Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Γι' αυτό έχεις έλλειψη Β12 και κακό γαστρονομικό γούστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δεν έχω ούτε ελλείψεις ούτε κύκλους. Περί γούστου,γαστρονομικού αστρονομικού μουσικού ή οτιδήποτε, είμαι αρκετά ανοιχτόμυαλος ώστε να εκτιμώ πολλά διαφορετικά στυλ ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μου έχει λείψει η Πάτυ . Η Μανινα κ η Κατερινα όχι τόσο , αλλά η Πατυ πάρα πολύ . Μακάρι να ξάναρχιζε να βγαίνει . (Τελικά το ''Υπέροχα Πλάσματα'' κάνει κακό ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Η βαβούρα βγαίνει; Τι αναρχικό περιοδικό για παιδιά ήταν αυτό, τώρα που το σκέφτομαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ..το έχουμε ριξει στις αναδρομες ε; τι διαολο , η εποχή το έχει; Δεν μου λέτε ο τερματοφυλακος γιατρος και ο πολεμιστής του κομπιουτερ σε πιο κομικ ήταν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balux13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ..το έχουμε ριξει στις αναδρομες ε; τι διαολο , η εποχή το έχει; Δεν μου λέτε ο τερματοφυλακος γιατρος και ο πολεμιστής του κομπιουτερ σε πιο κομικ ήταν ; Στο Μπλεικ με τα σιδεροτυπα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά μην καρφώνεστε !!! είπαμε... θα τρομάξουν τα πιπίνια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μπλεκ βρε, όχι Μπλέικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μπλεκ - Μπρέικ - Μπλέικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δεν υπήρχε τότε Μπρέικ. Το πολύ καμία Κουκουρούκου και Φοφίκο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά μην καρφώνεστε !!!. ναι καλά πας εσύ , πάμε ..ο επόμενος παρακαλωωωω ! Δεν υπήρχε τότε Μπρέικ. Το πολύ καμία Κουκουρούκου και Φοφίκο...Χαχαχαχαχαχα. Το άλλο το παγωτό - γρανίτα λεμόνι ήταν σε ξυλάκι όπου το λέγαμε σπρωξε γλύψε , είχε 12 δραχμές ..το πιο φθηνό παγωτό . Η εβγα το βγαζε ...χαχαχα πρωι πρωι ,πω πω παω να κάνω και καμια δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ναι καλά πας εσύ , πάμε ..ο επόμενος παρακαλωωωω ! Όοοοχι ρε γ*μώτ' ! ΠΑΛΙ φανερώθηκα ? :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 30 δρχ θυμάμαι την κρέμα βανίλια και 40 με επικάλυψη σοκολάτας το κουλούρι στο σχολείο 13 ή 8 δρχ (1η δημοτικού), το πιροσκι 22...αργότερα τα ελικοπτεράκια τα θυμόσαστε, που έβαζες 1 καλαμάκι και το γυρνούσες στον αέρα ή κάτι πίπες που φυσούσες και πεταγόταν ένα μπαλάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Test πρός ηλικίες άνω των αντα : Θυμάται κανείς κάτι φακελάκια τα οποία είχαν μέσα πολύ πολύ μικρά ροζ ή κόκκινα πραματάκια -μεταξύ καραμέλας κ τσίχλας, σα κονφετί ένα πράμα - τα οποία με το που τα έβαζες στο στόμα σου τα ένιωθες να σκάνε ? (Δεν μπορώ να τα περιγράψω καλύτερα . Τα παίρναμε στις παρελάσεις από το περίπτερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Καλά, αυτά τα πρόλαβα κι εγώ που δεν έχω μπει στα -άντα ακόμη! Δεν ήταν απλά πολύ μικρά «πραματάκια», ήταν σχεδόν σκόνη. Δυστυχώς, δε θυμάμαι τώρα ούτε εγώ πώς τα έλεγαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.