wizzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Χμμμμμ, μου φαίνεται ότι κάποιος πήρε το σβηστήρι του….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Λογοκρισία κύριοι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Ναι, αν και καλό θα ήταν να καταλαβαίνατε από μόνοι σας που βρίσκονται τα ρημάδια τα όρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Εντάξει απλά το έγραψα κανονικά χωρίς να βάλω ** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά έχω φάει γερό κόλλημα! Όταν στην Βόρεια Αμερική είναι 9:00 PM εδώ τι ώρα είναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 που στην αμερικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdevil Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Εξαρτάται ποια μεριά της Βόρειας Αμερικής σε ενδιαφέρει. Η ανατολική ακτή είναι -7 ώρες και η δυτική -8 ώρες από Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 λαθος τα λες ανατολικη αμερικη ειναι -7, κεντρικη -8 και δυτικη -10 (eastern,central & pacific αντιστοιχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giota38 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μήπως κάποιος ξέρει να μου πει σε ποιον κωδικό βάζουμε εισοδήματα από σεμινάρια του ΟΑΕΔ;;; Τα έχω παίξει με αυτή τη φορολογική δήλωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 νομίζω, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. ότι εισοδήματα από ΟΑΕΔ είναι αφορολόγητα και δεν δηλώνονται. Παλιά έτσι μου είχε πει ο λογιστής μου. Μην σε πάρω και στον λαιμό μου όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velos2112 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια ξερει κανεις ποιος ειν' αυτος ο ΦΙΦΗΣ που χει γινει θεμα στο youtube ? http://www.youtube.com/watch?v=P3959OyTJkg κανω ΡΜ αλλα δεν μου απαντανε ! αν ξερει καποιος ας με ....διαφωτισει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Μήπως υπάρχει κανένα site της nike για ελλάδα;; Κάτι επίσημο που να περιλαμβάνει όλα τα προιόντα τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariammm1984 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Παιδιά, μεταφράζω την αναλυτική μου βαθμολογία στα αγγλικά, ξέρει κανείς πώς μεταφράζεται το '' το οφείλει '' ??? (για μάθημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.