Achilles Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Αλήθεια φανταστικέ moderator, μήπως ο πελάτης είναι πελάτισσα και το αποκρύβεις σκοπίμως; Γιατί αν είναι γυναίκα και δη εμφανίσιμη μπορείς να την βγάλεις και με room service. Και μην δω καμιά εξυπνάδα ότι αν ήταν γυναίκα θα έγραφες πελάτισσα αντί για πελάτης. Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι δεν θα έπρεπε να ποστάρω. Μπορεί να στείλεις τους πελάτες σου από δω μια βόλτα να "γνωριστούμε".
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Αλήθεια φανταστικέ moderator, μήπως ο πελάτης είναι πελάτισσα και το αποκρύβεις σκοπίμως;Γιατί αν είναι γυναίκα και δη εμφανίσιμη μπορείς να την βγάλεις και με room service. Και μην δω καμιά εξυπνάδα ότι αν ήταν γυναίκα θα έγραφες πελάτισσα αντί για πελάτης. Όχι αγαπητέ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Ο πελάτης είναι νομικό πρόσωπο οπότε στερείται φύλου.
Achilles Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Πω πω, πληρωμένη απάντηση. Με έστειλες αδιάβαστο. Μου την είπε δικηγόρος. Θα αυτοκτονήσω. Πάντως έχεις έχεις ωραία αίσθηση του χιούμορ. Όταν θες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 [...]Πάντως έχεις έχεις ωραία αίσθηση του χιούμορ. Όταν θες. Να'σαι καλά. Θέλω συνεχώς. Κατανοητός δεν γίνομαι πάντα. Δεν βαριέσαι, οι ιδιοφυείς αναγνωρίζονται συνήθως μετά θάνατον. Δεν έχει άλλο, τι κοιτάς; Τέρμα είπαμε!
The_Edge Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Αν έπαιρνα ένα cent για κάθε φορά που πατάω το spoiler button... ...θα άντεχα οικονομικά ακόμα και να έχω τον paredwse για δικηγόρο
Achilles Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Να'σαι καλά. Θέλω συνεχώς. Κατανοητός δεν γίνομαι πάντα. Δεν βαριέσαι, οι ιδιοφυείς αναγνωρίζονται συνήθως μετά θάνατον. Δεν έχει άλλο, τι κοιτάς; Τέρμα είπαμε! Κοιτάω γιατί είμαι περίεργος. Σου υπόσχομαι μετά θάνατον να σε αναγνωρίσω ως τέτοιο άνθρωπο. Εγώ θα βγάλω τον λόγο στην κηδεία σου Οκ. Τέρμα.
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 αν επαιρνα ενα cent για καθε φορα που ειχα αδικο, δεν θα ειχα τιποτα.
aledjo Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ρε παιδια εχω μια απορια τα site που εχουν τυχερα παιχνιδια που παιζουν με real λεφτα πχ. τα ζαρια τα αποτελεσματα που βγαζει τι ειναι? τυχαια? δε νομιζω... και πως δουλευουν? εχουν φτιαξει ενα swf και το εχουν ανεβασει? δε καταλαβαινω
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 δεν εχω δει ζαρια, παντως σε ρουλετα και blackjack εχω κερδισει χρηματα online
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 aledjo το gif-ακι της υπογραφής σου ήταν τόσες μέρες κινούμενο ή σήμερα το άλλαξες; Γιατί έχω την εντύπωση ότι τόσες μέρες ήταν φωτό ακούνητη και αλύγιστη;
aledjo Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 σημερα το εβαλα για να φαινεται πληρως η διαδικασια.... στο θεμα τωρα, ποσο απατη μπορει να ειναι τα online τυχερα παιχνιδια?
klainmaingr Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Show sexy... yeah right... so lame/kitch/καγγουριλίκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.