Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Που να ψόφησε ο τιποτένιος. Μπράβο μου όμως, πόσταρα στο δικό μου μπλογκ πόσο τον σιχαίνομαι και το κλεισε. Έλα και ο Νίκος Δήμου σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Που να ψόφησε ο τιποτένιος.Μπράβο μου όμως, πόσταρα στο δικό μου μπλογκ πόσο τον σιχαίνομαι και το κλεισε. Έλα και ο Νίκος Δήμου σειρά. Και η διεύθυνση αυτού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Που να ψόφησε ο τιποτένιος.Μπράβο μου όμως, πόσταρα στο δικό μου μπλογκ πόσο τον σιχαίνομαι και το κλεισε. Έλα και ο Νίκος Δήμου σειρά. Σου την έκανε λες τη χάρη ο Μπαμπάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Για πες, για πες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Παιδιά ότι και να λέτε, ο πιτσιρίκος της πρώτης περιόδου, πριν τα βιβλία και τις 15 εφημερίδες που γράφει πια και τώρα τελευταία την συριζομανία, απλά γαμούσε. Πηγαίο χιούμορ, ευέλικτη πένα, εξαιρετική γενική αντίληψη των πραγμάτων. Πια είχε γίνει κουραστικός και μάλλον το κατάλαβε. Και να κάνουμε και ένα σχόλιο για τον ημερήσιο τύπο, από κάτι χρονογράφους της κακιάς ώρας ή πια ξεπερασμένους που γράφουν με το ύφος 15 καρδιναλίων (συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου) είναι πολύ καλύτερος. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Έχω μια ερώτηση να κάνω.Έχω κάποια ακουστικά,τα οποία δεν έχουν και πολύ μακρύ καλώδιο.Θέλω λοιπόν να αγοράσω ένα καλώδιο για να το προεκτείνω.Το input είναι το κλασσικό : Αυτό πιστεύω είναι αρκετό ε ? (με ενδιαφέρει επίσης να έχει μεγάλο μήκος). Επίσης έχω και ένα άλλο input,που βιδώνει στο αρχικό : Πιστεύω με το επιπλέον καλώδιο,δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο να το χρησιμοποιώ έτσι ? (οι φωτογραφίες δεν είναι καλής ποιότητας,το ξέρω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Οχι, δεν θα υπαρχει προβλημα. (Μπορουσες να παρεις τις φωτογραφιες απο την ελαχιστη αποσταση που εστιαζει η καμερα σου σε μεγαλη αναλυση και μετα να τις cropαρεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 @slipknot εισαι οκ. μια χαρα κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά.Άσε feron,πιο άσχετος από μένα δεν παίζει να υπάρχει στον τομέα της φωτογραφίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ολοι απο καπου ξεκινησαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calvinklein Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 πόσα ευρώ είναι 6900 λίρες αγγλίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 http://www.google.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ενας πολυ ευχρηστος και αξιοπιστος μετατροπεας βρισκεται εδω: http://www.xe.com Με σημερινες τιμες, 6.900 λιρες = 8.783 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 πόσα ευρώ είναι 6900 λίρες αγγλίας? όχι πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 πατώντας στο google search convert 6900 gbp to euros θα έχεις την απάντησή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.