Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Η αλήθεια είναι πως το λινκ είναι και τυφλό, λες και έφαγε hard delete. Αλλά κανείς ποτέ δεν το κάνει αυτό. Τούφα, σίγουρα ΣΥΝΕΒΗ και πέρα από την χωροχρονική ακτίνα της δικής σου φακνταπ αντίληψης το όλο σκηνικό; Και εγώ μια φορά είχα δει στον ύπνο μου πως είχα τσακωθεί με τη μάνα μου και είχα νεύρα μαζί της όλη τη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Λοιπόν μόλις είδα πως ο πιτσιρίκος τελικά δεν το κλείνει το μπλογκ. Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα μου έκλεβε τη μικρή αίσθηση κοσμικής δικαίωσης που ένοιωσα όταν πίστεψα πως θα σταματήσει να μιαίνει το σύμπαν με το γλοιώδες στυλ του, αλλά όταν ανακοινώνεις πως κλείνεις το μπλογκ και καπάκια όχι μόνο το ξανανοίγεις, αλλά πηγαίνεις το attention-whore-ιλίκι ακόμη πιο πέρα με το να βάλεις στον τίτλο με χοντρά μπολντ γράμματα "Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που πίστεψαν πως θα εγκαταλείψω το μπλογκ μου - once a blogger, always a blogger" νοιώθω ακόμα πιο δικαιωμένος. Morbid Angel - Where the slime lives στο ρηπήτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑ... Ωραίο 1Απριλιάτικο ! Μπράβο Κεμάλ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Tamam kardasia! Δεν παίζεστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Buru buru Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 σιχτίρ cpu σιχτίρ gpu σιχτίρ hdd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 xaXxaXaaxXAxaxaxaXAxaXAxaXAaxAxaxAX Το μπαρμπαδέλι με το φέσι είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! Καλο μήνα να χουμε ;p (μέχρι και στα μεσημεριανάδικα τα ίδια κάνουνε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 luci και paredwse το thread υπηρχε χτες, ηταν ενας "hacker" και ελεγε οτι αν θελει hackarei kai to site τον αρχιζω εγω στα do it faggot και στις γατες και μετα πουφ σβηστηκε σημερα ξυπναω και βλεπω στην αρχη το hacked by kemal και λεω παει την εκατσα θα με banaroune επειδη εκανα τον τουρκο να μας hackarei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Kalö mina, mpre! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Morbid Angel - Where the slime lives στο ρηπήτ. Θα είσαι κι εσύ εκεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Καλο μηνα. Ποσο γουσταρω αυτο το blood-red background.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πρέπει να παραμείνει.Όντως πολύ καλό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Κανω request στο forum επικοινωνιας με το Θεο (Insomnia Site Forum) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lookk Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά το Youtube προφέρεται γιουτιουμπ ή γιουτουμπ; Αντε γιατί απορία το χω και μου τα χουν κανει παξιμάδια οι κολλητοί μου.. Πείτε σας παρακαλώ... Είναι φλέγων θέμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 γιουτιουμπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.