταια ο FIrefox χρησιμοποιει περιπου 50% CPU(απο διαχειριση εργασιων). Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; ποια εκδοση???γιατι με τον Firefox3 b5 παει σφαιρα με πολυ χαμηλο CPU και RAM Οι σφαλιάρες? 12 χρονια σφαλιαρες;;;χμ,θα χα κουφαθει.. κουλουρι με πατατακια!!!! ω,ναι. καναμε λοιπον την εξης διαδικασια.αγοραζαμε ενα κουλουρι κι ενα πακετο παταπακια.τριβαμε τα πατατακια και τα βαζαμε μεσα στο κουλουρι. και ερωτω, καλα,μονο στην Πατρα κανουμε κατι τετοια κουλα; πουθενα αλλου δεν εμφανιζεται το φαινομενο πατατοκουλουρο;;;:mrgreen:
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ... αλλα έχει τύχει να βρώ σχετικά και στην καβάλα και στο ... Επειδή έχω κάνει και φούρναρης κάτι φεγγάρια (σοβαρά μιλάω) εν Καβάλα έχω να πω ότι κάτι τέτοιο δεν έχω ξανακούσει... ξέρω όμως το τυροκούλουρο, το κασεροκούλουρο, το σταφιδοκούλορο, το ελαιοκούλουρο, το κουλούρι ολικής, το κουλούρι πολύσπορο, το σοκολατοκούλουρο... λογικά ξεχνάω και μερικά. Πάντως κουλούρι με πατάτα δεν έχω ξανακούσει. . Μισό να στείλω την ιδέα στο πρώην αφεντικό μου. ΥΓ: Τώρα θυμήθηκα τα πισία με πατάτα... πάω για ύπνο γιατί πείνασα!
flo1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ω,ναι. καναμε λοιπον την εξης διαδικασια.αγοραζαμε ενα κουλουρι κι ενα πακετο παταπακια.τριβαμε τα πατατακια και τα βαζαμε μεσα στο κουλουρι. και ερωτω, καλα,μονο στην Πατρα κανουμε κατι τετοια κουλα; πουθενα αλλου δεν εμφανιζεται το φαινομενο πατατοκουλουρο;;;:mrgreen: μα δεν ειμαι απο Πατρα. αλλα κι εμεις το καναμε!!
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Επειδή έχω κάνει και φούρναρης κάτι φεγγάρια (σοβαρά μιλάω) εν Καβάλα έχω να πω ότι κάτι τέτοιο δεν έχω ξανακούσει... ξέρω όμως το τυροκούλουρο, το κασεροκούλουρο, το σταφιδοκούλορο, το ελαιοκούλουρο, το κουλούρι ολικής, το κουλούρι πολύσπορο, το σοκολατοκούλουρο... λογικά ξεχνάω και μερικά. Πάντως κουλούρι με πατάτα δεν έχω ξανακούσει. . Μισό να στείλω την ιδέα στο πρώην αφεντικό μου. ΥΓ: Τώρα θυμήθηκα τα πισία με πατάτα... πάω για ύπνο γιατί πείνασα! Το πατατοκούλουρο του πόσκα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ξέρω Κατα τα άλλα σίγουρα έχεις δεί και συ στο κάτι άλλο η κάπου εκει γύρω μια βλακίτσα με γέμιση πατάτα (κυρίως τη σαρακοστή κτλ σε περιόδους νηστείας..)
poscaman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 μα δεν ειμαι απο Πατρα. αλλα κι εμεις το καναμε!! ωπα!!!απο που σαι αδερφε;; (θα γραψουμε την ιστορια του πατατοκουλουρου αποψε!!!) Το πατατοκούλουρο του πόσκα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ξέρω Κατα τα άλλα σίγουρα έχεις δεί και συ στο κάτι άλλο η κάπου εκει γύρω μια βλακίτσα με γέμιση πατάτα (κυρίως τη σαρακοστή κτλ σε περιόδους νηστείας..) "το κατι αλλο" ειναι μαγαζι;; (γιατι εχουμε και στην πατρα ενα ζαχαροπλαστειο με αυτο το ονομα:p) pappous περιμενω feedback...
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Το πατατοκούλουρο του πόσκα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ξέρω Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν είχες δει κάτι τέτοιο να πωλείται Κατα τα άλλα σίγουρα έχεις δεί και συ στο κάτι άλλο η κάπου εκει γύρω μια βλακίτσα με γέμιση πατάτα (κυρίως τη σαρακοστή κτλ σε περιόδους νηστείας..) Δεν νομίζω να το έχω δει αλλά αύριο γύρω στις 09:00 θα το ψάξω... --- πεεεεεεειιιιιιιιιινννννννααααααααα βραδιάτικα!!! --- ΥΓ: Κορυφαίο από την εποχή που έβγαζα το χαρτζιλίκι μου σαν φούρναρης... μια κυρία που δεν μπορούσε να πει "μπαγκέτα". Όλο "μπαντονέτα" ή "παλέτα" την έλεγε "το κατι αλλο" ειναι μαγαζι;; (γιατι εχουμε και στην πατρα ενα ζαχαροπλαστειο με αυτο το ονομα Yes it is...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.