Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λούσιφερ απάντα στον λαό ! Γιατί κλείδωσες το τόπικ με το νερό και δεν μάθαμε ποτέ τι εννοούσε ο άλλος ?

Δημοσ.

Μα φυσικά και έχει σημασία φίλε μου!!!!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα με νοιάζουν πολύ οι κοπέλες του φόρουμ!!!

Θέλω να τις έχω όλες από κοντά, να τις προσέχω, να τις φροντίζω, να τους φτιάχνω πρωινό στο κρεβάτι, να τους κάνω μασάζ στις πατούσες!!!

Να τους δείξω τι θα πει ΑΛΗΘΙΝΟΣ άντρας!!!

Οπότε εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει, αλλά εγώ που ΖΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ για τις γυναίκες, το αλάτι της ζωής μας, το αστρόφως της νύχτας μας, τη μπεσαμέλ του μουσακά μας, όχι απλώς με νοιάζει, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ να τις ξέρω!!!!

Αχ γυναίκες, τι θα κάναμε χωρίς εσάς απάνου στα τραπέζια να χορεύετε και τις στέρνες να γεμίζετε τα κουμάρια νερό!!!

ΑΧ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΧ.

Δημοσ.

Αχ γυναίκες, τι θα κάναμε χωρίς εσάς απάνου στα τραπέζια να χορεύετε και τις στέρνες να γεμίζετε τα κουμάρια νερό!!!

ΑΧ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΧ.

στερνες;;;;

Δημοσ.
Μα φυσικά και έχει σημασία φίλε μου!!!!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα με νοιάζουν πολύ οι κοπέλες του φόρουμ!!!

Θέλω να τις έχω όλες από κοντά, να τις προσέχω, να τις φροντίζω, να τους φτιάχνω πρωινό στο κρεβάτι, να τους κάνω μασάζ στις πατούσες!!!

Να τους δείξω τι θα πει ΑΛΗΘΙΝΟΣ άντρας!!!

Οπότε εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει, αλλά εγώ που ΖΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ για τις γυναίκες, το αλάτι της ζωής μας, το αστρόφως της νύχτας μας, τη μπεσαμέλ του μουσακά μας, όχι απλώς με νοιάζει, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ να τις ξέρω!!!!

ΑΧ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΧ.

παραλήρημα ? :rolleyes:

σαν κάποιος να καλο...:X...κοιμήθηκε πρόσφατα ! :-)

Δημοσ.
παραλήρημα ? :rolleyes:

σαν κάποιος να καλο...:X...κοιμήθηκε πρόσφατα ! :-)

σαν χακαρισμα μοιάζει (ξενος δακτυλος κοινως). και ναρκωτικά να πάρεις τέτοια δεν λέγονται :P

Δημοσ.
σαν χακαρισμα μοιάζει (ξενος δακτυλος κοινως). και ναρκωτικά να πάρεις τέτοια δεν λέγονται :P

Μπαααααααααα ???? Και που το ξέεεερεις εσύ ????:P:-D

έντιτ/ ας πάω ν'αλλάξω κάνα πάσγουόρντ καλού - κακού...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...