poscaman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Nα ρωτήσω κανάν ηλεκτρολόγο καλύτερα? σε καταστηματα με ηλεκτρολογικα η στην ενωση ηλεκτρολογων.στην πατρα εχει μετα το jumbo στην ανθουπολη και στην παπανδρεου πετυχε με στο μσν για πιο πολλα.
Absinthe Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Και καπου εδω θα ηθελα να αφιερωσω το τρακ νουμερο 3 σε ολες τις γυναικες που δεν με εχουν γνωρισει ακομα και γιαυτη την απωλεια θα επρεπε να κλαινε. Βεβαια θα μπορουσαν μετα απο αυτη τη δηλωση-κολαφο οι ιδιες να απαντησουν στην αφιερωση μου, προτασσοντας το τρακ νουμερο 2 μετα του γκεστ σταρ του. Κουλα πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος.
slipknot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Έτσι ρε,Λασκαρίδης είδωλο ρεεεεεεε ! Είμαι μεγάλος φαν του.
aledjo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 καλος καλλιτεχνης και ο Λασκαριδης αλλα εγω ψαχνω για ταλεντα που δεν ειναι και τοσο γνωστα! ανακαλυπτω συχνα κατι διαμαντια αλλο πραμα! οπως στη περιπτωση του Λακη Απεργη
slipknot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Ο Λασκαρίδης είναι γνωστός ? Δεν το ξερα...τέλος πάντων.Αφού θέλετε σχετικά άγνωστους... Τάκης Κεκεμπάνος - personal favorite φοβερή σαρκαστικοσουρεαλιστική διασκευή του "Γέλα κυρία μου" => ίσως να τον ξέρετε μερικοί...
slipknot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Μα γιατί,πολύ καλοί καλλιτέχνες είναι όλοι τους...
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Αρπάτε την !!! Πήγαινες γυρεύωντας... Το ξέρετε ότι έβγαλε και άλλο hit μετά με τίτλο "Ξαναπέθανες τον ανεστημένο", έτσι;;;
sarithepunk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Το ξέρετε ότι έβγαλε και άλλο hit μετά με τίτλο "Ξαναπέθανες τον ανεστημένο", έτσι;;; Θελω να πιστευω πως καπου εδω αρχιζετε να κανετε πλακα εε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.