MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ειλικρινά Toufas ,τι όγκο παίζουν να καταλαμβάνουν οι pics στο σκληρό σου?? 'Η καλύτερα,πόσους σκληρούς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εντάξει ρε παιδιά, δεν είμαι τόσο noob. Έτσι το έκανα κι εγώ μέχρι τώρα. Επειδή όμως μία φωτογραφία = 1000 λέξεις (o Touf ξέρει!), θα σας πω 2000 λέξεις παρακάτω: Αυτή η μαλακία έχει να κάνει με JS, αλλά δεν έχω αλλάξει καμμία σχετική ρύθμιση στον Firefox εδώ και γω δεν ξέρω πόσον καιρό. Το μόνο που αλλάζει κατά καιρούς είναι ότι κάποια add-ons κατεβάζουν updated έκδοση. Μωρέ λες... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 στανταρ κατι τετοιο θα ειναι, κανε τα παντα disable ή κανε ενα 2ο profile στον ff. κουνουπα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 ok,δεν την παλεύεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 σε ποιο απο τα 2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Γενικά αδερφέ.Έχεις 12376546312353126735 σκληρούς και είναι σχεδόν γεμάτοι. Ο μόνος τρόπος να βγάζεις άκρη,είναι να έχεις γαμώ τις φωτογραφικές μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 ε νταξ εχω μαθει να μην χανομαι εχω και a.d.d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 στανταρ κατι τετοιο θα ειναι, κανε τα παντα disable ή κανε ενα 2ο profile στον ff. Κάνοντας τα όλα disable, το prob επιμένει. Με φρέσκο profile, εξαφανίζεται. Οπότε, κακώς απεκάλεσα βλάκες τους Google-άδες. Τελικά, είναι απλά τρόμπες. Αν δε θέλω να χάσω το τωρινό μου profile, μου φαίνεται ότι πρέπει να πέσει πολύ ξενύχτι για να βγάλω κάποια άκρη... Wish me luck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 και εγω τα ιδια, προτιμω να εχω κατι προβληματικο απο το να κανω τον firefox απο το 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας, στο χώρο του Πρώην Ανατολικού Αερολιμένα στο Ελληνικό. 8 ευρά εισοδος, αλλά χωρις MV Agusta... 29/3 - 6/4. (Φέτος προβλέπω να πήζουμε [κι' άλλο] στα Scooterοειδη εξαμβλωματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electroasd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ρε Παιδια ψαχνοντας σημερα στο ebay επεσα πανω σε : αυτό Εχω ψηθεί παρα πολύ , αλλα δεν ξερω.... Ειναι αληθινο? Εχε καποιο προβλήμα? Τι παίζει???? Σας παρακαλώ πειτε μου την γνωμη σας ή την εμπειρια σας!!! Αμα ειναι να το αγορασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 ξέρει κανείς να μου πει που ακριβώς βρίσκεται. Δλδ διεύθυνση τηλέφωνο και λοιπά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamouxalos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 το site ποιο είναι; Δεν το έβαλα γιατί θα μας το κλείδωναν ήταν ακατάλληλο για ανηλίκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 το περιεργο ποιο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
electroasd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 το περιεργο ποιο ειναι? Ειναι πολυ λιγα τα λεφτα.... Ενταξει εαν φτασει 150$ τοτε ΟΚ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.