χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 να ρωτήσω και κάτι νο οφένς ??? Οι γκόμενες είναι από πραγματικά βιώματα ή φανταστικά ??? :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156895&page=38 ποστ #568 η αριστερη (τωρινη και πιστευω θα κρατησει ) αν την δεις μην της πεις για τις προηγουμενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 καλά... Δεν ντρέπεσαι να έχεις φαντασιώσεις με τις κολλητές σου ? :-P μμμμμμ... Καλά κομμάτια !!!! Εύγε παιδί μου ! Και εις ανώτερα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 wtf? ποιες φαντασιωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Να το μεσημεριανο - ημερησιο μου.. Σε δεκαπεντε μερες πρεπει να χασω 8 κιλα :? Welcome στερηση. Btw punky, τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 πλάκα κάνεις ε ? :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κλασσικά, δεν μπορώ να δω φωτό από το γραφείο αλλά φαντάζομαι τον Freakster σε ρόλο Όλιβερ Τουιστ να τρώει ξύλο επειδή ζήτησε 2ο πιάτο χυλό. Γιατί τόσα κιλά σε 15 μέρες ρε; Ντύνεσαι νύφη; Χα χα, το τραγούδι είναι απίστευτο. Το είχα σε continuous mode την ώρα που έκανα διάδρομο στο γυμναστήριο για κάνα μισάωρο. Έτρεχα και γέλαγα μόνος μου σαν χαζός. Φοβάμαι μη χάλασα το σοβαρό μου image που τόσο καιρό έχτιζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εμ, οχι. :? Παραλία και κιλά-απο-το-καθισιό-της-εξεταστικής δε πάνε. Το εχω παντως, no worries Λολ πανκυ, μην αμελησεις να δεις τη φωτο, τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 1 ψητό μπούτι κοτόπουλου !!! Σκέτο ! Ούτε σαλάτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 @punky υποθετω οτι απ'τη δουλεια επιτρεπουν τις επισκεψεις σε ενα "τεχνολογικο φορουμ" ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 1 ψητό μπούτι κοτόπουλου !!! Σκέτο ! Ούτε σαλάτα ! Μα εχει λαδι η σαλατα :? Τουλαχιστον εχω προμηθειες κοκα κολα λαιτ Επισης @ punky, ποιο τραγουδι λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 δεν μπορείς να τη φας χωρίς λάδι δηλαδή ? (έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις στο σώμα σου από μια τόσο βιαστική δίαιτα ? Μήπως να κάνεις μια πιο ισορροπημένη δίατα και να αρχίσεις να κινείσαι περισσότερο ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Σαλατα χωρις λαδι αρα χωρις ψωμι, δε γινεται. Καλυτερα οχι σαλατα λοιπον Μα αρχισα ξανα το γυμναστηριο, απλα μονο με τρεξιμο δε με βλεπω να προλαβαινω. Δεν ειναι θεμα βιαστικης διαιτας, βιαστικα ηταν και τα κιλα οταν ηρθαν, απλα γυρναω στο νορμαλ μου :? Ξανανεβασα τη φωτο για τον punky να καταλαβει που το παω 19, 5 kb οριο ειναι πολυ λιγο :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 τι να σου πω ? καλή τύχη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 @punky υποθετω οτι απ'τη δουλεια επιτρεπουν τις επισκεψεις σε ενα "τεχνολογικο φορουμ" ετσι? Ναι μωρέ. Απλά ο proxy κόβει όλα τα sites file sharing, personal storage, image hosting κλπ. Μα εχει λαδι η σαλατα :? Τουλαχιστον εχω προμηθειες κοκα κολα λαιτ Επισης @ punky, ποιο τραγουδι λες; Μα ρε πούστη μου κι εσύ, καλύτερα να φας λίγη φέτα που λέει ο λόγος παρά να πιεις κόκα. Δε μπορείς να τη βγάλεις με νερό; Μια συνήθεια είναι. Το τραγούδι που λέω είναι των Locomondo με τον τίτλο "Πίνω μπάφους και παίζω Pro". Μα αρχισα ξανα το γυμναστηριο, απλα μονο με τρεξιμο δε με βλεπω να προλαβαινω. Δεν ειναι θεμα βιαστικης διαιτας, βιαστικα ηταν και τα κιλα οταν ηρθαν, απλα γυρναω στο νορμαλ μου :? Δες και τη θετική πλευρά του προσωπικού σου δράματος. Κάποιος ασχολήθηκε να σου πετάξει ένα κόκκαλο να φας. Εγώ έχω ρέψει αυτές τις μέρες. btw μην περιοριστείς μόνο στο γυμναστήριο. Το περπάτημα γενικά κάνει θαύματα. Στο λέω από πείρα. Κόψε το μηχανάκι, το αυτοκίνητο, το ασανσέρ για τις λογικές αποστάσεις (ή και για κάποιες μακρινές) και βάλε στην καθημερινότητά σου το περπάτημα. Χωρίς δόση της συνήθους αυταρέσκειάς μου, πέρυσι μόνο με το περπάτημα (για καιρό όμως, όχι σε 2 βδομάδες) είχα και φοβερή φυσική κατάσταση, και το ιδανικό ποσοστό λίπους επάνω μου, και φυσικά πολύ αξιόλογη γράμμωση. Απλά συμφωνώ με την χάπι. Δεν θέλει βιασύνες και υπερβολές. Και μη μου μοστράρεις εμένα τα φτωχοgadget σου ρε κάγκουρα. Που να σου πέσουν οι γιάντες από το κοτόπουλο, πάνω στην πλακέτα και να στη λαδώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.