Achilles Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ή απλά, cheat-άρεις: Ψάχνεις στα μηνύματά του να βρείς κάτι που ταιριάζει στην περίσταση και το αμολάς! Και μετά βγάζεις σε dvd τα άπλυτά του που είναι και της μόδας. για την Ταϊλάνδη και την επέμβαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 πρέπει να τσατάρω πολύ με Φιντέλιο, που θα ανταλλάξουμε άβαταρς, ώστε να "ξεσηκώσω" στοιχεία του τρόπου γραφής του... Και καλά με το Φιντέλ, που τα ψιλολέμε, τον παρακολουθώ σ'αυτά που γράφει κλπ. Με τον τουλίνο, που μόνο ένα ποστ του έχω δει ??? Δύσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 ααα ρε Ακίλις !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ή απλά, cheat-άρεις: Ψάχνεις στα μηνύματά του να βρείς κάτι που ταιριάζει στην περίσταση και το αμολάς! Έλα, εντάξει. Μια ιδέα ήταν. Μπορεί να γίνει και στην απλούστερη μορφή που πρωτοπροτάθηκε... το προτιμώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Members Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Αφήστε το, μόνο ο toufas αντιγράφεται εύκολα - χρειάζεται απλά να ανεβάζεις εικόνες στην αρχή είπα να το γράψω στο ms paint και να το ανεβάσω, αλλά νίκησε η βαρεμάρα! :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 το προτιμώ... ΟΚ, διορίζεσαι γενικός κουμανταδόρος της φάσης. Σκύψε τώρα να σε χρίσω με το Εξκάλιμπερ. Σχολιάστε κακοήθως ελεύθερα... NOOOOT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 απελθέτω... Απλά είπα τη γνώμη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Neeeext... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Αφήστε το, μόνο ο toufas αντιγράφεται εύκολα - χρειάζεται απλά να ανεβάζεις εικόνες στην αρχή είπα να το γράψω στο ms paint και να το ανεβάσω, αλλά νίκησε η βαρεμάρα! :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 πρέπει να τσατάρω πολύ με Φιντέλιο, που θα ανταλλάξουμε άβαταρς, ώστε να "ξεσηκώσω" στοιχεία του τρόπου γραφής του... Και καλά με το Φιντέλ, που τα ψιλολέμε, τον παρακολουθώ σ'αυτά που γράφει κλπ. Με τον τουλίνο, που μόνο ένα ποστ του έχω δει ??? Δύσκολο... Δηλαδή θα πρέπει αντιστοιχως να μάθω να γράφω όμοια με σένα ; ε, χρυσό μου; ουφ , πάλι καρφώθηκα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarithepunk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 (Ναι το ξερω ασχετο αλλα γιαυτο ειμαστε στο οφ-τοπικ θρεντ,αρεντ γουη?) Καποιος μου πε οτι την τεταρτη δεν θα κουνιεται τιποτα(τρενα,λεωφορεια,κλπ) ακομα κ ταξι.Ισχυει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 nick[;2062347'']Kαλά ήταν, και αναπάντεχα..! :S hehe ο Mr. Peculiar ρε είναι πολύ καλός!!!Τον εχω δει 2-3 φορές Στο γκαράζ ή όξω έγινε? Αν και εγω δεν πήγα, είμαι στις ξινουλίτσες μου και δεν είμαι για πάρτυ αυτή την περίοδο.... Καλημερίζω το φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δηλαδή θα πρέπει αντιστοιχως να μάθω να γράφω όμοια με σένα ; ε, χρυσό μου; ουφ , πάλι καρφώθηκα .. AAAAAXAXAXAXAAAA... ελεεινό... είσαι ΑΘΛΙΟΣ χρυσό μου... καλημέρα Φρουτάκι ! Μας λείπεις και ξινάκι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 (Ναι το ξερω ασχετο αλλα γιαυτο ειμαστε στο οφ-τοπικ θρεντ,αρεντ γουη?)Καποιος μου πε οτι την τεταρτη δεν θα κουνιεται τιποτα(τρενα,λεωφορεια,κλπ) ακομα κ ταξι.Ισχυει?? Στο in.gr μέχρι αυτή τη στιγμή αναφέρονται τα εξής: Την Τρίτη δεν θα κινηθεί ο ΗΣΑΠ και το Μετρό, ενώ και την Τετάρτη στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ, το Μετρό και ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarithepunk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω παρεδωσε αλλα τωρα που το τσεκαρα και γω δεν λεει πουθενα αυτο το 10-4 που λες Την Τέταρτη στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ συμμετέχουν οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, μετρό, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ, ΟΣΕ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.