Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαβάζω πίσω από τις λέξεις : "μου χει ζαλίσει τα @@","εξακολουθώ να θέλω να τα χώσω σε κάποιον".

25η είναι Τρίτη,ίσως να μετακομίσεις για μερικές μέρες.

quoted 4 emphasis.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
quoted 4 emphasis.
Σε αυτή την περίπτωση να το κάνουμε :
Διαβάζω πίσω από τις λέξεις : "μου χει ζαλίσει τα @@"' date='"εξακολουθώ να θέλω να τα χώσω σε κάποιον".

25η είναι Τρίτη,ίσως [b']να μετακομίσεις για μερικές μέρες[/b].

Δημοσ.
Εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει το Ravenhearst .

Όποιος το έχει τερματίσει , πλζ , ας ρίξει μια βοήθεια σχετικά με την επίλυση του τελικού γρίφου .

Ευχαριστώ .

Ψάξε εδώ μπας και βρεις κάτι-->

http://www.xyhd.tv/2007/04/gaming/mystery-case-files-ravenhearst-tips-and-tricks-guide/

http://www.gamezebo.com/2006/12/mystery_case_files_ravenhearst_3.html

Αν δεν βγάλεις άκρη, και μπορείς να περιμένεις 1-2 μέρες για απάντηση, πες μου που ακριβώς έχεις κολήσει να ρωτήσω μία φίλη μου που έχει ξεκοκκαλίσει όλα τα παιχνίδια του είδους... :-)

Δημοσ.

Thanx for the info's .

Έλυσα και το τελικό γρίφο και είμαι καλά .

Τώρα παίζω το ''Απόδραση από το Μουσείο'' , το οποίο είναι αρκετά ευκολούτσικο .

Η μόνη του δυσκολία είναι ότι η γυναίκα κλείστηκε μέσα εξαιτίας ενός τρομερού σεισμού ο οποίος έχει δεκάδες μετασεισμούς μπόλικων ρίχτερ, οι οποίοι δεν σ'αφηνουν να απολαύσεις το παιχνίδι .

Ειδικά αν δεν είσαι οπαδός του σεισμού ..

Δημοσ.
Thanx for the info's .

Έλυσα και το τελικό γρίφο και είμαι καλά .

Τώρα παίζω το ''Απόδραση από το Μουσείο'' , το οποίο είναι αρκετά ευκολούτσικο .

Ναι το ξέρω και αυτό. Ψιλομαλακία story έχει όμως... :P

-Έλα γυναίκα, όπως πας να απεγκλωβιστείς, δεν μαζεύεις και κάνα βάζο, μπας και σώσουμε τίποτα? :lol:

Δημοσ.

Βρε slipknot, γιατί τον εκθέτεις έτσι τον άνθρωπο; :confused:

Ήδη τον περιμένει μια παντόφλα ( made in Czech republic ) στο σπίτι. ;)

Αν δεν έχει πέσει ήδη :lol:

Δημοσ.

Ήμουν με 2 τύπισσες και τον σύζυγο της μιας εξ αυτών. Για να έχεις προσπεράσει όμως τους άλλους 2, υποθέτω πως αναφέρεσαι στην κοπελιά με το πολύ-πολύ μακρύ μαλλί. Λέγεται Ιφιγένεια, είναι καλή μου φίλη, κάνουμε ταξίδια μαζί και είναι το μοναδικό άτομο που με τρομάζει.

Δημοσ.
Ήμουν με 2 τύπισσες και τον σύζυγο της μιας εξ αυτών. Για να έχεις προσπεράσει όμως τους άλλους 2, υποθέτω πως αναφέρεσαι στην κοπελιά με το πολύ-πολύ μακρύ μαλλί. Λέγεται Ιφιγένεια, είναι καλή μου φίλη, κάνουμε ταξίδια μαζί και είναι το μοναδικό άτομο που με τρομάζει.

Λογικό να σε τρομάζει,αφού έχει πιο μακρύ μαλλί από σένα ! :P

Δημοσ.

Βασικά είναι αξιολάτρευτη και παρανοϊκή και ο συνδυασμός μιξάρει ένα πολύ απρόβλεπτο κοκτέηλ.

Αχιλλέα έχω στρατηγική ρε, με το να το παίζω ψύχραιμος είναι σαν να δηλώνω έμμεσα πως "δεν ανησυχώ γιατί δεν κρύβω τίποτα και άρα καμία σύμπτωση του είδους δε με τρομάζει".

Όχι πως είναι ψέμματα!!!

Σλίπνοτ εσύ γιατί δε μίλησες; =/

Δημοσ.

Στην αρχή δεν σε κατάλαβα.Πολύ πιο μετά μου ρθε ο συνδυασμός επικής μαλλούρας και πέτσινου.Ε και κατάλαβα πλέον πως είχα δει από κοντά τον λούσιφερ ! :-)

Δημοσ.

Οκ, δεκτή η στρατηγική. :lol:

Μπορεί να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που τρομάζει τον slipknot, γι' αυτό δεν μίλησε. :P

EDIT: Φτού, με πρόλαβε.

Δημοσ.
Αχιλλέα έχω στρατηγική ρε, με το να το παίζω ψύχραιμος είναι σαν να δηλώνω έμμεσα πως "δεν ανησυχώ γιατί δεν κρύβω τίποτα και άρα καμία σύμπτωση του είδους δε με τρομάζει".

Επίσης, μπορείς να πουλάς τρελίτσα. Ότι και καλά εσύ είσαι αυτός που έχει υποψίες! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...