alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Θελω να πιστευω πως καπου εδω αρχιζετε να κανετε πλακα εε? Όοοοοοοοχι.... μιλάω πολύ σοβαρά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 There is no prize for winning the game, just as there is no logical way to win it. However, it has been theorised that it is only by winning the game, as well as completing various other internet and meme-related tasks, that one may truly become God-Winrar of the Internets. The only two other tasks prophesised of the God-Winnar are a successful jihad against furries, (Culminating in the permabanning of the Furry king hisself.) and the ultimate destruction of habbo hotel. Rogue scientists and theologians have theorized that by learning about the game and becoming An Hero before losing, one my in fact win by having played but never thought about it. It is recommended participants experiment with this method, in order to verify the possibility of victory. Heath Ledger may have won the game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Το ξέρετε ότι έβγαλε και άλλο hit μετά με τίτλο "Ξαναπέθανες τον ανεστημένο", έτσι;;; Μόνο ένα έβγαλε ? Πες τους τα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarithepunk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Για μενα παει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 WTF IS /B/ ???? its /b/ newfag! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μόνο ένα έβγαλε ? Πες τους τα ! Δεν ξέρω άλλα, αλλά είμαι έτοιμος να τα μάθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Κάποια από τα hits του(όχι απαραίτητα καινούργια): Valentino/500 Γυναίκες Ξαναπέθανες τον αναστημένο Ανέστησες ένα πεθαμένο Σκότωσες ένα πεθαμένο Ο μακάκας και ο φούστης Θα φύγω σαν τον φραν κι εγώ Τα 2 τελευταία είναι τα πιο καινούργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Κάποια από τα hits του(όχι απαραίτητα καινούργια): Valentino/500 Γυναίκες Ξαναπέθανες τον αναστημένο Ανέστησες ένα πεθαμένο Σκότωσες ένα πεθαμένο Ο μακάκας και ο φούστης Θα φύγω σαν τον φραν κι εγώ Τα 2 τελευταία είναι τα πιο καινούργια Στείλε pm από που να τα κατεβάσω!!! Δεν μπορεί να λείπουν αυτά από την συλλογή μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarithepunk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.