Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Του IP.Δεν απεργούν, έχουν εξαιρετικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, πλήρη σύνταξη και περίθαλψη στα καλύτερα Spa και μπαρ της Ευρώπης. Δυστυχώς λόγοι εμπιστευτικότητας δεν μου επιτρέπουν να σας αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες. :confused: Αν είναι έτσι τα πράγματα για τους moderators, δεν θέλω να μάθω τι ισχύει για τους super moderators και τον administrator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 :confused:Αν είναι έτσι τα πράγματα για τους moderators, δεν θέλω να μάθω τι ισχύει για τους super moderators και τον administrator. Καλύτερα να μη σου πω, θα σε πιάσουν τα κλάμματα και θα με απολύσει ο αφεντικός και θα χάσω το συνταξιοδοτικό. Και μετά θα γυρνάω στους δρόμους, θα με διώξουν απ' το σπίτι (γιατί δεν θα μπορέσω να τους συντηρώ), θα τριγυρνώ στους δρόμους και τα σοκάκια, θα αναγκαστώ να πουλήσω τη συλλογή μου με τα DVD για να φάω ένα κομμάτι ψωμί και θα την πάρει κανάς μάγκας σαν εσένα για ένα κομμάτι ψωμί. ΑΥΤΟ ΘΕΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ DVD ΜΟΥ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Καλύτερα να μη σου πω, θα σε πιάσουν τα κλάμματα και θα με απολύσει ο αφεντικός και θα χάσω το συνταξιοδοτικό. Και μετά θα γυρνάω στους δρόμους, θα με διώξουν απ' το σπίτι (γιατί δεν θα μπορέσω να τους συντηρώ), θα τριγυρνώ στους δρόμους και τα σοκάκια, θα αναγκαστώ να πουλήσω τη συλλογή μου με τα DVD για να φάω ένα κομμάτι ψωμί και θα την πάρει κανάς μάγκας σαν εσένα για ένα κομμάτι ψωμί. ΑΥΤΟ ΘΕΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ DVD ΜΟΥ;;;; ρε paredwse. Πως το κατάλαβες ότι θέλω την συλλογή σου; Αυτή που είναι υπό συνεχή ανανέωση :lol: Άμα είναι να σε απολύσει ο αφεντικός, άστο... Long live the Emperor ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Χάπι, Παρεδώσε, get a room! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 we already got one ! σε αντικαπνιστική κλινική !!!! Αμέ ! ...όχι εσένα περιμέναμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 γιοργουέλκαμ ! τι άλλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ...ομαδική θεραπεία λοιπον.. δεν ήθελα να ποστάρω , αλλα το κάνω για το κοινό καλό ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΝΑΙ ! καπνιζα απο τα εικοσιδιό , μέχρι τα τριανταδυό! Α , και ειχα κάνει και ένα πακετό στην 5 ήμερη για να εντυπωσιάσω μια συμαθητριά μου , ..τζίφος... Το έκοψα ΜΑΧΑΙΡΙ ! Το τσιγάρο τέλος ! Τέλος ! ΤΕΛΟΣ . πλεον είμαι μια χαρα , είμαι πολυ καλά , ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ , ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ειμαι μια χαρά , δεν εχω κανένα προβλημα , ΟΛΑ ΟΚ , ΟΚ ειμαι πολύ καλά , όλα οκ ειμαι πολύ καλά , όλα οκ ειμαι πολύ καλά , όλα οκ ειμαι πολύ καλά , όλα οκ ....ολα οκ ...οκ οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Η ταινιούλα παρεμπιπτόντως είναι κορυφαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joskem Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ποια είναι η αγγλική λέξη του όρου ημερίδα? Και ποια η διαφορά από τη λέξη συνέδριο? (στα αγγλικά πάντα..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να μεταφράζεται ως "gala" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ημερίδα = meeting συνέδριο = congress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 για το προγαμιαίο συμβόλαιο τι γνώμη έχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ποια είναι η αγγλική λέξη του όρου ημερίδα? Και ποια η διαφορά από τη λέξη συνέδριο? (στα αγγλικά πάντα..) --->The Official Off Topic Thread,μην ανοιγεις ολοκληρο θεμα:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.