Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η κορυφαία όμως είναι αυτή που γυρίζει ο άντρας την γυναίκα στον πεθερό μετά από 3 μέρες δοκιμή λέγοντας ότι δεν του κάνει.

Ή κάπως έτσι δεν την καλοθυμάμαι.

Προτιμώ αυτήν:

-Έλειψες τόσο καιρό, δεν άντεξα άλλο...

-Είχα πάει στο κομμωτήριο!

:lol::lol::lol:

Αλλά και αυτήν γιατί το παλικάρι με το τρελλιάρικο μαλλί είναι σειρά μου και γαμώ τα παιδιά... :lol:

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ασχετο αλλα δε αντεχω θα το πω!

τοσα χρονια ακουγα τους μεγαλους/ες να λενε για τις γυναικες οτι πρεπει που και που να πεφτει και καμια σφαλιαρα.

εγω ημουν παντα εναντια στη βια σε καθε περιπτωση και ειδικοτερα στις γυναικες ελεγα οτι δε πρεπει ουτε με τριανταφυλλο να τις χτυπαμε.

παντα ημουν ο καλος και τρυφερος με ολες και ολες εχουν να πουν τα καλυτερα λογια για μενα.

τις τελευταιες μερες ομως εφτασα στο αμην! δεν αντεξα αλλο, η κατασταση ειχε ξεφευγει τελειως, ηταν λοιπον η τελευταια λυση που μου εμενε...

πλαφ! μια σφαλιαρα!

απο τοτε ολα αλλαξανε! πιο μαζεμενη, πιο συνεσταλμενη και πανω απ'ολα περισσοτερος σεβασμος προς εμενα!

δε το πιστευα στα ματια μου παιδια... της αρεσε τοσο πολυ που ειναι ακομα πιο κοντα σε μενα.

μετα απο αυτο ομως εχει δημιουργηθει ενα "προβλημα" που εμενα ΔΕ μ'αρεσει καθολου!

καθε φορα που παω να κανω μια οποιαδηποτε κινηση, ασχετη, εκεινη μαζευεται διχνοντας οτι με φοβαται.

ΔΕ μπορω να το αφησω να συνεχιστει αλλο αυτο, δε θελω να νιωθω καπως οτι εχω το "πανω χερι" γιατι χανει την αξια το πραγμα ετσι.

ειμαι απο αυτους που δε θελουν να αποφασιζουν για ολα τα πραγματα, θελω να "τσακωνομαστε"!

να βαζουμε ενα θεμα κατω και το συζηταμε με εντασεις και διαφωνιες, αλλιως δεν εχει καμια αξια να το αποφασιζω εγω για ολα.

εκεινο ηταν το σημειο που μ'αρεσε περισσοτερο σε αυτη τη κοπελα αλλα το τελευταιο καιρο ειχε "ξεφυγει" και πεταγε πολλα ακυρα.

οπως ειπα εφτασα σε αυτο το σημειο, της αρεσε, αλλα εμενα δε μ΄αρεσει να εχω κατι σαν "σκυλακι" που να με φοβατε και να μη μου φερνει αντιρηση...

γυναικες πεστε μου τι να κανω! εφτασα σε αδιεξοδο....

Δημοσ.
Έτσι λένε όλοι..Και μετά,τα στραβοπαλαμίδια βροχή.

ρε ξεκολα!

εξηγησα οτι δεν ειμαι τετοιος ουτε θελω να γινω.

αφου εξηγησα τη περιπτωση και δε μ'αρεσε η εξελιξη αυτη και θελω να διορθωσω τα πραγματα!

Δημοσ.
φεμινιστικη επιθεση στον aledjo στις 1.30 το βραδυ...βαριεμαι να φτιαξω ποπ κορν,αλλα θα μεινω ξαγρυπνος

θα ειναι μεγαλο το βραδυ...

Δημοσ.
εξηγησα οτι δεν ειμαι τετοιος ουτε θελω να γινω.
πλαφ! μια σφαλιαρα!

απο τοτε ολα αλλαξανε! πιο μαζεμενη, πιο συνεσταλμενη και πανω απ'ολα περισσοτερος σεβασμος προς εμενα!

Έλα τώρα..

Δημοσ.
Καμιά συγνώμη ζήτησες τουλάχιστον?

τι συγνωμη να ζητησω? αφου σας λεω οτι της αρεσε!

και οχι τιποτα αλλο αλλα μου πεταει και σποντες για να της ριξω κι'αλλες!

αφηστε που δε μου εκανε παραπονα.... μονο ευχαριστω δε μου ειπε!

που μπλεκω συνεχεια ρε γμτ, μαζοχα ειναι ? ή ολες ετσι ειναι?

τι να πω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...