Members gsarig Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Members Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μα ρε πούστη μου κι εσύ, καλύτερα να φας λίγη φέτα που λέει ο λόγος παρά να πιεις κόκα. Δε μπορείς να τη βγάλεις με νερό; Μια συνήθεια είναι. Συμφωνώ 100% btw μην περιοριστείς μόνο στο γυμναστήριο. Το περπάτημα γενικά κάνει θαύματα. Στο λέω από πείρα. Κόψε το μηχανάκι, το αυτοκίνητο, το ασανσέρ για τις λογικές αποστάσεις (ή και για κάποιες μακρινές) και βάλε στην καθημερινότητά σου το περπάτημα. Χωρίς δόση της συνήθους αυταρέσκειάς μου, πέρυσι μόνο με το περπάτημα (για καιρό όμως, όχι σε 2 βδομάδες) είχα και φοβερή φυσική κατάσταση, και το ιδανικό ποσοστό λίπους επάνω μου, και φυσικά πολύ αξιόλογη γράμμωση. Απλά συμφωνώ με την χάπι. Δεν θέλει βιασύνες και υπερβολές. Επίσης συμφωνώ και συμπληρώνω πως το περπάτημα στην πόλη είναι και αρκετά ευχάριστη άσκηση. Πάντα περπατούσα πολύ γιατί μου άρεσε, αλλά τους τελευταίους μήνες κάνω συστηματικά 8-10χμ την ημέρα για 3-5 μέρες την εβδομάδα και έχω δει θεαματικά αποτελέσματα τόσο στο χάσιμο των περιττών κιλών όσο και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Το τραγούδι που λέω είναι των Locomondo με τον τίτλο "Πίνω μπάφους και παίζω Pro". KOΡΥΦΑΙΟ!!!!ρε το ακουγα και εκλαψα απο τα γελια...ελεος τι σκεφτηκανε... εδιτ δεν εχω χρονο για το μωρο-πινω μπαφους και παιζω προ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lbch Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Για όποιον θέλει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το γνωρίζει ή όχι,αρχικά να πω ότι δεν έχω ψάξει αν κυκλοφορεί το song του ΤΕΛΟΥΣ-REMIX αλλά φαντάζομαι οι περισσότεροι θα το έχετε παρατηρήσει υπάρχει ένα πολύ μαγικό site http://www.vixy.net απ'το οποίο πολύ απλά επιλέγεται το link από το video που δείχνει το youtube με το τραγούδι το βάχετε εκεί και επιλέγετε να πάρετε μόνο το mp3...Η ποιότητα κατ'εμέ σχετικά καλή πρέπει να'ναι..αν όχι τότε search σε κάποιο πρόγραμμα με τραγούδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Και συζητώντας για δίαιτες και για μπάφους, το (πάντα συνδυαστικό και φιλομαθές) μυαλό μου αναρωτιέται: Πώς στο διάολο είναι τόσο αδύνατοι οι Τζαμαϊκανοί; Εγώ (θεωρητικά λέμε τώρα) κάθε φορά που θα έπινα μπάφους, θα ήθελα 1 μίλκο, 2 μαρς και 2 bounty μετά από κάθε πιώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ισως παιζουν πολυ pro εμπνευσμενοι απο το τραγουδακι και καινε θερμιδες ps punky το ενιωσες τοσο πολυ που το εβαλες υπογραφη ε?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ναι μωρέ. Απλά ο proxy κόβει όλα τα sites file sharing, personal storage, image hosting κλπ. Μα ρε πούστη μου κι εσύ, καλύτερα να φας λίγη φέτα που λέει ο λόγος παρά να πιεις κόκα. Δε μπορείς να τη βγάλεις με νερό; Μια συνήθεια είναι. Το τραγούδι που λέω είναι των Locomondo με τον τίτλο "Πίνω μπάφους και παίζω Pro". Δες και τη θετική πλευρά του προσωπικού σου δράματος. Κάποιος ασχολήθηκε να σου πετάξει ένα κόκκαλο να φας. Εγώ έχω ρέψει αυτές τις μέρες. btw μην περιοριστείς μόνο στο γυμναστήριο. Το περπάτημα γενικά κάνει θαύματα. Στο λέω από πείρα. Κόψε το μηχανάκι, το αυτοκίνητο, το ασανσέρ για τις λογικές αποστάσεις (ή και για κάποιες μακρινές) και βάλε στην καθημερινότητά σου το περπάτημα. Χωρίς δόση της συνήθους αυταρέσκειάς μου, πέρυσι μόνο με το περπάτημα (για καιρό όμως, όχι σε 2 βδομάδες) είχα και φοβερή φυσική κατάσταση, και το ιδανικό ποσοστό λίπους επάνω μου, και φυσικά πολύ αξιόλογη γράμμωση. Απλά συμφωνώ με την χάπι. Δεν θέλει βιασύνες και υπερβολές. Και μη μου μοστράρεις εμένα τα φτωχοgadget σου ρε κάγκουρα. Που να σου πέσουν οι γιάντες από το κοτόπουλο, πάνω στην πλακέτα και να στη λαδώσουν. Περπάτημα φουλ, απλά αν κάτσω δεκαπέντε μέρες παίρνω χαλαρά δέκα κιλά. :? Τhanx για τις συμβουλές πάντως Το touch τα σπάει, τι iphone και αηδίες.... p.s. δε κάνω πλάκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Οπως λεει και το περιφημο τραγουδι του Μπομπυ, "I smoke two joints in the morning I smoke two joints at night, I smoke two joints in the afternoon it makes me feel alright smoke two joints in time of peace and two in time of war I smoke two joints before i smoke two joints and then i smoke some more" ... Που χρονος για φαι λοιπον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Συγκλονίστηκα με το τραγούδι. Νομίζω ότι είναι ο ύμνος των αρσενικών. Αφού φέρνει πολύ πείνα ρε zenso το ρημάδι. Το touch πόσο διαφέρει μωρέ από ένα WM smartphone? Εμένα δε με βόλεψε ποτέ το Jam. Έχεις κάνα link για κάνα βίντεο review? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Το τραγούδι είναι απίστευτο και πολύ εμπνευσμένο. Το touch εχει ενα εξτρα μενου, που διευκολυνει πολυ τη χρηση του σαν κινητο. Απο κεί και πέρα γραφίδα, κλασσικά. Αλλα είναι και πολύ μικρό και όμορφο, χώρεσε στην τσέπη μου, κάτι που είναι πολύ συν. Όσο για βίντεο, τσιμπα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Συγκλονίστηκα με το τραγούδι. Νομίζω ότι είναι ο ύμνος των αρσενικών. για το πινω μπαφους ή για αυτο που ειπε ο zenso λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Γ**ώ τo lineage και την dota...:evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Γ**ώ τo lineage και την dota...:evil: καλα το linage, την dota ομως γιατι ρε τι σου εφταιξε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Και συζητώντας για δίαιτες και για μπάφους, το (πάντα συνδυαστικό και φιλομαθές) μυαλό μου αναρωτιέται: Πώς στο διάολο είναι τόσο αδύνατοι οι Τζαμαϊκανοί; Εγώ (θεωρητικά λέμε τώρα) κάθε φορά που θα έπινα μπάφους, θα ήθελα 1 μίλκο, 2 μαρς και 2 bounty μετά από κάθε πιώμα. ε , (θεωρητικά λέμε τώρα), ρίχτο στο ζαμπόν να αδυνατίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Και συζητώντας για δίαιτες και για μπάφους, το (πάντα συνδυαστικό και φιλομαθές) μυαλό μου αναρωτιέται: Πώς στο διάολο είναι τόσο αδύνατοι οι Τζαμαϊκανοί; Εγώ (θεωρητικά λέμε τώρα) κάθε φορά που θα έπινα μπάφους, θα ήθελα 1 μίλκο, 2 μαρς και 2 bounty μετά από κάθε πιώμα. αααχαχαχαΑΑΑααχαααα... αααχ... :lol: εχεις πλάκα εσύ !!!! στο θέμα μας : μάλλον επειδή χορεύουν πολύ και κολυμπάνε κιόλας !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Members Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Παιδιά, θέλω να κάνω δώρο σε έναν συνάδελφο που γέννησε πριν λίγες μέρες . Το θέμα είναι ότι πρόκειται για φανατικό Linuxά, οπότε, έλεγα να του πάρω μια κούκλα με τον πιγκουίνο του Linux. Βρήκα ήδη αυτό στο Amazon, αλλά έλεγα να ρωτήσω πρώτα μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε ελληνικά μαγαζιά (κυρίως Αθήνα ή αλλιώς κανένα αξιόπιστο e-shop). Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.