Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Eίναι εξαιρετική ταινιούλα, ο KWSN-Men (αν και βάζελος) έχει δίκιο. Δείτε την. Την είχε και κάποια εφημερίδα την Κυριακή - ο Ελεύθερος Τύπος νομίζω. Μετάνιωσα που δεν την πήρα.
kostastnt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Έχω δει το convention να χρησιμοποιείτε ως μετάφραση του ημερίδα. Αλλά δεν πολυστέκει, μιας και σημαίνει συνέδριο.
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ημερίδα = meetingσυνέδριο = congress πιο καλα conference αντι για congress
parsifal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Και το "symposium" αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιείται. Αλλά κυρίως σε ακαδημαϊκό περιβάλλον...
ferongr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Το UI στα μηχανηματα εκδοσης εισητηριων μετρο και τραμ με τις οθονες αφης ειναι για τα πανηγυρια... Μα καλα... Αυτοι που εφτιαξαν το software δεν ειχαν κανεναν graphic artist?
ferongr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Το ωραιο ειναι οταν σου επιστρεφει ρεστα: Ασπρο font, ασπρο background, μαυρη σκια (για τα μηχανηματα του μετρο). Επισης, τα γραφικα στις οθονες τον Τραμ, στην λιστα με τους επομενους σταθμους, ειναι επισης τραγικα απο αναγνωσιμοτητα και σχεδιαστικη λογικη.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Καλύτερα να μη σου πω, θα σε πιάσουν τα κλάμματα και θα με απολύσει ο αφεντικός και θα χάσω το συνταξιοδοτικό. Και μετά θα γυρνάω στους δρόμους, θα με διώξουν απ' το σπίτι (γιατί δεν θα μπορέσω να τους συντηρώ), θα τριγυρνώ στους δρόμους και τα σοκάκια, θα αναγκαστώ να πουλήσω τη συλλογή μου με τα DVD για να φάω ένα κομμάτι ψωμί και θα την πάρει κανάς μάγκας σαν εσένα για ένα κομμάτι ψωμί. ΑΥΤΟ ΘΕΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ DVD ΜΟΥ;;;; Conspiracy theories PS. Φτιάχνω δίκτυο XP με Vista,wish me luck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.