Toufas Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 εχμ...βαλε ενα g στο τελος και θα μας δειξεις την τσοντα σου οκ
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 εχμ...βαλε ενα g στο τελος και θα μας δειξεις την τσοντα σου οκ Εντύπωση μου κάνει πως ένα που ξέρει τόσα πολλά για το σημείο g εδώ το ξέχασε
sarithepunk Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Χμμμμ..μηπως το εκανε επιτηδες για να μας "αναγκασει" να παμε να την δουμε μονοι μας,και ετσι να μην φαει κ κανα μπαν λογω περιεχομενου;; Αλλα μεταξυ μας τον εχετε για τοσο ξυπνιο;;
Fidelio Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 αν μετά απο όλα αυτα ο αλετσος ξαναποστάρει , τοτε μα το θεο δεν ειναι υπαρκτό πρόσωπο. Καποιος κάνει πλακα ...
aledjo Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 εχω λιωσει στο γελιο! να'στε καλα παιδια εισαστε καλη παρεα...
Mystirios Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 εντωμεταξύ η βροχή που ρίχνει δεν υπάρχει , απο το μεσημέρι δε θυμάμαι να σταμάτησε
Lucifer Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Όποτε βλέπω την υπογραφή του από πάνω, μου φαίνεται και πιο τέλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.