washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Bar Batman στο Νέο Κόσμο.ξέρει κανείς να μου πει που ακριβώς βρίσκεται. Δλδ διεύθυνση τηλέφωνο και λοιπά... ...Aν η φωτό σου είναι δικιά σου (..ή έστω καμμιάς φίλης σου ),και δώσεις ΕΣΥ τηλέφωνο,κάτι μπορεί να γίνει... *(αποτέλεσμα από google search,με όρους τον τίτλο του θέματός σου ,από athensvoice.gr ) : Για ποτό με τον Batman Aφού έχεις βγει στα κανονικά μαγαζιά, after πηγαίνεις «για after» στο μπαρ Batman, στον Nέο Kόσμο. Σε ανάμεικτο πλήθος από νυχτόβιους, ηθοποιούς και πλάσματα της νύχτας, πίνεις μέχρι να εκραγείς. Aν μεθύσεις αρκετά, κάνεις και παραγγελιά· σου παίζουν το αγαπημένο σου τραγούδι και εσύ συνοδεύεις όσο πιο δυνατά μπορείς. Mπορείς βέβαια να το πεις και χωρίς να πιεις – τι Mπάτμαν είσαι! (Διεύθυνση: όποιος πει ότι τη θυμάται, δεν έχει πάει) Γ.A. -----------> ..λίγο παρακάτω: Batman,Bρεσθένης 40, Nέος Kόσμος (..και λίγο 11888ing δε βλάπτει για το τηλέφωνο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 έχω πάει κάμποσες φορές, και πραγματικά αυτό το "Βρεσθένης" μου φαίνεται κάθε φορά σαν καινούργιο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 πολύ θα ήθελα να σε εξυπηρετήσω αλλά 1) είμαι άντρας και 2) η κοπέλα στο άβαταρ είναι η Cristina Scabbia τραγουδίστρια των Lacuna Coil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλημέρα. Λοιπόν. Εδώ και μια ώρα περίπου μια ορχήστρα κόβει βόλτες στη γειτονιά μου παίζοντας εμβατήρια. Ένιωθα ότι πρέπει κάπου να το πω. Ευχαριστώ. Και πάλι καλημέρα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MenamareL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Κι εγώ πεινάω! Πιάνει!?? Καλημέρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 πολύ θα ήθελα να σε εξυπηρετήσω αλλά1) είμαι άντρας και 2) η κοπέλα στο άβαταρ είναι η Cristina Scabbia τραγουδίστρια των Lacuna Coil. ...δηλαδή τί θες να πεις,ότι ΔΕΝ έχεις τηλέφωνό της; (...ΠΑΛΙ τζάμπα γκουγκλάραμε για λογαριασμό τρίτων γαμώτο μου;!) (...πάντως μου αρέσει το γούστο σου στη....μουσική! )(...από φωνή προσωπάρα που λέμε... ) *...bonus και 1 ακόμα σελίδα περί "Batman"....http://www.enet.gr/online/online_text/c=113,dt=11.03.2006,id=92610664 ...ενδιαφέρον "ακούγεται"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλημέρα. Λοιπόν. Εδώ και μια ώρα περίπου μια ορχήστρα κόβει βόλτες στη γειτονιά μου παίζοντας εμβατήρια. Ένιωθα ότι πρέπει κάπου να το πω. Ευχαριστώ. Και πάλι καλημέρα σας. ^^^xaxaxaxaxaxaxaxaxa , καλημέρα βρε garnele και υπομονή Με αναγκάζεις να πω κάπου εδώ οτι στο δημοτικό , στην πεμπτη και έκτη τάξη ημουνα τυμπανιστής, τρελή φράτζα με χωριστρα , ζιβάγκο και καμπάνα. Η οικογενεια εκείνα τα χρόνια δεινοπάθησε , γιατί στο σπίτι ...το τύμπανο ...καταλαβαίνεις . Τέλος το σπιτι μου απο κάτω απο το μπαλκόνι μου , έχει ένα δημοτικο σχολείο... όλα τα παραγγέλματα δίδονται με ηλεκτρονική ντουντουκα και βαράει προσοχές όλο το τετραγωνο ! Είσαι τυχερη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 έχω πάει κάμποσες φορές, και πραγματικά αυτό το "Βρεσθένης" μου φαίνεται κάθε φορά σαν καινούργιο ! (φίλοι) "...έχεις πάει λέει στο Batman;" (χάπι) "ναι,παιδιά,αρκετές φορές-φοβερό μαγαζί!" (φίλοι) "πού είναι ακριβώς;" (χάπι) "...μακάρι να 'ξερα!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Είσαι τυχερη ... Ε λοιπόν, κοντά στο σπίτι μου έχει χαη τεκ εκκλησία (μεγάφωνα, σιντι πλεηερ και μαθήματα ορθόδοξης γιόγκα), γυμνάσιο και τζαμί. Σήμερα είχε την τιμητική του η ορχήστρα του σχολείου, αλλά ποιος ξέρει τι θα μου ξημερώνει μέχρι την 25η Μαρτίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 ... κόβει βόλτες...Ένιωθα ότι πρέπει κάπου να το πω... Διαβάζω πίσω από τις λέξεις : "μου χει ζαλίσει τα @@","εξακολουθώ να θέλω να τα χώσω σε κάποιον".25η είναι Τρίτη,ίσως να μετακομίσεις για μερικές μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Καλημέρα. Λοιπόν. Εδώ και μια ώρα περίπου μια ορχήστρα κόβει βόλτες στη γειτονιά μου παίζοντας εμβατήρια. Ένιωθα ότι πρέπει κάπου να το πω. Ευχαριστώ. Και πάλι καλημέρα σας. καλημέρα σας και ψυχραιμία !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 (φίλοι) "...έχεις πάει λέει στο Batman;"(χάπι) "ναι,παιδιά,αρκετές φορές-φοβερό μαγαζί!" (φίλοι) "πού είναι ακριβώς;" (χάπι) "...μακάρι να 'ξερα!" έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ ! Μόνο εμπειρικά μπορώ να το βρω αυτό το μαγαζί, άμα με αμολύσουν μισομεθυσμένη έξω από το Σταυρό του Νότου... εντιτ/ είναι πολύ άφτερ όμως... Μην πάτε 11-12 το βράδυ γιατι θα ξενερώσετε. Αδειο ! Οχι πως είναι τεράστιο (μια σταλίτσα είναι) αλλά, όταν το έχεις συνηθίσει ΤΙΓΚΑ στους μεθυσμένους, σου φαίνεται κάπως... κρύο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει το Ravenhearst . Όποιος το έχει τερματίσει , πλζ , ας ρίξει μια βοήθεια σχετικά με την επίλυση του τελικού γρίφου . Ευχαριστώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ρε συ washcloud βλέπω την υπογραφή σου καμιά φορά και αναρωτιέμαι; Όταν βλέπεις το κομπιούτερ και σου θυμίζει τις γυναίκες, σου 'ρχεται και τίποτα άλλο στο μυαλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.