Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 00 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στο αρχικό εργοστάσιο που είναι η καλύτερη ποιότητα...

...το οποίο βρίσκεται στο Β.Πόλο και στέλνει shipments μόνο κάθε 31 Δεκεμβρίου βράδυ... :-D

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μολις μου ηρθε σε εμαιλ. ισχυει ή βλακειες ειναι?

Πάτα στο κινητό σου * # 0 6 #. . . θα σου εμφανιστεί το λεγόμενο ΙΜΕΙ

(international mobile equipment identity)

Κοίτα του αριθμούς 7ο και 8ο

Κωδικός αριθμός τηλεφώνου : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 02 ή 20 αυτό σημαίνει πως συναρμολογήθηκε στην περιοχή Emiratesπου είναι πολύ κακή ποιότητα

ΕΑΝ οι αριθμός επτά & οκτώ είναι 08 ή 80 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στη Γερμανία που δεν είναι κακό

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 01 ή 10 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στη Φινλανδία που είναι καλό

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 00 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στο αρχικό εργοστάσιο που είναι η καλύτερη ποιότητα...

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 13 αυτό σημαίνει πως συναρμολογήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν που είναι πολύ κακή ποιότητα και πολύ επικίνδυνο για την υγεία!!!

Εμενα γιατι το ΙΜΕΙ μου ειναι 17 αριθμοι???:devil: και μαλιστα χωρισμενοι με παυλες...δηλ 8αριθμοι-6αριθμοι-1αριθμος-2αριθμοι 8+6+1+2=17

παντως ειναι 01 :P

Δημοσ.

1207354853219qu6.jpg

Hello Chaps,

I've quite noticed in the recent weeks the language has been quite crude and most certainly uneducated.

Shall we change the pace and converse as the true gentlemen we are?

Δημοσ.

κατι δε παει καλα με το rapidshare....

κατεβαζει λες και εχουν βαλει limiter ή το rapidshare ή η 4νετ που εχω...

θα δουμε αυριο τι παιζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...