Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Eίναι εξαιρετική ταινιούλα, ο KWSN-Men (αν και βάζελος) έχει δίκιο. Δείτε την.

Την είχε και κάποια εφημερίδα την Κυριακή - ο Ελεύθερος Τύπος νομίζω. Μετάνιωσα που δεν την πήρα.

Δημοσ.

Έχω δει το convention να χρησιμοποιείτε ως μετάφραση του ημερίδα. Αλλά δεν πολυστέκει, μιας και σημαίνει συνέδριο.

Δημοσ.

Το UI στα μηχανηματα εκδοσης εισητηριων μετρο και τραμ με τις οθονες αφης ειναι για τα πανηγυρια... Μα καλα... Αυτοι που εφτιαξαν το software δεν ειχαν κανεναν graphic artist?

Δημοσ.

Το ωραιο ειναι οταν σου επιστρεφει ρεστα: Ασπρο font, ασπρο background, μαυρη σκια (για τα μηχανηματα του μετρο). Επισης, τα γραφικα στις οθονες τον Τραμ, στην λιστα με τους επομενους σταθμους, ειναι επισης τραγικα απο αναγνωσιμοτητα και σχεδιαστικη λογικη.

Δημοσ.
Καλύτερα να μη σου πω, θα σε πιάσουν τα κλάμματα και θα με απολύσει ο αφεντικός και θα χάσω το συνταξιοδοτικό. Και μετά θα γυρνάω στους δρόμους, θα με διώξουν απ' το σπίτι (γιατί δεν θα μπορέσω να τους συντηρώ), θα τριγυρνώ στους δρόμους και τα σοκάκια, θα αναγκαστώ να πουλήσω τη συλλογή μου με τα DVD για να φάω ένα κομμάτι ψωμί και θα την πάρει κανάς μάγκας σαν εσένα για ένα κομμάτι ψωμί.

ΑΥΤΟ ΘΕΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ DVD ΜΟΥ;;;;

:P

Conspiracy theories :-D

PS. Φτιάχνω δίκτυο XP με Vista,wish me luck :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...