Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου βρηκε ο punkys την απαντηση του εχω καθε λογο να αισθανομαι χαρουμενος...εκτος απο το γεγονος οτι πρεπει να κανω φορματ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zimmerit

Zimmerit was a coating produced for German armored fighting vehicles during World War II for the purpose of combating magnetically attached anti-tank mines, although Germany was the only country to use magnetic mines against tanks in great numbers. It was created by the German company Chemische Werke Zimmer AG.

λοιπόν με το παραπάνω έχουμε ασυλία για τα επόμενα 30 μυνήματα

Δημοσ.

αχα χαχα τον φούστη τον mandate :mrgreen:

έχω λιώσει σήμερα. πρέπει να άκουσα αυτή την κομματάρα των Locomondo που προτάθηκε στο άλλο thread, ίσα με 20 φορές.

Δημοσ.

Δεύτερο ποστ μέσα σε ένα 24ωρο που δεν καταλαβαίνω τι λέει. Το άλλο ήταν στο θρεντ της κόκα-κόλα.

On edit. Μου πήρε κανά 7λεπτο, αλλά οκ τελικά.

Δημοσ.

Ψάχνω να καταλάβω σε αυτό το σύνθημα τι λένε οι "παναθηναϊκοί"που είναι από τον τελικό κυπέλου στο ΟΑΚΑ....Ακούω κάτι το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, "Είναι γαύροι,χύνουν αίμα,χύνουν αίμα στα παπούτσια μέσα μέσα.."μπορεί και να είπα Μ@λ@κία χοντρή..αλλά αυτό ακούω!

Y.Γ. Δεν αναφέρομαι στους 2ρους στίχους που λένε "Στον Περαία,ήρθε στόλος...κτλ"στους 1τους που έρχονται και από τους οπαδούς που βρίσκονται στην δεξιά μεριά έτσι όπως τραβάει το video..

Δημοσ.

Sorry gia ta greeklish (whatev.) alla poios tha borouse na me boithisei se kati?

Afisa to laptop oli nixta anoihto kai tora (ennoeitai) exei kollisei.

Iparxei kapoios tropos na ksekollisei i tha meinei etsi forever?

Mia fora pou to eixa ksanakanei, nomizo eixa afisei tin bataria na teleiosei alla anarotiememai mipos iparxei kapoios pio epistimonikos tropos.

Δημοσ.

κρατώντας πατημένο το κουμπί που ανοίγει το λαπτοπ,

στα περισσότερα κλείνει το ψ με το ζόρι.

δοκίμασέ το

Δημοσ.
  punky είπε:
Που θα κάνεις φορμάτ; Στον εγκέφαλο;

Άντε βρε. Καλό κουράγιο

οχι ρε εισαι τρελος?αυτα μονο εσυ τα κανεις...btw και στον εγκεφαλο να ειχα να κανω φορματ, με τοσες γκομενες που θα επρεπε να κρατησω μπακαπ θα ηταν απελπισια η κατασταση

Δημοσ.
  red7genius είπε:
οχι ρε εισαι τρελος?αυτα μονο εσυ τα κανεις...btw και στον εγκεφαλο να ειχα να κανω φορματ, με τοσες γκομενες που θα επρεπε να κρατησω μπακαπ θα ηταν απελπισια η κατασταση

πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ... ανατρίχιασα λέμε ! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...