χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 δεν ξέρω αν υπάρχει ο LINUX- πιγκουίνος αλλά, ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις κάποιον παρόμοιο σε μαγαζιά με παιχνίδια !
fireflies Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Βρήκα ήδη αυτό στο Amazon, Λολ. Πολύ καλό! Γιατί δεν το παίρνεις από κεί? Αργεί πολύ?
Members gsarig Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μάλλον αυτό θα κάνω, απλά έλεγα μήπως το έβρισκα και εδώ, για πιο γρήγορα. Δεν ξέρω πόσο αργεί, δεν έχω ξαναπαραγγείλει από amazon.
punky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Το amazon είναι πολύ αξιόπιστο και πολύ γρήγορο. Μην το σκέφτεσαι. Εγώ τουλάχιστον ότι έχω παραγγείλει μου έχει έρθει απροβλημάτιστα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Το amazon είναι πολύ αξιόπιστο και πολύ γρήγορο. Μην το σκέφτεσαι.Εγώ τουλάχιστον ότι έχω παραγγείλει μου έχει έρθει απροβλημάτιστα. καθως και αααβάδιστα και αααβιαστα... τι του λες ρε του παιδιου? Για το amazon ρωτάει, οχι για το boystoys.com που παραγγέλνεις εσυ ...
Members gsarig Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! (To boystoys.com δεν ανοίγει, πάντως :razz::roll:)
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 LoooOOOOooOOooOOooOOoooL πες στον punky να σου δώσει κωδικο, ειναι ιδρυτικό μέλος του εν λόγω σάιτ φήμες λένε ...
EXoRCiST Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Παίρνουμε δώρα σε αρραβώνες; Ξέρει κανείς; Αν ναι, καμιά ιδέα; Αρραβωνιάζεται ένας κολλητός και δεν είμαι πολύ των κοσμικών εκδηλώσεων :S
punky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Στάσου gsarig! Μύγδαλα! Διάβασα βιαστικά πριν και νόμιζα ότι έλεγες για το amazona.com Και κάποιος να πληροφορήσει τη νιούμπι, ότι υπάρχει νόμος εδώ μέσα ότι όταν αναφέρεται στο όνομά μου, να το γράφει με bold. Exorcist, δεν έχω πάει ποτέ σε αρραβώνα, αλλά φαντάζομαι ότι κάτι πρέπει να πας.
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 αι μαρή ψωνάρα που μου θες και μπόλντ... βλάχα ε βλάχα..
Members gsarig Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Φήμες που υποστηρίζουν ότι μετά από λαϊκή απαίτηση στα Βοηθήματα, κάτω από τα "Σημερινά μηνύματα", θα προστεθεί link "Όλα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα του punky" (για να μπορούν πιο εύκολα να τον παρακολουθούν οι θαυμάστριες), ελέγχονται ως ανακριβείς...
punky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εντάξει, αυτό ήταν. Αποφάσισα για αντίποινα, να μη σου κάτσω. Και να σαγηνεύσω τη χάπι. Πάω να λουστώ.
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εντάξει, αυτό ήταν. Αποφάσισα για αντίποινα, να μη σου κάτσω. Και να σαγηνεύσω τη χάπι. Πάω να λουστώ. χαχαχχαχααχαχα καλό βόλι !!! πσιτ αγόρι μονο μην την φιλήσεις και εχεις φάει ψάρι ...
punky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Φήμες που υποστηρίζουν ότι μετά από λαϊκή απαίτηση στα Βοηθήματα, κάτω από τα "Σημερινά μηνύματα", θα προστεθεί link Χα χα, δίπλα θα πάει βρε. Στα Ερωτικά Βοηθήματα. Είναι ξεχωριστή κατηγορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.