jakegate7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μόλις τώρα έβγαλα το κινητό μου (k700i) από το πλυντήριο στους 60 ,με έξτρα στύψιμο αλλά χωρίς μαλακτικό για 120 λεπτά τι πιθανότητες του δίνεται. Μαζί με το κινητό "έπλυνα" και το πορτοφόλι που είχε μέσα μερικά λεφτά(ευτυχώς σώα),το πάσο(ότι απόμεινε από αυτό) και κάτι κάρτες (από πλαστικό οπότε δε κατάλαβαν τίποτα).Το μόνο που με καίει είναι το κινητό,πάσο θα πάω να βγάλω αύριο.
klainmaingr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Μόλις τώρα έβγαλα το κινητό μου (k700i) από το πλυντήριο στους 60 ,με έξτρα στύψιμο αλλά χωρίς μαλακτικό για 120 λεπτά τι πιθανότητες του δίνεται. Μαζί με το κινητό "έπλυνα" και το πορτοφόλι που είχε μέσα μερικά λεφτά(ευτυχώς σώα),το πάσο(ότι απόμεινε από αυτό) και κάτι κάρτες (από πλαστικό οπότε δε κατάλαβαν τίποτα).Το μόνο που με καίει είναι το κινητό,πάσο θα πάω να βγάλω αύριο. Είσι μάλλον στο 0... Αλλα δεν ξέρεις τι γίνεται.. άτιμα πράγματα τα ηλεκτρονικά... Βγάλε την μπαταρία άμεσα (αν και είναι αργά τώρα) και άάάάάάάάάστο να στεγνώσει (και στον ήλιο αμα λάχει αλλα με την οθόνη προς τα κάτω..). Επίσης ένα χέρι πιστολάκι θα ήτανε καλό... Σιγουρέψου οτι στέγνωσε τέλεια ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ (ξεβιδωστο αν δεν βαριέσαι) και κάνε την δοκιμή σου... Μην ελπίζεις σε πολλά πράγματα.. αλλα you never know.
poscaman Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ρε αδερφε το τσαντακι επλυνες;; πως το καταφερες αυτο;;
IMMORTALFRANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μόλις τώρα έβγαλα το κινητό μου (k700i) από το πλυντήριο στους 60 ,με έξτρα στύψιμο αλλά χωρίς μαλακτικό για 120 λεπτά τι πιθανότητες του δίνεται. Μαζί με το κινητό "έπλυνα" και το πορτοφόλι που είχε μέσα μερικά λεφτά(ευτυχώς σώα),το πάσο(ότι απόμεινε από αυτό) και κάτι κάρτες (από πλαστικό οπότε δε κατάλαβαν τίποτα).Το μόνο που με καίει είναι το κινητό,πάσο θα πάω να βγάλω αύριο. Συγγνώμη αλλά τι σκεφτόσουν ακριβώς όταν τα έβαζες στο πλυντήριο????
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ΔΙΚΑΙΩΜΑ: γιατί σβήστηκε το (αποτυχημένο) αστειάκι που έγραψα για τον frenzy;;; Δεν ήταν σοβαρά εννοούμενο. Θείο mod τελικά μου σβήσατε το πόστ ή είμαι πιωμένος;;;
jakegate7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 klainmaingr@ Ευχαριστώ για τις συμβουλές και σε δυο μερούλες θα δοκιμάσω αν ζει ακόμα. Πάντως του έχω εμπιστοσύνη γιατί έχει τραβήξει πολλά και αντέχει(είναι σκληρό καρύδι ) poscaman@ IMMORTALFRANK@ Όχι τα έχω πάντα τα πράγματα μου στο τζιν και επειδή λερώθηκε είπα να το πλύνω αλλά ξέχασα να κοιτάξω τις τσέπες (η κακιά στιγμή) και τα πράγματα πήγαν για μπάνιο.
biscoto Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 οχι Υ.Γ. προσθεσε και την ερωτηση κατα την διαρκεια του σεκς οχι παλι
agpr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Όπερ μεθερμηνευόμενον δεν ασχολείται πλέον μαζί σου. Καλώς ήλθες.
frenzy Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ΔΙΚΑΙΩΜΑ: γιατί σβήστηκε το (αποτυχημένο) αστειάκι που έγραψα για τον frenzy;;; Δεν ήταν σοβαρά εννοούμενο. Κι εμένα μου σβήσανε την αγανάχτηση που δεν ανήκω πουθενά. Μη μασάς αυτοί είναι μοντς εμείς γιούζερς. Δε θα τους πετύχουμε πουθενά; Θα δουν. Θα τους ξαμολήσω την κόρη μου και δε θα ξέρουν από που τους ήρθε. Έχεις ακούσει 5χρονη να φλυαρεί; είναι σα να ακούς τριαντάχρονη με πιο ψιλή φωνή
Freakster Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ψάχνω τρόπο να χαράξω - γράψω στο δερμάτινο εξώφυλλο ενός moleskin, ένα όνομα σε μια απόπειρα να το κάνω το απόλυτο δώρο. Που προτείνετε να απευθυνθώ για την διαδικασία; Σε τυπογραφείο; υ.γ. λύσεις τύπου να το χαράξω μόνος με σκαρπέλο και σφυρί δεν θα ληφθούν σοβαρά αυτό έλειπε, lol.
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 @biscoto m/f? εισαι αφοσιωμενος μονομαχος παντως. σε παραδεχομαι.
aledjo Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 εισαι αφοσιωμενος μονομαχος παντως. σε παραδεχομαι. οχι, ειμαι αφοσιωμενος μο*νομαχος! χαχαχαχαχα πλακα κανω ρωτησα επειδη εχει διαφορα στην ερωτηση που εκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.