frenzy Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Ναι, αλλά γιατί αρνητικές στον αλέτζο τώρα ας πούμε; γιατι απλα ειναι γραφικοι 'xactly .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Υπάρχει πρόταση για καλό και χαλαρό φαγητό και χαλαρό βραδυνό μπαράκι στην Ερμούπολη της Σύρου; Πάω από Κυριακή βράδυ (για επαγγελματικό ραντεβού Δευτέρα πρωί).
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Καλημέρα,ένα παιχνιδάκι που έχω φάει πολύ κόλλημα από το πρωί Όντως... μεγάλο κόλλημα
poscaman Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Υπάρχει πρόταση για καλό και χαλαρό φαγητό και χαλαρό βραδυνό μπαράκι στην Ερμούπολη της Σύρου; Πάω από Κυριακή βράδυ (για επαγγελματικό ραντεβού Δευτέρα πρωί). χμ χμ (ευκαιρια να την βγω στον ""αγαπητο"" μοντερειτορα:mrgreen::mrgreen:) οταν διασκεδαζουμε σοβαρα το επομενο πρωι δεν εχει "επαγγελματικα ραντεβου"...Οποτε για να μην χασεις την καταπληκτικη job opportunity που σου προεκυψε κι εσενα του καημενου (!!!:mrgreen:!!!) κατσε σπιτι και δες So u think u can dance.. αααχ,το φχαριστηθηκα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 χμ χμ (ευκαιρια να την βγω στον ""αγαπητο"" μοντερειτορα:mrgreen::mrgreen:) οταν διασκεδαζουμε σοβαρα το επομενο πρωι δεν εχει "επαγγελματικα ραντεβου"...Οποτε για να μην χασεις την καταπληκτικη job opportunity που σου προεκυψε κι εσενα του καημενου (!!!:mrgreen:!!!) κατσε σπιτι και δες So u think u can dance.. αααχ,το φχαριστηθηκα! Ιδού, φαίνεται ο ζηλιάρης. Να τον πάω κάπου τον πελάτη το βράδυ, να μην τον πάω; Τι να φάμε, room service στο δωμάτιό μας ο καθένας; Κρίμα δεν είναι; Αν τον βάλω να δει reality, μάλλον στη θάλασσα θα βρεθώ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 α,μαζι με τον πελατη θα παμε Συρο;;; Ε ναι βρε, ποιός θα πλερώσει το αερόπλανον και το ξενοδοχείον; Moi? Ο πελάτης θα τα πλερώσει. ΥΓ: Τα μεταφέρω στο off-topic thread, εκεί ταιριάζουν περισσότερο.
insomniaK Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Υπάρχει πρόταση για καλό και χαλαρό φαγητό και χαλαρό βραδυνό μπαράκι στην Ερμούπολη της Σύρου; Πάω από Κυριακή βράδυ (για επαγγελματικό ραντεβού Δευτέρα πρωί). Για φαγητό: Ο Βάκχος. Νομίζω στο δρόμο που ανεβαίνει(με τα πόδια) προς το πανεπιστήμιο σε ένα στενό αριστερά. Ρώτα, όλοι τον ξέρουν. Για ποτό δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά πριν από χρόνια (και πολύ μεθυσμένος) μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις, ένα μπαράκι στις καμάρες απέναντι από το δημαρχείο Δημαρχείο ______________ | Πλατεία ....| | ....| |_____________| ()()()()()()()()()()() <-καμάρες (στοά) Στο κόκκινο ήταν το μπαράκι, στο μωβ μία καλή ουζοκατάσταση...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Excellent, ευχαριστώ πολύ! Ο ζηλιάρης ο poscaman να σκάσει από τη ζήλια του και το κακό του...
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημαρχείο ______________ | Πλατεία ....| | ....| |_____________| ()()()()()()()()()()() <-καμάρες (στοά) Ψήνεστε να κάνουμε όλοι από ένα τέτοιο σχέδιο και να τα ερμηνεύουμε σουρωμένοι;
Mithrantir Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Για τι δουλειά πας στη Σύρο αν επιτρέπεται? Το μπαράκι που λέει ο συμφορουμιτής έχει ψιλό χαλάσει αν θυμάμαι καλώς. Εκεί στην πλατεία (στην πίσω αριστερά γωνία, στο δρόμο που είναι ο Κορρές όλο πάνω) είναι και το Peyote το οποίο απ' ότι ακούω είναι το καλύτερο πλέον. Μουσική παίζει διάφορα (το έχουν κάτι παιδιά από Ζωγράφου λένε οι πηγές μου) και μάλλον πιο κοντά στο στυλ ενός ανθρώπου που έχει συνηθίσει στην Αθήνα. Σίγουρα όλα είναι κοντά στη πλατεία όσον αφορά τα μπαράκια. Έχει άλλο ένα με Ελληνικά κυρίως που είναι επί της Ερμού (ο δρόμος ο κεντρικός που οδηγεί απ' το λιμάνι στο δημαρχείο). Το Βάκχο δεν τον ξέρω, δυστυχώς η τελευταία φορά που έφαγα έξω στη Σύρο ήταν πριν πολύ καιρό, και ήταν σε ένα υπέροχο κινέζικο που δεν λειτουργεί πια (επί της πλατείας πάλι).
Mithrantir Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Επίσης επειδή ξεχάστηκα τις καλησπέρες μου (μετά από πολύ καιρό) σε όλη τη παρέα του Ινσόμνια. Ελπίζω η ζωή να σας φέρεται καλά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Για τι δουλειά πας στη Σύρο αν επιτρέπεται? Έχει να κάνει με έναν μικροτραυματισμό. Περισσότερα δεν μπορώ να πω, όπως υποθέτω ότι αντιλαμβάνεσαι. Το μπαράκι που λέει ο συμφορουμιτής έχει ψιλό χαλάσει αν θυμάμαι καλώς. Εκεί στην πλατεία (στην πίσω αριστερά γωνία, στο δρόμο που είναι ο Κορρές όλο πάνω) είναι και το Peyote το οποίο απ' ότι ακούω είναι το καλύτερο πλέον. Μουσική παίζει διάφορα (το έχουν κάτι παιδιά από Ζωγράφου λένε οι πηγές μου) και μάλλον πιο κοντά στο στυλ ενός ανθρώπου που έχει συνηθίσει στην Αθήνα. Σίγουρα όλα είναι κοντά στη πλατεία όσον αφορά τα μπαράκια. Έχει άλλο ένα με Ελληνικά κυρίως που είναι επί της Ερμού (ο δρόμος ο κεντρικός που οδηγεί απ' το λιμάνι στο δημαρχείο). Το Βάκχο δεν τον ξέρω, δυστυχώς η τελευταία φορά που έφαγα έξω στη Σύρο ήταν πριν πολύ καιρό, και ήταν σε ένα υπέροχο κινέζικο που δεν λειτουργεί πια (επί της πλατείας πάλι). Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το μπαράκι με τα ελληνικά δεν με ενδιαφέρει, το Peyote θα το δω από κοντά.
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Περισσότερα δεν μπορώ να πω, όπως υποθέτω ότι αντιλαμβάνεσαι. Και διορθώνω εγώ... Μπορεί να σου πει αλλά μετά θα πρέπει να σε σκοτώσει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Και διορθώνω εγώ... Μπορεί να σου πει αλλά μετά θα πρέπει να σε σκοτώσει. Όχι, ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο. Θα το κάνουν οι πελάτες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.