Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ή απλά, cheat-άρεις: Ψάχνεις στα μηνύματά του να βρείς κάτι που ταιριάζει στην περίσταση και το αμολάς! :lol:

Και μετά βγάζεις σε dvd τα άπλυτά του που είναι και της μόδας.

bow.gif για την Ταϊλάνδη και την επέμβαση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

πρέπει να τσατάρω πολύ με Φιντέλιο, που θα ανταλλάξουμε άβαταρς, ώστε να "ξεσηκώσω" στοιχεία του τρόπου γραφής του... Και καλά με το Φιντέλ, που τα ψιλολέμε, τον παρακολουθώ σ'αυτά που γράφει κλπ. Με τον τουλίνο, που μόνο ένα ποστ του έχω δει ???:fear: Δύσκολο...

Ή απλά, cheat-άρεις: Ψάχνεις στα μηνύματά του να βρείς κάτι που ταιριάζει στην περίσταση και το αμολάς! :lol:

Έλα, εντάξει. Μια ιδέα ήταν. Μπορεί να γίνει και στην απλούστερη μορφή που πρωτοπροτάθηκε... :-)

το προτιμώ... :-)

• Members

Αφήστε το, μόνο ο toufas αντιγράφεται εύκολα - χρειάζεται απλά να ανεβάζεις εικόνες :P

στην αρχή είπα να το γράψω στο ms paint και να το ανεβάσω, αλλά νίκησε η βαρεμάρα! :P:p:p

το προτιμώ... :-)

ΟΚ, διορίζεσαι γενικός κουμανταδόρος της φάσης. Σκύψε τώρα να σε χρίσω με το Εξκάλιμπερ. :whistle:

Σχολιάστε κακοήθως ελεύθερα... :lol:

:mad: NOOOOT :mad:

Αφήστε το, μόνο ο toufas αντιγράφεται εύκολα - χρειάζεται απλά να ανεβάζεις εικόνες :P

στην αρχή είπα να το γράψω στο ms paint και να το ανεβάσω, αλλά νίκησε η βαρεμάρα! :P:p:p

1204761402616kb6.jpg

πρέπει να τσατάρω πολύ με Φιντέλιο, που θα ανταλλάξουμε άβαταρς, ώστε να "ξεσηκώσω" στοιχεία του τρόπου γραφής του... Και καλά με το Φιντέλ, που τα ψιλολέμε, τον παρακολουθώ σ'αυτά που γράφει κλπ. Με τον τουλίνο, που μόνο ένα ποστ του έχω δει ???:fear: Δύσκολο...

Δηλαδή θα πρέπει αντιστοιχως να μάθω να γράφω όμοια με σένα ;

ε, χρυσό μου; ουφ , πάλι καρφώθηκα ..:X

:lol:

(Ναι το ξερω ασχετο αλλα γιαυτο ειμαστε στο οφ-τοπικ θρεντ,αρεντ γουη?):P

Καποιος μου πε οτι την τεταρτη δεν θα κουνιεται τιποτα(τρενα,λεωφορεια,κλπ) ακομα κ ταξι.Ισχυει??

nick[;2062347'']Kαλά ήταν, και αναπάντεχα..! :S

hehe ο Mr. Peculiar ρε είναι πολύ καλός!!!Τον εχω δει 2-3 φορές ;)

Στο γκαράζ ή όξω έγινε? Αν και εγω δεν πήγα, είμαι στις ξινουλίτσες μου και δεν είμαι για πάρτυ αυτή την περίοδο.... :eek:

Καλημερίζω το φόρουμ ;)

Δηλαδή θα πρέπει αντιστοιχως να μάθω να γράφω όμοια με σένα ;

ε, χρυσό μου; ουφ , πάλι καρφώθηκα ..:X

:lol:

:lol: AAAAAXAXAXAXAAAA... ελεεινό...

είσαι ΑΘΛΙΟΣ χρυσό μου...

καλημέρα Φρουτάκι ! Μας λείπεις και ξινάκι !:-)

• Super Moderators
(Ναι το ξερω ασχετο αλλα γιαυτο ειμαστε στο οφ-τοπικ θρεντ,αρεντ γουη?):P

Καποιος μου πε οτι την τεταρτη δεν θα κουνιεται τιποτα(τρενα,λεωφορεια,κλπ) ακομα κ ταξι.Ισχυει??

Στο in.gr μέχρι αυτή τη στιγμή αναφέρονται τα εξής: Την Τρίτη δεν θα κινηθεί ο ΗΣΑΠ και το Μετρό, ενώ και την Τετάρτη στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ, το Μετρό και ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Ευχαριστω παρεδωσε αλλα τωρα που το τσεκαρα και γω δεν λεει πουθενα αυτο το 10-4 που λες:o

Την Τέταρτη στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ συμμετέχουν οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, μετρό, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ, ΟΣΕ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...