Members gsarig Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ναι, το πρόσεξα μετά. Απλά δεν είχα δώσει σημασία μέχρι τούδε ομολογώ. Το avatar μου είναι ένας σωσίας μου. Μπορείς να τον φωνάζεις και Charlie. OK, κατάλαβα... αν και τον είχα υπόψη μου τον κύριο, δεν είχε τύχει να δω φωτογραφία του (τουλάχιστον όχι την συγκεκριμένη)
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Γιατιιιιιιιιι; Τι έχει αυτο το παιδάκι που εχω τώρα; Δεν πιστεύω να υπονοείς τίποτα; λολ Επισης και τα δύο παιδάκια είναι φωτογραφισμένα και όχι κοπιαρισμένα απο το νετ , επομένως είναι συλεκτικά αβαταρ εντάξει ;! Οχι οτι και οτι .... Ναι , ανταλλάσω, τι πρέπει να κάνουμε; Να ανταλάξουμε εδώ ή θα μας τα κλέψουν ; κάτσε να πεσει σύρμα κι ανταλλάζουμε ! (ποιος να μας τα"κλεψει" ? Είπαμε, έχουμε ωραία αβαντάρια αλλά, μην τρελαθούμε και τελείως...) κι αυτο το παιδάκι που έχεις τώρα καλό είναι αλλά, το άλλο ήταν πιο γλυκούλι ! Ίσως επειδή χαμογελουσε ! KWSN_Men !!! Ποιος θέλει το δικό μου για μια μέρα; Έρχεται με δικιά του θρησκεία και followers. Δέχομαι προσφορές. ΥΓ: gsarig ομολογώ ότι μόλις τώρα πρόσεξα ότι στην υπογραφή σου δεν είναι ένα περίεργο μαλλιοκούβαρο αλλά μέρμηγκες..
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 θκος είναι το μκρο? Για ριξε μια μετάφραση στο "θκος". Καλά εμένα μου αρέσει το μήνυμα που έχεις στην "περιοχή": Ο τυχοδιώκτης δεν έχει πόλη :lol: Συγκινηθηκα ρε γαμώτο , δεν το έχω αλλάξει ποτέ απο τότε που γραφτηκα στο insomnia ... και ακουγεται έτσι ώραια , σαν ντοκυμαντερ του national geographic : ΚΑΙ ο τυχοδιώκτης.... δεν έχει.... πόλη... Για την ακρίβεια είναι η "ταινία του Mobius" από τον Escher Α μπράβο ναι ! Εχω δει σχετικά σε ντοκ τον δανέζη να αναφέρεται σε αυτην την θεωρία. Φοβερό concept! Ρε συ ΚWSN_men κατι απο μοντι παιθονς θυμάμαι οτι παίζει.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Για ριξε μια μετάφραση στο "θκος". ... Ρε συ ΚWSN_men κατι απο μοντι παιθονς θυμάμαι οτι παίζει. To θκος είναι το αντίθετο του τινοσισισί. Οι Monty παίζουν για το nickname...
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 To θκος είναι το αντίθετο του τινοσισισί. Οι Monty παίζουν για το nickname... :lol::lol::lol: Knights Who Say Ni κεφάκια σημερα ?
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 To θκος είναι το αντίθετο του τινοσισισί. Εννοείς πως τινοσισισι = τινος είσαι εσύ; Μα τοτε το αντιθετο είναι ... τινος δεν είσαι εσυ; Οποτε : Τινος δεν είναι το μικρό; aaaargg δεν βγάζω νοημα. το άλλο ήταν πιο γλυκούλι ! Απο τους προποδες των ιμαλαιων ! παρακαλώ... λοιπον ας πεσει το σύρμα - περιμένω τον γάτο Jedi, εντ μεϊ δι φορσ μπι γουιθ ασ !
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Εννοείς πως τινοσισισι = τινος είσαι εσύ; Μα τοτε το αντιθετο είναι ... τινος δεν είσαι εσυ; Οποτε : Τινος δεν είναι το μικρό; aaaargg δεν βγάζω νοημα. Αντίθετο με την καλή έννοια που λένε... Δικό σου;
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 may the force b with u bro ! (καλέ να πέσει σύρμα να το κάνουμε 1-2 μέρες όλοι μαζί ! Όχι οι 2 μας, στο άκυρο ! Βέβαια, άμα σφίξουν οι ζέστες, ανταλλάζουμε και ανά 2, έτσι για ξεκάρφωμα !) Άστο ρε Men... Δεν παλεύεται σήμερα ο Φιντέλιο ! Αργεί απελπιστικά ! (Γεροντά μου, σπιρουλίνα λέμε... )
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δικό σου; οχι οχι , είναι ένας στρουμπουλός μπομπιρας που έπεσε ατυχώς στον φακό μου, κάπου στην ζάκυνθο.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Άστο ρε Men... Δεν παλεύεται σήμερα ο Φιντέλιο ! Αργεί απελπιστικά ! (Γεροντά μου, σπιρουλίνα λέμε... ) Όχι καβαλίνα;
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 η καβαλίνα είναι ουσία που πρέπει να δώσουμε σε άλλον... ΟΧΙ στο Φιντελ μας !
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Αργώ δεσποινης , γιατί η vivodi μας έχει σπασει τα νευρα. Σπιρουλίνα , καβαλίνα. Το πρώτο είναι συμπληρωμα ,το δευτερο είναι αναβολικό. Λοιπον , ....είμαι natural !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.