livewire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Στην αρχή συμπαθούσα τις γάτες. Τώρα συναντάω στο δρόμο γάτες που με κοιτάνε επικριτικά. Μήπως το παρακάνω με το ινσόμνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Στην αρχή συμπαθούσα τις γάτες.Τώρα συναντάω στο δρόμο γάτες που με κοιτάνε επικριτικά. Μήπως το παρακάνω με το ινσόμνια? Μήπως ζηλεύουν τη σχέση σου με το Χάπι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ίσως, ίσως. Μπορεί πάλι να ξέρουν κάτι για μένα, που δεν θα'πρεπε :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 παίδες, μπορώ να κάνω register ένα site π.χ. http://www.wizzy.com σε μία εταιρία και να το κάνει host διαφορετική εταιρία (με μεταφορά του DNS?); Ξέρετε κάποια εταιρία που να κάνει register sites με το επίθεμα .com - δεν με ενδιαφέρουν εταιρίες που κάνουν register σε μορφή .com.gr κτλ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamouxalos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ξέρεις ότι το κινητό σου τηλέφωνο διαθέτει ένα μικρό τσιπάκι που δίνει τη δυνατότητα μέσω δορυφόρου να εντοπίζεται το ακριβές σημείο που βρίσκεσαι? Υπάρχει ένα site (ακόμη είναι χωρίς χρέωση) που απλά εισάγοντας τον αριθμό του κινητού, σου επιτρέπει να εντοπίσεις που βρίσκεται το κινητό μέσω δορυφόρου. Δοκίμασέ το τώρα που ειναι δωρεάν. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Βάλε τον αριθμό που σε ενδιαφέρει. Ο εντοπισμός είναι +/- 10 μέτρα. Kάνε κλικ στο παρακάτω Πείτε μου τις εντυπώσεις σας.:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ξέρεις ότι το κινητό σου τηλέφωνο διαθέτει ένα μικρό τσιπάκι που δίνει τηδυνατότητα μέσω δορυφόρου να εντοπίζεται το ακριβές σημείο που βρίσκεσαι? Υπάρχει ένα site (ακόμη είναι χωρίς χρέωση) που απλά εισάγοντας τον αριθμό του κινητού, σου επιτρέπει να εντοπίσεις που βρίσκεται το κινητό μέσω δορυφόρου. Δοκίμασέ το τώρα που ειναι δωρεάν. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Βάλε τον αριθμό που σε ενδιαφέρει. Ο εντοπισμός είναι +/- 10 μέτρα. Kάνε κλικ στο παρακάτω Πείτε μου τις εντυπώσεις σας.:lol: το site ποιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 γκαλοπ! ποσες γυναικες απο δω μεσα ξερουν να ραβουν ενα κουμπι του πουκαμισου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 γκαλοπ! ποσες γυναικες απο δω μεσα ξερουν να ραβουν ενα κουμπι του πουκαμισου? ψάχνεις για νύφη "Αντωνάκη μου" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 παίδες, μπορώ να κάνω register ένα site π.χ. www.wizzy.com σε μία εταιρία και να το κάνει host διαφορετική εταιρία (με μεταφορά του DNS?); Ξέρετε κάποια εταιρία που να κάνει register sites με το επίθεμα .com - δεν με ενδιαφέρουν εταιρίες που κάνουν register σε μορφή .com.gr κτλ. Ευχαριστώ!'GoDaddy ισως το μεγαλυτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 ψάχνεις για νύφη "Αντωνάκη μου" ? οχι αλλα το εχω απορια να δω για τις γυναικες τι αλλο μπορουν να πιασουν εκτος το .... και το κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 το ποντικι θα εννοεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Τί τους πείραζε γαμώτη μου και το άλλαξαν; Πλέον, όταν κάνεις μία αναζήτηση στο Google και σε βγάζει στην οθόνη με τα αποτελέσματα, αν κάνεις δεξί κλικ σε ένα link για να το πάρεις με αντιγραφή στο clipboard, αυτό που αντιγράφεται τελικά είναι ένα redirect URL του Google και όχι direct link προς τη σελίδα την ίδια. Τώρα πρέπει να την επισκέφτεσαι για να τραβήξεις το URL από την address bar. Βλάκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Τί τους πείραζε γαμώτη μου και το άλλαξαν; Πλέον, όταν κάνεις μία αναζήτηση στο Google και σε βγάζει στην οθόνη με τα αποτελέσματα, αν κάνεις δεξί κλικ σε ένα link για να το πάρεις με αντιγραφή στο clipboard, αυτό που αντιγράφεται τελικά είναι ένα redirect URL του Google και όχι direct link προς τη σελίδα την ίδια. Τώρα πρέπει να την επισκέφτεσαι για να τραβήξεις το URL από την address bar. Βλάκες... τι λες? εμενα μια χαρα κανει αντιγραφη τo direct link opera, internet explorer, firefox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 το ποντικι θα εννοεις... φυσικα! τι αλλο? μενει χρονος για τιποτα αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Τί τους πείραζε γαμώτη μου και το άλλαξαν; Πλέον, όταν κάνεις μία αναζήτηση στο Google και σε βγάζει στην οθόνη με τα αποτελέσματα, αν κάνεις δεξί κλικ σε ένα link για να το πάρεις με αντιγραφή στο clipboard, αυτό που αντιγράφεται τελικά είναι ένα redirect URL του Google και όχι direct link προς τη σελίδα την ίδια. Τώρα πρέπει να την επισκέφτεσαι για να τραβήξεις το URL από την address bar. Βλάκες... copy link location στον firefox και κανει μονο το link! για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα θα βαλω την πιο αηδιαστικη photo που εχω στον δισκο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.