Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δε θα μπορούσα ποτέ να τον πονέσω τόσο όσο τον πόνεσα τώρα νομίζω.
insomniaK Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Βασικά, ένα κόκκινο κραγιόν, σου έλειπε... Και απλά να έγραφες φιλάκια...
wizzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 @parsifal: φαντάζομαι το πόσο "τρυφερό" θα ήταν το τετ-α-τετ του τυπά με το μαχαίρι που ξέμεινε στο αυτοκίνητο του Lucifer... Άσε, καλύτερα έτσι, να φάει και ?.... (το ποσό που νομίζετε) για να φτιάξει το κουβαδάκι του μπας και βάλει μυαλό.
frenzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Σε τέτοιες περιπτώσεις, (και δεδομένης της χαράς του λουσιφερ) είναι στατιστικά βέβαιο πως το αυτοκίνητο ανήκε σε υπάλληλό του ή στο μπατζανάκη του και θα καταλήξει παρκαρισμένο στην θέση που το άφησε ο πραγματικός ιδιοκτήτης του αφήνοντάς τον μαλάκα για την εμφάνισή του. Ο οδηγός, θα σκεφτεί καλώντας την express service:"ευτυχώς που δεν πήρα το δικό μου". Life is a bitch. My bitch
red7genius Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 τωρα, σοβαρα, το εκανες το αυτοκινητο summertime? καλα εκανες
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ρε 'συ, ο τύπος δε με δυσκόλεψε, δε με στρίμωξε όπως γίνεται κάθε μέρα και που και εγώ να το κάνω δε θα γκρινιάξω για τη γρατζουνιά στον προφυλακτήρα -έτσι το άφησα, ας το περίμενα. Ο τύπος είχε κλείσει κανονικά όλη τη σειρά, στη μια είσοδο του διαδρόμου είχαν παρκάρει 3 δίπλα-δίπλα με το σκεπτικό "μπαίνουν/βγαίνουν απ'την άλλη" και σκάει ο μάγκας και το αμολάει εκεί, διαγώνια και χύμα, χωρίς καν να προσπαθήσει να εξοικονομήσει λίγο χώρο, μπας και. Το θυμάμαι και θέλω να ξαναπάω πίσω τώρα.
Absinthe Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ωραια ολα αυτα. Αλλα εγω θα κανω μια ευλογη ερωτηση. ΠΩΣ ΕΦΥΓΕΣ ΤΕΛΙΚΑ? εκτος αν το αμαξι σου ειναι ακομα εκει.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Χαιρετώ τα πλήθη. Καλώς σας ξαναβρήκα. Θα διαβάσω τι λέγατε πίσω από την πλάτη μου αύριο.
frenzy Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Για να δούμε θα ξαναπει ο παρσιφαλ "έχω κι εγώ ένα τέτοιο"???
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Ωραια ολα αυτα. Αλλα εγω θα κανω μια ευλογη ερωτηση. ΠΩΣ ΕΦΥΓΕΣ ΤΕΛΙΚΑ? εκτος αν το αμαξι σου ειναι ακομα εκει. Ξεκούνησε κάποιος από αυτούς που είχαν παρκάρει στην άλλη άκρη.
Freakster Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Καλά έκανες Lucifer, στη θέση σου όλοι μας κάτι ανάλογο θα κάναμε. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη βραδιά που πήγα για καφέ και άφησα το αυτοκίνητο σε ένα οικόπεδο. (στο παράδειγμα μας το κόκκινο ο. Μπροστά ένας μικρός διάδρομος μόνο για μανούβρες και πίσω ένα κενό δυο αυτοκινήτων για να βγαίνουμε. Ε ήρθε ενας τυπάς για γάμο με μια jaguar (όχι στολισμένη πάντως) και πάρκαρε στο κενό. Ήμασταν τώρα 8 ατομα και περιμέναμε τον μαλάκα ως τις 1 που σηκωθήκαμε και φύγαμε. ___________ ΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟ __Ο Μετά το τεστ για τα σήματα, πείραζε να προσθέσουν ενα τυπικο τεστ iq?
Αmbient Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Mια ερώτηση για τον Toufas αν την διαβάσει φυσικά! Από περιέργια έχεις καμια σχέση με την samus aran, souper metroid....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.