Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Απλώς προσπαθούσα να σώσω χρόνο στον αλέτζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 παραλήρημα ? σαν κάποιος να καλο......κοιμήθηκε πρόσφατα ! Νομίζω πως μιμείται κάποιον άλλο χρήστη. Αυτό δεν αποκλείει φυσικά και το ενδεχόμενο να καλοκοιμήθηκε. Ίσα-ίσα, που ίσως έτσι να δικαιολογείται η έμπνευση και το κέφι του. Κάνει νύστα ή εγώ νυστάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 εεεμμμμ... lucifer ηρθε η μερα να κλεισεις το ιντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Απλώς προσπαθούσα να σώσω χρόνο στον αλέτζο. Πάντως εγώ το βρήκα επιτυχές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 εεεμμμμ... lucifer ηρθε η μερα να κλεισεις το ιντερνετ Οι εγκάθετοι παράγοντες του αποστειρωμένου μετώπου του αρτηριοσκληρωτικού ρεαλισμού, τους οποίους ασπάζεστε και υιοθετείτε ως την αιχμή του μεθοδολογικού σας δόρατος δεν θα βολευτούν στο δαφνοστολισμένο ντουλάπι που τους ετοιμάσατε μέσω μιας μαλθακής υποχώρησης των αδάμαστων ψηγμάτων σουρεαλισμού στα ποστ μου. Το παράδοξο, το ουροβόρο, το κυκλοδιάστατο και το υποβόσκον θα νικήσουν και ένας νέος ήλιος υπερρεαλισμού θα καίει φλίδα-φλίδα τα εγκεφαλικά κύτταρα των μεραρχιών της κοινής λογικής σας με κάθε λέξη των σχετικών ποστ μου. Και όσο γκρινιάζετε θα συνεχίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Έτσι. Stop making sense. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 αχ τι ωραιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Έχει και pokey the penguin μέσα!!!! Στηρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Toufas είμαι θαυμαστής σου , πρέπει να το πω ανοιχτά για να συνεχίζουν να πεφτουν οι photos εσαει - και παρακαλώ οι υπόλοιποι να σεβαστείτε το αποκλειστικό προνόμιο του φίλου μας γιατί έχω διαπιστώσει διάφορες τάσεις τελευταία . Μια ερώτηση μόνο , όταν ο παίκτης αναφέρεται στο .. religion , εννοεί ας πουμε ...ένα σύστημα πεποιθησεων με ηθικούς κώδικες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ουροβόρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 αν αυτο το συστημα ειναι ο κανονας για το πως να ζεις, και δεχεσαι οτι μονο αυτο το συστημα ειναι το απολυτο, νομιζω ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Οι εγκάθετοι παράγοντες του αποστειρωμένου μετώπου του αρτηριοσκληρωτικού ρεαλισμού, τους οποίους ασπάζεστε και υιοθετείτε ως την αιχμή του μεθοδολογικού σας δόρατος δεν θα βολευτούν στο δαφνοστολισμένο ντουλάπι που τους ετοιμάσατε μέσω μιας μαλθακής υποχώρησης των αδάμαστων ψηγμάτων σουρεαλισμού στα ποστ μου. Το παράδοξο, το ουροβόρο, το κυκλοδιάστατο και το υποβόσκον θα νικήσουν και ένας νέος ήλιος υπερρεαλισμού θα καίει φλίδα-φλίδα τα εγκεφαλικά κύτταρα των μεραρχιών της κοινής λογικής σας με κάθε λέξη των σχετικών ποστ μου. Και όσο γκρινιάζετε θα συνεχίζω. πςςςςςςςςςςςςςςςς... ΤΙΠΕΣΤΩΡΑ??? Φαίνεται ο καλοκοιμησμένος ο άνθρωπος ! η "φλίδα" με γιώτα γράφεται ? έντιτ/ όποιος δεν έχει δει το αμέρικαν μπιούτι να δει (ό,τι προλαβαίνει) στο Σταρ, τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 διαβασα μπουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ό,τι επιθυμείς σου εύχομαι ολόψυχα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.