frenzy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 δε χρειάζονται αντιβιώσεις και μαλακίες. άλλαξε απλώς κάλτσα
andreapaog328 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 γίνεται να βρεί ο οτε κάποιον που με πήρε με αποκρυψη στο σταθερό?
geldwer1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Γιατί στράβωσε ο Παπατρώνης,ε;Μπορείτε να μου πείτε?
Harkon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ο ΟΤΕ τον γνωρίζει ήδη. το θέμα νομίζω είναι πως για τον μάθεις κι εσύ χρειάζεται εισαγγελική εντολή.
Members gsarig Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εμένα πάλι μου στέλνει κάποιος μηνύματα στο κινητό αποκαλώντας με "Κατερίνα" και με ρωτάει με αν θέλω να βγούμε! Να του αποκαλύψω ότι έχει λάθος αριθμό ή να του πω ότι δεν μπορώ απόψε γιατί έχω πονοκέφαλο; :lol::lol:
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εμένα πάλι μου στέλνει κάποιος μηνύματα στο κινητό αποκαλώντας με "Κατερίνα" και με ρωτάει με αν θέλω να βγούμε! Να του αποκαλύψω ότι έχει λάθος αριθμό ή να του πω ότι δεν μπορώ απόψε γιατί έχω πονοκέφαλο; :lol::lol: είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν είσαι η Κατερίνα;
Members gsarig Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν είσαι η Κατερίνα; Εχμ... κάτσε να ψαχτώ... edit: ναι, 100% σίγουρOS
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εχμ... κάτσε να ψαχτώ... edit: ναι, 100% σίγουρOS έτσι όπως απαντάς δεν βλέπω και προοπτική να γίνεις Κατερίνα οπότε... ...απάντησε του ανθρώπου να μην τον τρώει όλο το βράδυ και την βρίζει τζάμπα την κοπέλα.
Harkon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εγώ ψηφίζω να συνεχίσεις το δούλεμα και να κλείσεις και ραντεβού! γαμώ τις ψηφιακές, ούτε μια φάρσα δε μπορούμε να κάνουμε πλέον. ευκαιρία είναι, όρμα!
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εγώ ψηφίζω να συνεχίσεις το δούλεμα και να κλείσεις και ραντεβού!γαμώ τις ψηφιακές, ούτε μια φάρσα δε μπορούμε να κάνουμε πλέον. ευκαιρία είναι, όρμα! Από την μία δίκιο έχεις. Αν είναι τόσο περίπτωση και δεν μπορεί να γράψει ένα νούμερο σωστά δεν του αξίζει το Κατερινάκι. Όχι, όχι... δεν του το χαλαλίζουμε το Κατερινάκι.
Members gsarig Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Κοίτα, μπορεί όντως να μην έγραψε σωστά το νούμερο ο τύπος αλλά μπορεί και η Κατερίνα να του έδωσε επίτηδες λάθος αριθμό για να τον ξεφορτωθεί. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το γεγονός ότι σίγουρα δεν είναι ο τύπος μου
alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Κοίτα, μπορεί όντως να μην έγραψε σωστά το νούμερο ο τύπος αλλά μπορεί και η Κατερίνα να του έδωσε επίτηδες λάθος αριθμό για να τον ξεφορτωθεί. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το γεγονός ότι σίγουρα δεν είναι ο τύπος μου Καλά... ας μην τον απέρριπτε το Κατερινάκι και θα σου έλεγα εγώ. Τώρα μιλάς εκ του ασφαλούς.
χάπι Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 πες του ότι έκανες αλλαγή φύλου και γουστάρεις πια γυναίκες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.